Promosyon ürünler reklam sektörünün bir parçasıdır. İnsanlara sık kullandıkları bir ürün üzerinde bulunan amblem firma için mükemmel bir reklamdır. Günümüzde birçok firma Promosyon ürünler ile reklam yapıyor. Promosyon ürünler kalem, kıyafet, saat, bardak ve çanta gibi günlük hayatta kullanılan ve diğer insanların da dikkatini çeken ürünlerdir.

Bu ürünleri insanlar severek kullanırken aynı zamanda amblemi bulunan markanın da reklamını yaparlar. Burada firmaların dikkat etmesi gereken husus ise promosyon olarak kullanılacak ürünün uzun ömürlü kullanılması ve sağlam olmasıdır. Bu şekilde temin edilecek ürünlerde reklam daha iyi ve uzun ömürlü olacaktır.


Promosyon Çanta Modelleri

Promosyon olarak kullanılacak en güzel ürün çantalardır. Çanta daha uzun ömürlü ve kullanıldığı zaman daha fazla insan ile karşılaşılır.

Promosyon olarak üretilen promosyon çanta çeşitleri şu şekildedir:

  • Sırt çantası
  • Bilgisayar çantası
  • Plaj çantası
  • Seyahat çantası
  • Kozmetik çanta
  • Evrak çantası
  • Soğutucu çanta
  • Ham bez çanta
  • Spor çantası
  • Büzgülü çanta

Bu çantalar farklı şekillerde üretiliyor. Promosyon olarak üretilen bu çantalar farklı alanlarda kullanılır. Bu ürünler piyasada az olan ürünler olması reklamı yapılacak ürün için daha fazla avantaj sağlar.


Promosyon Sırt Çantaları

Sırt çantaları ağırlığı fazla hissettirmeyen, hacim olarak daha büyük olan ve daha dazla bölmeye sahip olan kullanışlı bir çanta modelidir. Ağır olabilecek eşyalar bile sırt çantası ile daha rahat bir şekilde taşınabilir. Günlük hayatta spor, dağcılık, okul ve avcılık faaliyetlerinde sıklıkla kullanılır. Sırt çantaları promosyon çanta olarak kullanılabilecek en uygun ürünlerden biridir.

Promosyon Bilgisayar Çantaları

Günümüzde promosyon ürün olarak kullanılan en yaygın model bilgisayar çantasıdır. Bu çantalar evrak çantası olarak ta kullanılabilir. Bazı modellerinde bilgisayar bölmesinin yanında evrak ve hesap makinesi bölmesi de bulunur. Bilgisayar çantası daha çok iş hayatında kullanılır ve bu ürünü daha çok iş insanları kullanır.

Onun için bilgisayar çantası promosyon olarak daha güzel bir şekilde kullanılır. Kullanışlı bir bilgisayar veya evrak çantası birçok sektör tarafından uzun bir süre kullanılabilir. Promosyon ürünü Bilgisayar çantaları daha çok akılda kalıcı olur. Bunun dışında disiplinli bir firma izlenimi de verir.

Promosyon Plaj Çantaları

Promosyon olarak kullanılan plaj çantaları diğer çanta modellerine göre daha uygun fiyatlar ile satın alınabilir. Plaj çantası insanların plaj ürünlerini taşıdıkları çantalardır. Plajlarda yüzlerce insanın olduğu yerlerde kullanılan promosyon ürünler de amacına uygun bir şekilde kullanılmış olur. Fakat plaj çantasını promosyon olarak kullanmak isteyen firma deniz ürünleri firması olması daha uygun olacaktır. Promosyon ürün ile birbirini tamamlamış olacaktır. Plaj çantalarının su geçilmez üründen yapılması daha sağlıklı olacaktır.


Promosyon Seyahat Çantası

Promosyon olarak üretilen seyahat çantaları diğer seyahat çantalarına göre küçük ve daha şık bir görüntüde olmalıdır. Bu çantalar kısa süreli seyahatlerde kullanılır ve çevredeki insanların dikkatini çeker. Havaalanlarında, terminallerde veya tren garlarında binlerce insanın bulunduğu mekanlarda bu ürünün kullanılması iyi bir reklam aracı olacaktır.

Promosyon Kozmetik Çanta

Bayanların kullandığı makyaj ve kozmetik için ayrı bir çanta olması bayanlar arasında iyi bir reklam fırsatı doğuracaktır. Kozmetik çantanın en büyük dezavantajı sadece bayanlar arasında kullanılıyor olmasıdır. Küçük ve şık bir görünüme sahip olan kozmetik çantalar kadınların kullandığı çantaların içine girebileceği şekilde üretilmelidir. Ayrıca bu çanta modelini seçecek firmalar bayanlara özel ürünler üreten firma olması daha önemlidir. Aksi durum gereksiz bir reklam faaliyeti olacaktır. Çünkü bu çantalar sadece bayanları ilgilendiriyor.


Diğer Blog Yazılarımız

Promosyon Spor Çantaları İmalatının Püf Noktaları

Yaz Aylarının En İyi Promosyon Ürünü Plaj Çantası