Firmalar, promosyon amaçlı çanta modelleri seçimi yapmaya çalışırken, ürünlerinin hangi kitlere ulaşması gerektiğini belirlemelidir. Yaz aylarında, promosyon ürünler ile reklam ve tanıtımlar yapılmaya çalışıldığında en iyi ürünün plaj çantaları olduğu bilinmektedir. Promosyon çanta imalatçıları üretimlerini yaparken, müşteri taleplerine ve çanta modellerine göre yapmaktadır.

İnsanlar, yaz aylarında tatile ya da plaja giderken yanlarında, gözlük, güneş kremi ve çeşitli özel eşyalarını koyacakları çantalara ihtiyaç duyarlar. Bu ihtiyacın karşılanabilmesi için promosyon ürünü olarak çanta hediye ettiğinizde severek kullanacaklardır. Kullanırken, çanta üzerinde yer alan markanızın ve logonuzun herkes tarafından görülmesini, markanızın tanınmasını sağlayacaktır.


Plaj Çantası Fiyatları

Promosyon amaçlı üretimi yapılan tüm çantalarda fiyatlar malzeme kalitesine göre değişmektedir. Promosyon sırt çantaları ve plaj çantalarının fiyatlarındaki değişkenlikler çanta özelliklerine göre artmakta ya da azalmaktadır. Plaj çantası fiyatları konusunda araştırma yapanlar, ürün kalitesinin yanı sıra seçilecek modelin ve ebat ölçülerinin de etkili olduğunu görebilir. Plaj çantaları daha çok işlevselliğine ve boyutlarına göre seçilir. Promosyon ürünü olarak plaj çantaları tercih edildiğinde, en çok tercih edilen model ve ölçülerde olmasına dikkat edilmelidir. Plaj çantalarında su geçirmez ve güneş ışığından etkilenmeyen malzemeler tercih edilmektedir. Boyut, malzeme kalitesi, marka baskı teknikleri, renk seçenekleri, çanta ipleri gibi tüm detaylar fiyatlarda farklılık oluşturur.

Plaj Çantası Fiyat Aralığı

Yaz aylarında reklamların daha iyi yapılabilmesi için tercih edilen en iyi promosyon çanta modellerinden birisi de play çantalarıdır. Promosyon spor çantaları imalatı yapan firmalar, müşterilerinin taleplerine göre tüm çanta çeşitlerinde üretimler yapıyorlar. Plaj çantalarının fiyat aralıkları, küçük, orta ve büyük boyut ölçülerine göre değişebiliyor. Çantalarda kullanılan detaylar ve malzeme kalitesi her zaman fiyat aralığının açılmasına ya da daralmasına neden olur. Firmalar, çantalar üzerine yapılan marka baskıları ile reklamlarının sürekli yapılmasını sağlayabiliyor.


Plaj Çantası Seçiminden Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Yaz aylarında tatile giderken insanların olmazsa olmaz olarak gördükleri ürünler arasında plaj çantaları ilk sırada yer alır. İnsanların bu ihtiyacının karşılanması için firmalar tarafından promosyon ürünü olarak hazırlanır ve ücretsiz olarak dağıtılır. Firmalar, müşterilerinin plaj çantalarının rahatlıkla kullanabilmesini sağlayabilmek için bazı hususlara dikkat etmelidir.

  • Plaj çantaları geniş olmalıdır,
  • Gidilecek yere uygun olmalıdır,
  • Çanta içerisinde farklı eşyalar için farklı bölmeler olmalıdır,
  • Su geçirmez olmalıdır,
  • Uzun süre kullanıma uygun olmalıdır,
  • Çanta ipleri ayarlanabilir olmalıdır,

Bu özelliklere dikkat edilerek promosyon ürünü olarak hazırlandığında, çantalar yaz boyunca rahatlıkla kullanılabilecektir.


Plaj Çantalarının Renkleri Nasıl Olmalıdır?

Firmalar, promosyon amaçlı çanta çeşitlerini tercih ederken kullanım alanlarına göre model ve renk belirleyebilirler. Plaj çantalarının farklı renk seçeneklerine sahip olması daha kullanışlı olmalarını ve daha fazla kişi tarafından kullanılmasını sağlayacaktır. Kişilerin renk tercihleri farklı olduğu için promosyon ürünü dağıtımında müşterilere renk seçenekleri sunulabilir. Sevdiği renkteki çantayı alanlar plajlarda kullanmayı tercih edecektir. Promosyon çanta ürünleri, estetik olmalı ve üzerine yapılacak marka baskısını dışarıya rahat gösterebilmelidir.

Promosyon Plaj Çantalarının Boyutları

Yaz aylarında kullanılabilecek en iyi ve doğru promosyon ürünü, plaj çantası çeşitleridir. İnsanlar, plaj çantalarını seçerken, ihtiyaçlarına ve boyutlarına göre seçim yaparlar. Firmalar, promosyon çantaları için seçim yaparken, plajlarda kullanılabilecek tüm boylarda çeşitler sunmalıdır. Plaj çantalarının boyutları, küçük, orta ve büyük olarak belirlenir. Ancak insanların çoğu daha fazla eşya koyabilmek için büyük boyutlu olanları tercih ederler. Promosyon üretimlerinde de büyük boyutlu plaj çantalarının hazırlanması doğru olacaktır.


ÖZEL PROMOSYON ÇANTALAR KİMLERİN İŞİNE YARAR?