Şu anda evinizin etrafında hızlı bir yürüyüş yaptıysanız, tamamen unutmuş olsanız bile, bir iş fuarı, otel konaklama veya konferanstan en az bir parça promosyon ürünü bulacağınızı garanti ediyoruz - tamamen unutmuş olsanız bile bunu sana kim verdi.

İster bir ürün lansmanına ev sahipliği yapıyor olun, ister bir hediye veriyor olun, işletmeniz için bir sürü promosyon materyali vermek her zaman aklınıza gelen ilk şey olacaktır. Ama birinin kanepesinde kaybolacaklarsa ve size geri dönüş getirmeyeceklerse, 100 markalı kaleme para harcamanın ne anlamı var?

Bu, promosyon ürünlerinin yatırıma değmeyeceği anlamına gelmez. Doğru promosyon ürünleri, piyasadaki en etkili pazarlama biçimlerinden biri olduğu kanıtlanmıştır. BPMA tarafından yapılan bir araştırmada, promosyon ürünlerindeki yatırım getirisinin radyo ve açık hava reklamcılığına göre daha iyi bir yatırım getirisi sağladığını ve TV ve baskıya eşit olduğunu bulmuştur.

Markanızın reklamı yapmak, müşterilerin dikkatini çekmek ve daha fazla satış yapmak için önemlidir. Ancak, reklam yapmanın birçok yolu vardır ve doğru seçenekleri seçmek zor olabilir. Promosyon çantaları, markanızın reklamını yapmak için mükemmel bir yoldur. Bu yazıda, en iyi 5 promosyon çantasından bahsedeceğiz ve markanızın tanıtımında nasıl kullanabileceğinizi anlatacağız.

Markalı ve kişiselleştirilmiş çantalar, var olan en iyi promosyon ürünleri türlerinden biridir.

Yatırım getirimizin ne kadar iyi olduğunu görünürlük ve potansiyel dönüşüme dayalı olarak ölçtüğümüzü varsayalım. Çantalar tasarım gereği işlevseldir. Bir müşterinin süpermarketlerdeki 5p'lik şarjdan kaçınmak için bir alışveriş çantasına ihtiyacı varsa veya özellikle çantanız iyi tasarlanmışsa, günlük bir çantaya ihtiyaç duyuyorsa, bu şirketinizin logosu şehirde dolaşır. Bunun sadece markanızın görülmesini sağlamakla kalmaz, aynı zamanda onu giyen kişi de dolaylı olarak markanızı savunur ve hem sevilen hem de güvenilir görünmesini sağlar.

Bu, müşterinize bir çanta gibi faydalı bir hediyenin verdiği marka sadakatinden bahsetmeden. Çantanız her başarıyla kullanıldığında, müşteriniz size yardımcı olamaz, ancak şirketinizle olumlu bir şekilde ilişki kurar. Ancak promosyon çanta kullanmaya karar vermek işin kolay kısmıdır, işin zor kısmı markanız için mükemmel çantayı tasarlamak ve yaratmaktır.

ipucu:

Markanızın reklamını yapmak için en etkili yolları arıyorsanız, promosyon çantaları harika bir seçenektir. Bu çantalar, markanızın adını ve logosunu sergileyerek müşterilerin dikkatini çekerken, aynı zamanda kullanışlı bir ürün sunarlar. Bu yazıda, en iyi 5 promosyon çantasını listeleyeceğiz ve size bu çantaları markanızın reklamında nasıl kullanacağınız konusunda bazı fikirler vereceğiz.


Markanız İçin 5 Promosyon Çanta Fikri

Kongre Çantası

Muhtemelen, piyasadaki en üretken promosyon çantası stili ve iyi bir sebep. Taşıma çantası veya çantaların kralı, çok sayıda farklı nedenden dolayı kullanılabilir ve düz yüzey alanı, bir dizi tasarıma şık bir şekilde katkıda bulunur. Bu nedenle, ister müşterinizin mevcut gardıroplarına sorunsuz bir şekilde sığabilecek bir çanta yaratmak isteyen bir giyim perakendecisi olun, ister bir kitap çantası için daha çevre dostu bir şeyler sunmak isteyen bir sanat galerisi olun, seçenekler sonsuzdur.

Bez çantanın ana yararı, içine çok fazla sığabilmesidir. Ticaret fuarlarındaki yaygınlıkları, katılımcıların onları sonsuz miktarda broşür ve gereçlerle dikişlere itmesiyle buna tanıklık edebilir. Daha kullanışlı olması, her gün yiyecekleri eve veya kitapları üniversiteye taşımak için kullanılabilmesi, hatta havlu, mayo ve güneş kremi taşımak için bir plaj çantası olarak ikiye katlanabilmesidir.

Çanta, çok çeşitli farklı işlevlerde tekrar tekrar kullanılabilir, bu da onu bu listedeki en çok yönlü çantalardan biri haline getirir ve logonuzun halkın gözünde çok fazla zaman alacağını garanti eder. Sadece bu değil, daha etik bir zihniyete sahip şirketler için, kutu plastik poşetlerin tutarlı kullanımını azaltır. Organik pamuk veya geri dönüştürülmüş kumaş gibi onu inşa etmek için mevcut geniş malzeme seçenekleriyle güçlendirilen ekolojik çağı ile.

Laptop çantası

Bir laptop bilgisayar çantası, çanta kadar çok yönlü değildir, ancak doğru kitle için doğası gereği daha kullanışlı olabilir. Bu günlerde dizüstü bilgisayarı olmayan birini bulmakta zorlanacaksınız ve tabletler ve dizüstü bilgisayarlar gittikçe daha hafif ve taşınması kolaylaştıkça, uzun yolculuklarda teknolojinizi korumak için güvenilir bir kasaya duyulan ihtiyaç daha önemli hale geliyor. Öyle bile olsa, insanların satın almayı düşündükleri en son şey genellikle bir taşıma çantasıdır.

İster satın alma ile birlikte küçük bir hediye olarak ister uzaktaki çalışanlarınızla daha iyi bağlantı kurmak için bir dizüstü bilgisayar çantası sunmak, izleyicilerinize değerli ve son derece yararlı bir hizmet sağlar. Kaliteli bir dizüstü bilgisayar çantası uzun bir ömre sahip olabilir ve müşterileriniz tesisinizden ayrıldıktan sonra uzun süre kalabilirler. Ve her zamankinden daha fazla çalışanla birlikte, dizüstü bilgisayar çantanız işinizi tanıtmak için ince ama etkili bir platformdur.

 

Bu yazı ilginizi çekebilir. Promosyon Toptan Çanta Siparişi Nasıl Verilir Rehberi

Kongre ve Sempozyum Çantaları

Çanta veya spor çantası mükemmel bir pratik çantadır. Büyük bir nakit fidyeden göze çarpmayan bir düşüş yapmak veya bir hafta sonu tatili için paketlemek için mükemmel boyut olan bir çanta, hantal bir valizin etrafında sürüklenmeye gerek kalmadan önemli miktarda bagajı taşıyacak kadar büyüktür. Ayrıca, bir çantanın aksine, bir çanta boşken sıkıştırılabilir.

Kongre ve Sempozyum Çantaları, hem tüketicinizin hayatına değer katmada hem de işinizi pazarlamada oldukça başarılı olabilir. Spor salonlarından tatil sağlayıcılarına, kamera ekipmanı kiralama hizmetlerine; Müşterileriniz dünyevi eşyalarını taşımak için saçma sapan bir çantayı takdir ederse, spor kıyafeti ile yanlış gidemezsiniz.

Örneğin, yeni yoga stüdyonuzun açılışı için bir etkinlik düzenliyorsanız, neden potansiyel müşterilerinize eşyalarını taşımaları için markalı bir çanta dağıtmıyorsunuz?

İpli Çanta

İpli çanta geçmişte en seksi çantalar olmayabilir, ancak spor giyimin büyük bir şekilde soğumaya başlamasıyla mütevazı spor salonu çuvalı, markanızın tadımcılara bileti olabilir.

20 yaşın üzerindeki çoğu insan, çamurlu futbol çivilerini ve okul PE setlerini bu naylon çantalarda taşıdıklarına dair hatıralara sahip olsalar da, Burberry gibi üst düzey İngiliz tasarımcılar nostalji vagonuna atladılar ve bir ipin basitliği için geleneksel çanta şekillerini değiştirdiler. . Çantaların yapısı çok az olduğundan, markanızı damgalamanız için bolca alan var.

Bir spor çantası çok büyükse, ancak müşterilerinizin eşyalarını taşımak için yine de son derece pratik bir seçeneğe ihtiyacı varsa, ip büzgülü çanta mükemmel bir seçenektir. Ve bonus olarak, genellikle su geçirmez malzemeden yapılırlar, bu da onları açık hava spor markaları için ideal kılar.

Sırt çantaları

Yıllar geçtikçe sırt çantaları, sadece üniversite öğrencilerinin BFFL ve KKD'si olmanın ötesinde, on iki tonluk ders kitaplarının ağırlığından gerçekten modaya uygun bir aksesuar haline geldi. Müşterileriniz ister  yürüyüş yaparak ister sokaklarında yürürken isterse, sırt çantaları hem işlevsel hem de şık olabilir ve bunu kanıtlamak için bir dizi tasarım ve kumaşla gelebilir.

Oldukça dayanıklı polyesterden dayanıklı ve hava koşullarına dayanıklı naylona ve deri ve vinil gibi daha şık kumaşlara kadar, ağır kamp ekipmanlarını taşımak için bir sırt çantası veya sadece bir telefon, kitap ve cüzdan yapılabilir. Bir dizi farklı müşteri tabanındaki çok yönlülüğü ve popülerliği, sırt çantasının kazanan özelliğidir.

Hatta müşterileriniz için hayatı daha konforlu hale getirmek için sırt çantanızı bir dizi farklı özellikle süsleyebilirsiniz. Bir kaykay satıcısıysanız, uzun ömürlü yürüyüşçü için neden bazı tahta halkaları veya güçlendirilmiş kayışlar ve gelişmiş kalça dolgusu eklemiyorsunuz. Şimdiye kadar bahsedilen tüm çantalardan, iyi tasarlanmış bir sırt çantası, sektör ne olursa olsun etkileyicilere ve tüketicilere en kolay satış olabilir.

Bir promosyon çantası oluştururken akılda tutulması gereken en önemli şey, bunun tüketici demografinizle alakalı ve daha da önemlisi yararlı olmasıdır. Tasarımda veya yapımda buysa, ideal müşterinizi promosyon çantalarınızı oluştururken verdiğiniz her kararın merkezinde tutun ve soğuk sert pazarlamayı ikinci sırada tutun. Unutma, onu ne kadar beğendikçe, o kadar çok kullanıyorlar; ve onlar onu ne kadar çok kullanırsa, o kadar fazla maruz kalacaksınız.

Hala aradığınızı bulamadınız mı?

İlginç markalı çantalar için fikrimize göz atın…

  • Sırt Çantası
  • Ürüne özel çanta
  • Termos çantalar
  • Makyaj çantası
  • Laptop çantası
  • Tablet Kılıfı
  • Sempozyum çantaları
  • Evrak çantaları
  • Seyahat çantaları
  • Plaj çantası
  • Ham bez çantalar
  • Tela Bez çantalar
  • Postacı omuz askılı çantalar

Markalı çanta tasarımının sonsuz olasılıkları ve ısmarlama çanta üreticisi ve tedarikçisi hakkında daha fazla bilgi edinmek için bize  0(212) 505 13 88 numaralı telefondan ulaşın veya ilham almak için promosyon çanta galerimize göz atın.

Pamuklu Bez Çanta

Markanız için klasik bir pamuklu bez çanta her zaman bir kazan-kazan durumudur. İster organik ister doğal olsun , bir etkinlikte ürünlerle birlikte hediye çantaları dağıtmak istiyorsanız bu çanta mükemmel. Kullanışlılığı ve dayanıklılığı sayesinde müşterileriniz bu çantayı uzun süre yanında tutabilecektir.


Bu çantanın yapıldığı %100 sertifikalı organik pamuk, havayı kirleten zararlı böcek öldürücüler ve zehirli böcek ilaçları içermeyen güvenli ve organik tarım tekniklerinden elde edilmiştir. Biz de bu çantayı diğerlerinden farklı olarak kulplarından dolayı tercih ediyoruz: Yumuşak pamuklu kordonlu kulplar olarak adlandırılır.

Diğer Blog Yazıları

Laptop Çantaları ile Etkili Marka Tanıtımı Nasıl Yürütülür?