Sık sık bize promosyon sırt çantalarının neden bir hediye, kurumsal hediye veya pazarlama öğesi kadar popüler olduğu sorulur. On binlerce birim satan bazı stillerle, fikir birliği, bu ürünün birçok şirket, kulüp ve kuruluş için marka tanıtımı alanında çok temel avantajlar sunduğu yönündedir. Müşterilerimizin çoğu, pazarlama ve promosyon ürünlerinde en az bir sırt çantası stili kullanıyor. Sırt çantaları bir promosyon ürünü olarak neden bu kadar popüler? öğrenelim.

Sırt çantalarının, onları marka tanıtımı için uygun kılan benzersiz özellikleri şunlardır:



1- Uzun Ömür - Kaliteli bir promosyon sırt çantası 10 yıl dayanabilir ve alıcıya maksimum marka görünürlüğü sunmalıdır.

2- Maliyet Etkili - Sırt çantaları, uygun maliyetli bir ürüne çevrilmesi açısından oldukça basit olabilir ve tüm bütçelere uygun seçenekler mevcuttur.

3- Kalite ve Stil - Aynı şekilde karmaşık ve özel sırt çantaları, daha pahalı olsalar da, kalite ve stil için seçici bir zevke sahip müşteriler için sınırsız özellikler sunabilir.

4- Yüksek Marka Olabilirlik - Promosyon sırt çantaları, markanızı ve mesajınızı hedef pazarınıza iletmek için geniş markalama alanları sunar.

5- Kullanışlılık - Promosyon sırt çantalarına kullanışlılık kategorisinde 5 Yıldız puanı veriyoruz. Genellikle basit ama kullanışlı sırt çantası nadiren atılır ve yaşı ve cinsiyeti aşar, spor etkinlikleri, eğitim, seyahat, okul, takım oluşturma, kumsalda günler, vahşi ve kurumsal hediyeler gibi her yerde kullanılır.

6- Geniş Çeşitlilik - Promosyon sırt çantaları, kurumsal şirkete özel ihtiyaçlarını ve bütçesini karşılaması için birçok seçenek sunan çeşitli malzemelerle sunulmaktadır.

Bu yazı ilginizi çekebilir. Promosyon Toptan Çanta Siparişi Nasıl Verilir Rehberi

Promosyon Kurumsal Sırt Çantası.

Tasarlandıkları fonksiyonel amaçla kullanılan sırt çantaları, markanızı pazarınızda sergilemek için harika bir platform sunuyor. Bu, giderek daha fazla müşterinin daha çevre dostu ürünler talep etmesi gerçeğiyle bütünleşti, müşterilere şirketlerini pazarlarken sürdürülebilir ve etik hususlar sunan yeni malzemelerin sırt çantalarına dahil edilmesi ihtiyacını vurguladı. Bu kurumsal sorumluluklar, günümüzün kurumsal ortamının beklenen bir parçasıdır.

Yıkanabilir kumaşlardan Yapılan Promosyon Sırt Çantası.


Bu, doğal pamuklu, kenevir ve evet, yıkanabilir  kumaşların tanıtımını görüyor . Yıkanabilir kumaş ahşap lifleri kullanan selüloz esaslı bir malzemedir ve süet deri görünümüne ve hissine sahiptir, aynı zamanda vegan, suya ve yırtılmaya karşı dayanıklı bir hammaddedir. Sıfırdan bir çanta tasarlıyorsanız, çeşitli kumaş ve malzemeler sonsuzdur ve tümü Kurumsal Otorite aracılığıyla size sunulur.


Yakın zamanda yaptığım bir gezide ve bazı arkadaşlarımla dışarıda yürüyüş yaparken, onlardan birine markalı bir sırt çantası kullanarak onu nereden bulduklarını sordum. İş yerinde almış olan ancak benzer bir promosyon sırt çantası olan bir arkadaş tarafından kendilerine verildiğinden bahsettiler. Geçmişimin doğası gereği, çantada markalı şirketin adının müşterisi olup olmadığını sordum. "Hayır" cevabını verdi, ancak kalitesi iyiydi ve çanta pratikti ve bu nedenle, kendisi doğrudan bir müşteri olmasa da markayı pazarlamaktan mutlu oldu. İşte "konudaki durum" anı burada yatıyor. İnsanların günlük yaşamda faydalı bulduğu ve ihtiyaç duyduğu bir ürünün gücünü göstermek. Kendileri kullanamasalar bile, kullanabilecek birine gitmesini sağlayacaklardır ve bu, marka teşhirini ve marka genişlemesini elde ettiğiniz yerdir. Üstelik ürününüz çöp kutusuna düşmez.



Özel Promosyon Sırt Çantası.

Geçen yılın sonlarında, şirketimizin yaklaşık 11 yıl önce bir müşteri için ürettiği bir promosyon sırt çantasını emekli ettim. Numuneyi o sırada ofisimde tuttum ve müşterimiz 2009'da siparişini aldıktan sonra kullanmaya başladım.

Bu sırt çantasıyla çok uzak yerlere seyahat ettim, snowboard yaptım, iş gezilerine çıktım, ada sahillerinde tatil yaptım ve hatırlayabildiğimden daha fazla günübirlik gezi yapmıştım. Hepsi de müşterilerimin markalaşmasıyla. Konuşma konusu olan mesele!

Bazen markanızla birlikte kullanmak için iyi bir ürünü yenemezsiniz ve promosyon sırt çantası bu tür ürünlerden sadece biridir.

Promosyon ürünleri dünyasında ve ucuz ve neşeli eşantiyonlar düşüncesinde, promosyon sırt çantası bu görüşü değiştirmeye yardımcı olan birçok şeyden sadece biridir. 

Sırt çantasındaki tüm çeşitlilikle, kesinlikle her pazarlama bütçesi için bir şeyler vardır. En ucuz ipli sırt çantasından en özel özel sırt çantasına, Nobel Çanta'daki ekip bunu marka bilinirliği ve teşhir için kazanan bir kombinasyon olarak değerlendiriyor!

Siz veya ekibiniz, markanız veya kurumsal ortamınız için tasarım fikirlerine veya sırt çantasıyla ilgili yardıma ihtiyacınız varsa, yardım etmek için buradayız. Çantalar ücretsiz olmayabilir, ancak müthiş müşteri hizmetleri ve ürün bilgileri kesinlikle






Promosyon sırt çantası nedir?

Promosyon sırt çantası "markalı bir sırt çantası" dır . Normal bir sırt çantası, sırt çantası, sırt çantası veya kitap çantası şeklindedir; bu, çantayı omuz üzerinden taşımak için iki kayışla sabitlenmiş ve cepler, fermuarlar ve çerçevelerle birlikte kullanılan bir kumaş çuvaldır. Bu nedenle promosyon sırt çantalarının tek farkı, sırt çantası üzerinde markalı bir logo, slogan, mesaj, resim veya nakış nedeniyle iş promosyon sırt çantaları olmasıdır. 

Çalışanlara, arkadaşlara, ailelere, müşterilere ve müşterilere promosyonlu dizüstü bilgisayar sırt çantaları, özel promosyon sırt çantaları veya ipli sırt çantası promosyon çantaları gibi promosyon hediyeleri dağıtmak, ödüllendirici bir promosyon taktiğidir. Bazen bir marka veya kuruluş tarafından bir kampanya veya promosyon satışı sırasında halka hediye edilebilir. Ancak, özel promosyon sırt çantalarının bugün göz önünde bulundurmanız gereken etkili promosyon ürünlerinden biri olmaya devam ettiğine şüphe yok.


Bir sırt çantasını iyi bir promosyon ürünü yapan nedir?

İş amaçlı promosyon sırt çantaları, şirketinizin logosunu, sloganını veya mesajını sergilemek için iyi bir yüzey alanı sunar. Kolayca tanınabilmelerini ve okunabilmelerini sağlayan büyük baskıları nedeniyle iyi promosyon ürünleridir.


Yıllar geçtikçe şirketler, markalar ve işletmeler, özellikle yeterli farkındalık ve dönüşümler olmak üzere pazarlama ihtiyaçlarını karşılamak için büyük bir yatırım olarak sırt çantalarının faydalarını öğrendiler. Markalı bir sırt çantası, çok yönlü ve görünür olmasıyla öne çıktığı için işletmenizi tanıtmanın iyi bir yoludur. Diğer promosyon ürünleri gibi sırt çantaları da hareketli olmaları nedeniyle "yürüyen bir reklam panosu" niteliğindedir. Bu nedenle ofiste veya evde toz tutmayacağından emin olabilirsiniz.


İlginç bir şekilde, özel promosyon sırt çantaları hakkında iyi bir şey, seyahat sırt çantaları, spor sırt çantaları, iş sırt çantaları, dizüstü bilgisayar sırt çantaları ve gündelik sırt çantaları arasında değişen çeşitlerde mevcut olmalarıdır. Çeşitleri farklı şirketlerin ve alıcıların zevkini ve işlevselliğini karşıladığından, bu onu popüler ve arzu edilen bir kurumsal hediye yapar.