Çanta kullanımı günümüzde her yaştaki insan tarafından sıklıkla kullanılan bir taşıma aracıdır ancak özellikle gençlerin daha sık çanta kullanmaları dikkat çekmektedir. Bugün çarşıda, okulda, denizde, plajda, tatilde, gezilerde hemen her yerde çanta kullanılır. Promosyon çanta imalatı konusunda kalite kadar çantanın kullanışlı olması, rengi, modeli ve deseni de özellikle dikkat alınır.

Çanta söz konusu olduğunda birçok firma promosyon çantası ürettirerek müşterilerine takdim ediyor. Hem müşterilerine verilen değerin bir ifadesi hem de kullanışlı bir ürünün hediye edilmesi, promosyon çanta kullanan firmaların aynı zamanda kalitesini ve itibarını da ortaya çıkarmaktadır. Promosyon çantalarının fiyatları özelliklerine, üretiminde kullanılan hammaddenin kalitesine, boyutlarına ve modeline göre değişiklik göstermektedir. 

Söz konusu promosyon çantalarının, firmaların en iyi reklamının yapılması, logo tasarımlarının baskılanması ve uzun yıllar boyunca kullanılması açısından da önemi büyüktür. Siz de firmanızın, markanızın ve ürünlerinizin en iyi tanıtımı için dilediğiniz tasarımlarda ve kalitede toptan promosyon çantası ürettirebilir ve müşterilerinize, dostlarınıza takdim edebilirisiniz.


Özel Fuar Çantaları Verirken Dikkat Edilmesi Gerekenler hakkındaki bu yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

Promosyon Toptan Çanta Çeşitleri

Promosyon çanta, firma ve kuruluşların müşterilerine veya potansiyel müşterilerine ürün kampanyaları veya hediye kampanyaları olarak sundukları en başarılı reklam aracı olarak kullanılan promosyon ürünlerindendir. 

Promosyon çantalar, çeşitli baskı teknikleri kullanılarak doğrudan reklam faaliyetlerinde bulunmak isteyen firmalar için özel olarak tasarlanmış kullanışlı ürünlerdir. İnsanlar bu çantaları hayatlarına dahil ettikçe çantada adı geçen firmayı da daha yakından tanımakta ve benimsemektedir. Markalar bu doğrultuda bir ürün hazırlarken üzerine logolarını ve isimlerini en alışılmadık şekilde yerleştirirler.

Promosyon ve dinamik reklam faaliyetlerine en iyi şekilde hizmet edebilecek promosyon çanta ürünleri birçok farklı tarz ve varyasyona sahip olabilir.

Bugün piyasada en çok tercih edilen promosyon çanta çeşitleri şunlardır;

  • Toptan sırt çanta çeşitleri
  • Taşınabilen bilgisayar çanta çeşitleri
  • Kadınlar için üretilen makyaj çantaları
  • Öğrenciler için okul çanta çeşitleri
  • Gençler için özel tasarlanan sırt çanta çeşitleri
  • Askılı promosyon çanta çeşitleri

Çanta üreticileri arasından kaliteli hizmet veren bir firma tercih edilirse istek üzerine en güzel promosyon çantaların üretimi yapılabilmektedir. Firmamız bu konuda beklentilerinizi karşılayacak bir hizmet sunabilir.

 

Promosyon Toptan Çanta Siparişi Vermeden Önce Bilinmesi Gerekenler

Kaliteli üretici firmalar tarafından toptan şekilde tasarlanarak üretilen promosyon çanta çeşitleri renk ve modelleri ve kullanışlı olması nedeni ile gençler tarafından da sıklıkla tercih edilir. 

Firmalar ve reklamlarını yapmak isteyen herkes diledikleri zaman iletişime geçecekleri üretici firmalardan diledikleri tasarımlar ve modellerle promosyon çantası elde edebilirler. Promosyon çantalar üretilmeden önce, hangi çanta tipi ve hangi modelde üretileceği belirlenmeli, tasarımına karar verilmeli ve üzerine yapılacak olan baskı ve logo ile çanta renginin uyumu sağlanmalıdır.

Toptan promosyon çanta siparişi vermek isteyenler her şeyden önce ne istediğini ve nasıl bir çanta sahibi olmak istediğini bilmelidir. Kampanya çantalarının beklenen etkiyi gösterebilmesi için sunulacak müşteri kitlesinin özelliklerinin iyi bilinmesi gerekir.

Söz konusu promosyon toptan çanta siparişi vermeden önce bilinmesi gerekenler konusunda şunlar söylenebilir;

  • Çanta ürettirecek olan firmanın özellikleri, hedef kitlesi ve imajına uygun çanta üretilmelidir
  • Çanta tasarımı için doğru seçim yapılmalı ve renk uyumu sağlanmalıdır
  • Hedeflenen kitleye uygun olarak çanta tasarlanmalıdır
  • Üretilecek olan promosyon çantalar kullanışlı, kaliteli ve sağlam olmalıdır
  • Promosyon çantaların bölümleri, yan ve iç cepleri ve fermuarları kaliteli ve kullanışlı olmalıdır
  • Bilgisayar taşıma çantaları üretilecekse taşınacak ürünün güvenliğini de sağlamalıdır
  • Modaya uygun, yeni renk ve modellerde promosyon çantası tasarlanmalıdır

Kalitesi, dizaynı ve tasarımı önemli olan promosyon çantalarının üstüne yapılacak olan baskının da kaliteli, renk ve desenini koruyan ve okunabilen şekilde olmalıdır.

 

Logo Basklı Promosyon Çantalar

Her firma, şirket ve iş yeri için logo en önemli reklam ve tanıtım unsurudur. Logolar firmaların imajını, vizyonunu ortaya koyan ve firmaları en iyi tanıtan tasarımlardır. Bu nedenle firmalar için üretilecek olan promosyon çantalarına logo baskısı yapılması en çok tercih edilen bir yöntemdir. Bu nedenle müşterilerinize kişiselleştirilmiş hediyeler ve promosyon çantalar sunarken logo kullanmaktan asla vazgeçmemelisiniz.

Minimum yatırımla, güvenilir bir promosyon çanta tedarikçisinden logolu toptan çanta kullanabilirsiniz. Ancak logo yazdırırken birkaç faktöre odaklanmanız gerekir. Bu, pazarlama kampanyanızı başarıya ulaştırmanıza yardımcı olacaktır.

Promosyon çantalarında logo tasarımı kullanmak için dikkat edilmesi gereken konulardan bazıları şunlardır;

  • Çanta üzerine basılacak logonun boyutu önemlidir doğru ayarlanmalıdır
  • Logo türü ve firmanın imajına uygun çanta seçimi yapılmalıdır
  • Çantanın rengi ve tasarımına uygun logo kullanılmalıdır
  • Çantanın en iyi tasarımı için yazı boyutu ve karakterine dikkat edilmelidir

Küçük bir hata veya dikkatsizlik markanın itibarını zedeleyebilir. Bu nedenle, şirket logolu kişiselleştirilmiş çantalar bağışlayarak markanızı pazarlamaya karar verdiğinizde, birkaç şeyi aklınızda tutmanız gerekir.

 


Kaliteli Toptan Promosyon Çantaların Özellikleri

Kaliteli bir şekilde üretilerek firmalara sunulacak olan toptan promosyon çantaları, kısa sürede tasarlanıp kısa sürede üretilebilen çantalardır. 

Firmaların isteklerine göre tasarlanan ve dilediği kadar sayıda üretilen promosyon çantalar en kısa sürede üretilerek güvenli kargo ile kullanıcılara ulaştırılır. İşini kaliteli şekilde yapan ve yüksek iş disiplini ile çalışan firmalar tarafından üretilecek olan kaliteli promosyon çantaları söz konusu firmanın imajına uygun olarak tasarlanır.

Kaliteli olarak üretilen toptan promosyon çanta çeşitleri fermuarından, ceplerine, askı aparatlarından logo tasarımına, renk ve model seçeneklerinden kullanışlı olmasına kadar her açıdan değerlendirilmelidir. 

Nobel Çanta promosyon çanta imalatında köklü firmalardandır. İstanbul toptancılar çarşısından Türkiye’nin her yerine ürettikleri promosyon çantaları göndermektedirler.