Logo Baskılı Promosyon Çantalar

Logo, marka kimliğinizi ayırt etmek için görsel bir unsurdur. Marka logonuz olmadan çevrimiçi ve çevrimdışı pazarlama kampanyaları düşünemezsiniz. Böylece müşterilerinize kişiye özel hediyeler sunacağınız zaman logo kullanmaktan kaçınamazsınız. Küçük bir grafik tasarım, çantalarınızı kişiselleştirebilir ve yatırımlarınızdan daha fazla getiri sağlayabilir. Minimum yatırımla, güvenilir promosyon çanta tedarikçisinden toptan logolu perakende çantalarınızdan yararlanabilirsiniz . Ancak logonuzu yazdırırken bazı faktörlere odaklanmanız gerekir. Pazarlama kampanyanızı başarılı kılmanıza yardımcı olacaktır. Küçük bir hata veya dikkatsizlik marka itibarınıza mal olabilir.

Logo baskılı promosyon çantalar, promosyon ürünleri olarak çok yararlıdır. Bunun nedeni, çantaların yaygın olarak kullanılması ve herkesin ihtiyacı oluşudur.

Promosyon ürünlerinin amacı, marka farkındalığını arttırmak ve müşteri sadakatini sağlamaktır. Logo baskılı promosyon çantalar, müşteriler tarafından kullanıldıklarında marka farkındalığını arttırmak için idealdir. Örneğin, bir müşteri logo baskılı bir çantayı kullanırken, başkaları da marka farkındalığını görür ve bu da marka sadakatini arttırır.

Ayrıca, logo baskılı promosyon çantalar, uygun fiyatlarla üretilebilir ve yaygın olarak dağıtılabilir. Bu nedenle, promosyon maliyetleri düşürülürken, marka farkındalığı arttırılabilir.

Son olarak, logo baskılı promosyon çantalar, müşteriler tarafından gerçekten ihtiyaç duyulan ve kullanılan bir üründür, bu nedenle müşteriler tarafından beğeni ile kullanılır ve daha uzun süre kullanılır. Bu da marka farkındalığının daha uzun süre devam etmesini sağlar.

Bu nedenle, iş logolu kişiselleştirilmiş çantalar hediye ederek markanızın tanıtımını yapmayı tercih ederken, aklınızda bulundurmanız gereken birkaç şey var.

İstanbul'da Promosyon Çanta İmalatçıları Nasıl Çalışır? ayrıntılı bilmek için bu yazıyı okuyun




Logonun uygun konumunu belirleyin

Çanta tasarımına ve boyutuna bağlı olarak logoyu yerleştirmeye özen göstermelisiniz. Ayrıca logo boyutunuz çantalarınızı kişiselleştirirken önemli faktörlerden biridir. Örneğin, logonun başkaları tarafından kolayca görülebilmesini sağlayan bir yer seçmelisiniz. Çanta kullanıcısı logonuzu kolayca bulabilse de, doğru yerleştirme bu öğeyi oldukça görünür kılar. Logoyu yerleştirmek için çantanın alt kısmından kaçınmak daha iyidir.


Logolarla tasarlanan çanta türünü düşünün

Çanta kumaşlarında farklılık bulabilirsiniz. Örneğin, pamuklu bez çantaları seçtiğinizde , onlar için doğru baskı tekniğini bilmeniz gerekir. Serigrafi, dijital baskı, ısı transferi ve diğer birçok yöntem sizin için mevcuttur. Ancak tasarımcılar çanta kumaşlarına göre baskı tekniğini seçeceklerdir.

Çanta basmanın yolu kesinlikle broşür basmaktan farklı olacaktır. Bu nedenle ihtiyaçlarınıza uygun baskı seçeneklerine odaklanmalısınız.

Çanta rengi logo ve markanın renk şemasına uygun mu?

Markanızın kendi logosu var ve bunu çantalarınıza yazdırmayı seviyorsunuz. Logonuz bazı parlak renklerin bir kombinasyonuna sahip olduğunda, açık renk tonlarında çantalar seçmek daha iyidir. Bu çantalar logonuzu herkes için daha belirgin hale getirecek. Yine, logo rengi çanta rengiyle aynıysa, açıkça görünür ve çekici olmayacaktır. Farkı getirmek istiyorsanız her zaman kontrast rengi tercih edin. Bu nedenle, çantayı pazarlama kampanyanız için özelleştirmek için renk şeması son derece önemlidir.


Doğru yazı tipi boyutunu bulun

Cihazınızda bulunan bir logo her ayrıntıyı gösterecektir. Basılı çantanızın logo tasarımının ve etiket satırının tüm ayrıntılarını ortaya çıkardığından emin olun. Etiket satırını, logoyu ve herhangi bir iş mesajını yazdırırken yazı tipi boyutunu göz önünde bulundurmalısınız. Bazı durumlarda, şirketler logo oluşturmak için marka adlarının baş harflerini seçer. Çanta kumaşları ve diğer malzemeler üzerine basılması kolay olan en iyi yazı tipi stilini seçmelidirler. Ayrıca yazı tipi rengi de çantanızı basmak için bir diğer önemli faktördür. Örneğin siyah pamuklu bez çantalar için açık renkli yazı tiplerini tercih edebilirsiniz . Zıt renk, logonuzu ve diğer işletme ayrıntılarınızı daha belirgin hale getirecektir.


Baskınız için logo boyutu

Basılı logonuz için uygun boyutlandırma şarttır. Logonuzu bir yazıcı ile kullanıma hazır hale getirdiğinizde, logo boyutunu belirlemelisiniz. Logo boyutunun baskınız için mükemmel olduğundan emin olun. Doğru boyut, ne yazdırdığınıza bağlıdır. Yüksek çözünürlüklü logo ile pamuklu alışveriş çantalarınızda görüntü bozulma riski yoktur . Ayrıca, çanta boyutu logonun boyutundan çok büyükse, bununla orantılı ve önemli boyutta olmalıdır. 


Logo özelleştirme modu

Önemli faktörlerden biridir. Logonuzun çantaya nasıl yerleştirileceği, bunun ne kadar görünür ve uzun ömürlü olacağına bağlıdır. Örneğin, serigrafi, kauçuk baskı veya nakış tercih ediyorsanız, görünümü ve etkisi biraz farklı olacaktır. Ayrıca logoyu basarken, doğru baskı tekniği ve doğru malzemelerin kullanılmasıyla iyi bir baskı sonucunun yansıtıldığından emin olun. Nakış için de, birkaç yıkamadan sonra logonun yırtılmaması için sağlam ve kaliteli ipliklerle yapılmalıdır. Çanta boyutu küçükse, çantadaki çok büyük logo iyi görünmez. Uzak mesafeden bile görülebilmelidir.

Pamuklu alışveriş çantalarını veya diğer promosyon ürünlerini seçen işletmeler, pazarlama kampanyalarından en iyi sonucu almak için logo baskı önlemlerini almalıdır. Bununla birlikte, çanta özelleştirme sağlayıcılarının çoğu, çantaları toplu olarak yazdırmadan önce özelleştirilmiş çantanın bir ön izlemesini verir. Siz de numune isteyebilirsiniz. Tasarım ve logo yerleşiminden emin olduktan sonra, toptan satış fiyatına perakende çantaların toplu baskısı için sipariş verebilirsiniz.

Promosyon Çanta Çeşitleri hakkında detaylı bilgi için linkten yazıya ulaşabilirsiniz.


Çantalarınızı kişiselleştirmek için en iyi baskı yöntemi hangisidir?

Markalı dokuma olmayan çantaları basmak için bir dizi seçenek bulacaksınız .

Transfer baskı, herhangi bir renk ve görüntü tasarımına sahip çantalar için en iyi sonucu verir. Özel ısı transferi yöntemi, tasarımın bir kağıda basılmasına yardımcı olur. Bez çantalarınızı muhteşem promosyon ürünlerine dönüştürmek için bu baskı çözümünü tercih edebilirsiniz. Bu yöntemi kanvas ve pamuklu çantalar için de uygulayabilirsiniz.

Çantayı kişiselleştirmek için başka bir seçenek de spot renk baskı yöntemidir. Tek renk baskı yapmanız gerektiğinde bu baskı tekniğini tercih edebilirsiniz. Doğru renklerin hassas bir şekilde uygulanmasıyla çantanızın mükemmel bir görünümünü bulacaksınız.

Tasarımcıların mürekkebi torbaya aktarmak için ağ kullandığı serigrafi yöntemini de seçebilirsiniz. Çantanız için en iyi baskı sürecini bilmek için logo tasarımınızı ve yazı tiplerinizi düşünün. 

Kişisel hediye için tasarım çantalar

Çoğu zaman ipek malzemeden, işlemeli pamuktan, küçük keselerden vb. çantalar seçiyoruz. Tasarımları ve baskıları tamamen farklı. Tek tip olarak tasarlanmışlardır ve baskılar da onlara sadece şık bir görünüm kazandırmak içindir. Böylece bu tür çantalara kişinin tercihine göre desen, resim, yazı vb. baskılar yapılabilmektedir. Genellikle, iade hediyesi olarak kullanılacak dokuma olmayan çanta baskıları, bazı çiçekli tasarımlar, soyut resimler, desenler vb. İle basılır. Toplu baskı için sipariş vermeden önce tasarımın bir ön izlemesini görmelisiniz. 

Artık dokumasız çanta baskı seçeneklerine karar verebilir ve seçtiğiniz çantaları özelleştirebilirsiniz. Üstün kumaşlara sahip kaliteli çantalar, üzerlerine markanızı yazdırdığınızda kusursuz görünecek. Siz de bu çantaları nakışlı tasarımlarla kişiselleştirebilirsiniz.

Logo baskılı promosyon çanta yaptırmak için nedenler 

  1. Marka farkındalığı arttırmak: Logo baskılı promosyon çantalar, müşteriler tarafından kullanıldığında marka farkındalığını arttırmak için idealdir.
  2. Müşteri sadakatini arttırmak: Logo baskılı promosyon çantalar, müşteriler tarafından kullanıldığında marka sadakatini arttırır.
  3. Maliyet etkililiği: Logo baskılı promosyon çantalar, uygun fiyatlarla üretilebilir ve yaygın olarak dağıtılabilir. Bu nedenle, promosyon maliyetleri düşürülürken, marka farkındalığı arttırılabilir.
  4. İşletmenin imajını arttırmak: Logo baskılı promosyon çantalar, işletmenin imajını arttırmak için kullanılabilir. Örneğin, çevre dostu ürünlerin promosyonları için çantalar kullanmak, işletmenin çevre dostu bir imaja sahip olduğunu vurgulayabilir.
  5. Hedef kitleye ulaşmak: Logo baskılı promosyon çantalar, hedef kitleye ulaşmak için kullanılabilir. Örneğin, özel bir etkinlikte logo baskılı çantaları dağıtmak, hedef kitleye ulaşmak için etkili bir yoldur.
  6. Fonksiyonel bir ürün olarak kullanılır: Logo baskılı çantalar müşteriler tarafından gerçekten ihtiyaç duyulan ve kullanılan bir ürün olduğu için onlar tarafından beğeni ile kullanılır ve daha uzun süre kullanılır. Bu da marka farkındalığının daha uzun süre devam etmesini sağlar.

Bu Yazı ilginizi çekebilir.

Markanız İçin Hangi Promosyon Çanta En İyisidir yardıma ihtiyacınız varsa bu yazı tam size göre.

Sonuç olarak, bir logonun sanat eserlerinden biri olduğunu ve herhangi bir yerde sergilediğinizde mükemmel görünmesi gerektiğini söyleyebiliriz. Bu nedenle çantalarınıza logo yazdırırken ilgili her faktöre dikkat etmelisiniz. Çanta özelleştirme sürecine yatırım yaparak en uygun değeri elde edeceksiniz.

Türkiye'deki toplu promosyon çanta tedarikçileri, hizmetlerinin ücretsiz bir parçası olarak baskı hizmetlerini sunduğundan, logo baskılı promosyon çantalar da lider firma olan Nobel Çanta uzman ekibiyle size yardımcı olmaktan mutluluk duyar. Uzmanlarımızla görüşmek için lütfen bizi arayın  0(212) 505 13 88 - 0(212) 659 08 80

Diğer Blog yazılarımız göz atmak için

Nobel Çanta Blog Yazıları