Promosyon ürünler marka ve firmaların tanıtım amacıyla en çok tercih ettiği reklam yöntemlerinden biridir. Markalar çeşitli promosyon ürünlerini ücretsiz olarak dağıtıp markalarını geniş alanlara tanıtıyor. Burada dikkat edilmesi gereken noktalardan ilki iyi bir promosyon ürün seçimi yapmaktır.

İşe yarayacak ve müşteriyi cezbedici promosyon ürünler tercih edilmelidir. Örneğin promosyon çantalar bu alanda başarılı bir seçim olacaktır. İstanbul'da Promosyon çanta imalatçıları bu konuda yoğun bir şekilde sipariş almaktadır. Hedef kitleye adını duyurmak isteyen şirketler, kaliteli promosyon çanta üretimi yapan firmalardan hizmet almayı tercih ediyor. Nobel Çanta istanbul'da promosyon çanta imalatı yapıyor

Promosyon çanta nasıl imal edilir bu yazıda daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.


İstanbul'da Promosyon Çanta İmalatçıları Hakkında Merak Edilenler

Promosyon çanta üretimi sıradan çantalardan çok farklıdır. Bu iş için çalışan imalatçılar alanında tecrübeli, tasarım ve grafik konusunda eğitim almış kişilerden oluşuyor. Ayrıca bu kişiler tasarım konusunda en son teknoloji ile geliştirilmiş ekipmanları kullanıyor.

Tasarım için gelişmiş bir hayal gücü, üstün yetenek ve iş disiplini gerekiyor. Promosyon çantaların türü, boyu, rengi ve ölçüleri özel olarak tasarlanıyor. Bu noktada promosyonu hazırlanan firmanın talepleri de dikkate alınıyor. Marka logosu veya firmanın istediği açıklamalar promosyon çantalara görünür bir şekilde basılıyor.

Markanız için en iyi 5 promosyon çanta nedir diye merak ediyorsanız yazımıza göz atın.

İstanbul'da Promosyon Çanta İmalatçılarının Özellikleri

Promosyon çantalar markanızı temsil edeceği için iyi ve güvenilir imalatçılardan hizmet almanız son derece önemlidir. Profesyonel çanta imalatçısının sahip olduğu bazı özellikler vardır.

Bu özellikler şu şekilde sıralanabilir;

  • Özgün ve yenilikçi tasarım yapar,
  • Markanın dinamiklerini vurgulayan grafik çalışması yapar,
  • Çevre dostu, kaliteli ve kullanışlı ürünler üretir,
  • Siparişleri tam zamanında ve isteğe göre hazırlar,
  • Toplu siparişlerde fiyat açısından kolaylık sağlar,

    İşini profesyonel bir şekilde yapan promosyon çanta imalatçıları nitelikli hizmet anlayışına sahiptir. Bu yüzden müşterileri memnuniyeti konusunda da sıkıntı yaşamazlar.


    İstanbul'da Promosyon Çanta İmalatçıları Nasıl Sipariş Alır?

    Promosyon çanta imalatçıları, sipariş alırken markanın istek ve beklentilerini en doğru şekilde analiz eder. Seçilen çanta türü, rengi, deseni, markanın amblemin yapıştırılacağı yer gibi ayrıntıları tek tek not alırlar.

    Çantanın boyu, ölçüleri, kaç adet olacağı da yine sipariş formunda doldurulur. Ayrıca üretim için kullanılacak malzemenin kalitesine de birlikte karar verilir. Uzman kişilerden oluşan promosyon çanta imalatçıları siparişle ilgili görüş ve fikirlerini müşteri ile paylaşarak daha başarılı ve kusursuz bir ürün çıkarırlar.

    Bir etkinlik öncesi çanta sipariş etmek istiyorsanız bu yazımız size yardımcı olacaktır

    İstanbul'da Promosyon Çanta İmalatçıları

    İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin her yerine hizmet veren promosyon çanta imalatçıları Online sipariş alıp ürünleri kargo ile verilen adrese gönderiyor. Sipariş doğrultusunda ilk olarak numune bir çanta hazırlanıyor.

    Firma veya marka numuneye onay verirse seri üretim başlıyor. Başarılı grafikerler markanın isteği doğrultusunda daha önce benzeri olmayan bir tasarım hazırlıyorlar. Bunun yanında kendi standart promosyon çanta modelleri arasından da seçim yapma imkanı sunuyorlar.

    İstanbul'da Promosyon Çanta Türleri

    Promosyon çanta imalatçıları neredeyse her tür çanta üretimi gerçekleştiriyor. Bunlar arasında en yaygın olarak tercih edilenleri laptop çantaları, torba çantalar ve sırt çantalarıdır. Plaj çantaları, seyahat çantaları, okul çantaları, anne bebek çantaları, kalemlik, evrak çantaları gibi promosyon çantaların da büyük ilgi gördüğünü belirtmek gerekiyor. Bu türler markanın tanıtım dinamiğine uygun olarak değişebiliyor.


    İstanbul'da Promosyon Çanta Fiyatları

    Promosyon çantalar birçok promosyon ürüne göre biraz daha maliyetli olabiliyor. Çantanın türü, boyutu, kullanılan malzemenin kalitesi gibi kriterler fiyat belirlemede etkili oluyor. Eşya taşımak için kullanılan bu ürünlerin kaliteli ve kullanışlı olması da son derece önemlidir.

    İyi bir marka tanıtımı için kaliteli, pratik ve kullanımı kolay promosyon çantalar tercih edilmelidir. Üretim maliyeti, işçilik ve sipariş edilen promosyon çanta adeti fiyat belirlerken değerlendirilen faktörlerdir.


    Diğer Blog Yazılarımız

    Yaz Aylarının En İyi Promosyon Ürünü Plaj Çantası

    Ham Bez Çanta İmalatı Nasıl Yapılır?