Bir Etkinliğe Ev Sahipliği Yapmadan Önce Bilinmesi Gereken Popüler Çanta Trendleri

    


Şirket etkinliklerine ev sahipliği yapmak için çok iş var. İlk fikri oluşturmaktan büyük günün sonunda temizlik yapmaya kadar, şirketiniz için bir etkinlik planlamak ciddi bir zaman ve enerji yatırımı gerektirir. Herkesin şirket etkinliğinizde yaşadıkları tüm eğlenceyi hatırlamasını istersiniz.  


Toptan bez çantalarda günümüzün en iyi trendleri hakkında bir fikir edinmek, başarılı etkinliğinizin katılımcıların zihninde kalmasına yardımcı olabilir. Katılımcıları tekrar tekrar kullanacakları özel bez çantalarla eve göndermek, etkinliğinizi akıllarında ön planda tutmanıza yardımcı olacaktır. İnsanlar çantalarını her ellerine aldıklarında, yaşadıkları eğlenceli bağ kurma deneyimleri veya etkinliğinizde öğrendikleri kritik dersler kendilerine hatırlatılacak. 


İster bir şirket partisi ister bir endüstri fuarı planlıyor olun, katılımcılarınızın gerçekten kullanacağı hediyeleri seçmenizi sağlamak için toptan bez çantalardaki en popüler trendleri bilmeniz gerekir. Örneğin Pantone, canlı mercanı 2019'un  en sıcak rengi olarak ilan etti.  Minimalist tasarımlarla birlikte parlak renkler de şu anda son derece trend. Olması gereken daha fazla çanta fikri için aşağıdaki ipuçlarına göz atın. 


Promosyon çantası nedir?

Promosyon çantası "markalı bir sırt çantası" dır. Normal bir sırt çantası, sırt çantası, sırt çantası veya kitap çantası şeklindedir; bu, çantayı omuz üzerinden taşımak için iki kayışla sabitlenmiş ve cepler, fermuarlar ve çerçevelerle birlikte kullanılan bir kumaş çuvaldır. Bu nedenle promosyon sırt çantalarının tek farkı, sırt çantası üzerinde markalı bir logo, slogan, mesaj, resim veya nakış nedeniyle iş promosyon sırt çantaları olmasıdır.

Çalışanlara, arkadaşlara, ailelere, müşterilere ve müşterilere promosyonlu dizüstü bilgisayar sırt çantaları, özel promosyon sırt çantaları veya ipli sırt çantası promosyon çantaları gibi promosyon hediyeleri dağıtmak, ödüllendirici bir promosyon taktiğidir. Bazen bir marka veya kuruluş tarafından bir kampanya veya promosyon satışı sırasında halka hediye edilebilir. Ancak, özel promosyon sırt çantalarının bugün göz önünde bulundurmanız gereken etkili promosyon ürünlerinden biri olmaya devam ettiğine şüphe yok.


Bu yazı ilginizi çekebilir. 
Sırt çantaları bir promosyon ürünü olarak neden bu kadar popüler?

Her Katılımcının İsteyeceği Bez Çanta Fikirleri

İster küçük bir ekip etkinliği ister sektör çapında bir konferans planlıyor olun, muhtemelen sınırlı bir bütçeyle çalışıyorsunuzdur. Bu nedenle, insanların sahip olmaktan heyecan duyacakları hediye ürünlere yatırım yaparak paranızdan en iyi şekilde yararlanmanız çok önemlidir. 


Kişiye özel bez çantalar  pratiktir, bu yüzden harika bir promosyon ürünüdür. Bez çantalar söz konusu olduğunda, seçenekler sonsuzdur. Fırın poşetleri, lamine kutular ve tablet tutucular mevcuttur. Aslında, seçim yapmakta zorlanabileceğiniz çok fazla seçenek var. Toptan bez çantalardaki popüler trendleri anlamak, insanların etkinlik bittikten uzun süre sonra da kullanmaya devam edecekleri ürünleri seçmenize yardımcı olabilir. 


Sırt Çantası Hepsi

Teneke kutuları düşündüğünüzde, akla ilk gelen şeyler tek omuzlu bakkal çantaları olabilir, ancak çantalar sırt çantası stillerinde de mevcuttur. Sırt çantaları günlük kullanım için idealdir çünkü katılımcılarınız dizüstü bilgisayarlarını, kitaplarını veya başka herhangi bir şeyi atabilir. Çok rahat olduklarından, katılımcılarınız günlük rutinlerinde özel sırt çantası kılıflarını kullanmaya devam edebilir. 


Sırt çantaları, toptan bez çantalar arasında popüler bir seçimdir çünkü her türlü eşyayı taşımak için kullanışlıdır. Alıcılarınız, önemli evrakları tutmaktan aile yadigarlarını taşımaya kadar her şey için kendi kartlarını kullanabilir. Bazı sırt çantalarında içecekler, dizüstü bilgisayarlar ve diğer ekipmanlar için özel cepler bulunur. Fermuarlar ve diğer kapaklar, insanların bu çantalara kaydırdığı eşyaların yerinde kalmasını sağlar.  Etkinliğiniz için doğru özel sırt çantası kılıfını seçmek,  alıcıların çantalarınızın zamanına dönmesini sağlar. 



Çevre Dostu Kılıflar

Promosyon toptan bez çantalardaki en büyük trendlerden biri çevre dostu olmayı içerir. İnsanlar gezegen için üzerlerine düşeni yapmalarına yardımcı olan çantaları kullanmayı severler. 


Çevre dostu kumaştan üretilmiş promosyon çantalar dağıtabilirsiniz. Örneğin, jüt hızla büyür, bu nedenle sürdürülebilir bir malzeme olarak kabul edilir. Doğal rengi, kullanıcıların gururla göstereceği şık bir görünüm verir. 


Birçok  çevre dostu promosyon çantası  , yiyecekleri taşımak için ideal boyuttadır. Mağazada dayanıklı pamuklu çantalar kullanmak, alışveriş yapanların tek kullanımlık plastik poşetlerde ücret ödememelerine yardımcı olur. Bunları vermek, insanların haftalık market alışverişi sırasında logonuzun ön planda ve merkezde olmasını sağlamanın harika bir yoludur. 


Kaçırılmayacak Bir Etkinlik İçin Çalışanlarınızı Toplayın

Olumlu bir çalışan kültürü oluşturmanın en iyi yollarından biri, yıl boyunca düzenli etkinlikler düzenlemektir. Bu olaylardan bazılarını aklınızda ekip bağları ve ilişki kurarak tasarlayın. Diğer zamanlarda, çalışanlarınızı performanslarını iyileştirmek için beceriler ve bilgilerle donatmak isteyebilirsiniz. 


Etkinliğinizin amacı ne olursa olsun, insanlar hediyelerle eve gitmeyi takdir edeceklerdir. Ücretsiz hediye almak, insanların takdir edildiğini hissettirir ve ekibinize yatırımlarını artırabilir. İyi hediyelerle tanınıyorsanız, hediyelerinizle ilgili merakınız bir sonraki etkinlik için beklenti oluşturmanıza yardımcı olabilir. 


Markalı donanımlar da şirketinize fayda sağlar. Çekici bir taşıma çantası gibi iyi şeyler verin ve insanlar onu gururla kullanacak. Şehirde özel bez çantalarını her taşıdıklarında, şirketiniz ücretsiz reklam alacak ve marka bilinirliğini artıracaktır. 


Yeni İşe Alım Oryantasyonu 

Bir sonraki yeni işe alım oryantasyonunuza modaya uygun toptan alışveriş çantalarını dahil ettiğinizde, yeni işe alımlarınızı en başından itibaren marka elçileri olarak belirleyeceksiniz. Yeni çalışanlar için logo kaplı  karşılama hediyeleri  de bu kişilerin ekibin bir parçası gibi hissetmelerine yardımcı olacaktır. 


Yeni çalışanlarınız oryantasyonlarının ilk gününe geldiğinde,  her biri için dizüstü bilgisayar kutuları hazırlamayı düşünün  . İçeride bir yaka kartı, bir kalem, bir çalışan el kitabı ve gün boyunca onlara güç verecek çeşitli atıştırmalıklar ve içecekler bulacaklar. Bu teknoloji meraklısı çantanın her gün ofise gidip gelirken kullanışlı olduğunu görecekler. 


Şirket Plaj Günü

Hava sıcak olduğunda, toptan bez çantalar için en iyi seçeneklerden biri markalı plaj malzemeleri içerir.  Kıyı gezileri için özel plaj çantaları çok önemlidir çünkü bir havlu, bir şişe güneş kremi ve gün için bazı atıştırmalıklar alacak kadar geniştir! 


Bu tip birHam bez çantayı dağıtmak için harika bir fırsat, şirketin plaj gününde. Bu ekip oluşturma etkinliği, çalışanlarınızı dışarı çıkıp birlikte eğlenmeye teşvik eder. Kum ve okyanus bol miktarda doğal eğlence sağlar, bu nedenle tam bir aktivite dizisi planlamanıza gerek olmayabilir. Bir barbekü ızgarası ve kum voleybol sahası kurun ve insanlar saatlerce mutlu kalacak. 


Bütün aileleri davet ederseniz, büyük boy plaj çantalarını tercih ettiğinizden emin olun. Kenarlı file çantalar idealdir çünkü araca geri dönerken kumun dökülmesine izin verirler. 


Konferanslar

Tüm şirket etkinlikleri yalnızca çalışanlar için değildir. Konferanslarda ve ticari fuarlarda, sektörünüzün her yerinden insanlara ulaşabilirsiniz. Bunun gibi etkinlikler, şirketinizi tanıtmak ve müşteri tabanınızı büyütmek için birçok fırsat sunar. 


Bu şovlarda markalı teçhizat vermek, şirketinizin etkinlikten sonra insanların aklında kalmasına yardımcı olmanın harika bir yoludur. İyi bir yağma, gelecek yıl programınıza tekrar kaydolmalarını da sağlayabilir. Bu nedenle, ürün siparişi verirken toptan alışveriş çantalarının bu promosyon trendlerini dikkate aldığınızdan emin olun. Bunun gibi büyük bir ölçekte kutuları dağıtırken , toptan alışveriş çantalarını  toplu olarak sipariş  etmenin bir zorunluluk olduğunu unutmayın. 


Toptan Bez Çantalar Hakkında Son Düşünceler

Çalışan pikniklerinden endüstri konvansiyonlarına kadar şirket etkinlikleri, logonuzla birlikte özelleştirilmiş bez çantalar dağıtmak için mükemmel fırsatlar sunar. Toptan bez çanta siparişinizi verirken günümüz trendlerini benimseyerek, hediyenizin etkinliğinizden çok sonra da kullanılmaya devam edeceğinden emin olabilirsiniz. 

Özellikle Y kuşağı promosyon ürünlerine düşkündür. Uluslararası Promosyon Ürünleri Derneği tarafından yapılan araştırma, Y kuşağının çoğunun promosyon ürünlerini bir yıldan fazla bir süredir ortalıkta tuttuğunu ortaya çıkardı. % 48'i ürünlerin tarzına uygun olduğunu söylerken,% 31'i ürün mesajıyla ilgili olabileceğini söyledi. Bir de Splashthat tarafından bin yıllık anketin , yanıt verenlerin yarısı aslında çünkü promosyon ürünleri markası ile etkileşimde dedi! Promosyon pazarlaması, Y kuşağıyla tutarlı bir şekilde etkili oldu ve hem markaları hem de tüketicileri mutlu etti ve bu, 2019'da da devam edecek.


Modaya uygun çantalar sipariş etmeye hazır olduğunuzda, Nobel Çanta  aradığınız toptan özel bez çantalara sahiptir  . Bugün kapsamlı seçeneklerimize göz atın.