Sırt çantası, modernliği ifade eden çok önemli bir rafine kişisel eşyadır. Geleneksel taşıma cihazlarının aksine, sırt çantaları yükü bir taşıyıcının omuzlarına eşit olarak dağıtır ve bu da onları birkaç saat taşımayı kolaylaştırır. Ek olarak, bir sırt çantasının sunduğu alan maksimum etkiye göre düzenlenebilir. Bu gerçek, ilginç mekanik avantajlar sunar, bir sırt çantasını seçmenin faydasını katlar ve taşıyıcıların günlerini planlamalarına izin verir. Piyasada her zamankinden daha fazla seyahat sırt çantası var - bu harika çünkü bu, çanta üreticilerinin nihayet bizim gibi konforlu, işlevsel, şehir dostu ve şık seyahat sırt çantaları isteyen gezginleri dinlediği anlamına geliyor. Ve seyahat tarzınız için en iyi seyahat sırt çantasını bulmanıza yardımcı olmak için buradayım. Seyahat sırt çantaları söz konusu olduğunda, en önemli özelliklerden biri, paketlenmiş kıyafetlerinize, ayakkabılarınıza ve banyo malzemelerinize kolay erişimdir.

Ne yazık ki, günlük taşıma için harika olan çoğu sırt çantası, bir hafta sonu kaçamağı için başarılı bir şekilde paketlemek için uygun özelliklere sahip değildir. Kendinizi ana bölmenin altındaki bir çift taze çoraba erişmek için bütün bir sırt çantasını açarken bulduysanız, mücadeleyi bilirsiniz.




İşyeri için Sırt Çantaları

Bu, modern sırt çantalarının en yaygın kullanımı olmaya devam ediyor, burada insanlar dizüstü bilgisayarlar, tablet cihazlar, akıllı telefonlar, şarj cihazları, yazı malzemeleri, kalemler, kimlik kartları, cüzdanlar vb. Gibi elektronik cihazlar taşırlar. Üreticiler genellikle kişiselleştirilmiş sırt çantalarının içindeki alanı yuvalar halinde düzenler. ve bu ürünlerin yerleşimini kolaylaştıran bölmeler. Ancak kullanıcılar, kendi gereksinimlerine göre ayarlamalar yapmak için mevcut alanı araştırabilir.


Yemek Teslimatı için Kutulu Sırt Çantaları

 Belirli işlevler için tasarlanmış özel sırt çantaları, yenilebilir ürünlerin (teslimat için paketlenmiş) müşteri lokasyonlarına taşınmasına yardımcı olur. Tipik olarak, bu tür taşıma ürünleri, gıda ürünleri paketlerini stabilize etmek için yerleşik bölmelere sahiptir. Bu, sırt çantasının teslimat yapan kişi için bir geçim kaynağı olarak hizmet etmesini sağlar. İlginç şekiller, bu tür sırt çantalarını, esasen taşıma alanı konfigürasyonlarına göre tanımlar. Bununla birlikte, kullanıcılar, özel yiyecek paketlerini çeşitli yerlere teslim etme taleplerine göre alanları yeniden yapılandırabilir.




Yürüyüş Turları için Büyük Sırt Çantaları

Yürüyüşçüler ve uzaktan seyahat edenler, Nobel Çanta'da sırt çantaları için en iyi kullanımları bulabilirler . Modern taşıma cihazının bu versiyonları tipik olarak yapılandırılmamıştır, bu nedenle kullanıcılara sırt çantalarının içindeki önemli boşlukları yaratıcı bir şekilde kullanma fırsatları sunar. Taşıma malzemeleri arasında hafif ve sıcak giysiler, konserve kutuları, içecek şişeleri, uyku tulumları, kitaplar ve elektronik cihazlar, ayakkabılar vb. Yer alabilir. Sırt çantaları olarak da bilinen bu sırt çantaları, dayanabilecek sağlam malzemelerle tasarlanmıştır. kaba kullanım.

Suya Dayanıklı Malzeme

Çantanızın %100 su geçirmez olması gerekmese de (yani, birkaç günlük uzun yürüyüşlere çıkmıyorsanız), çantanızın yarı su geçirmez bir malzemeden yapıldığından emin olun, böylece her şey bir çiseleyen yağmurda ıslanmaz. (çoğu seyahat sırt çantası, şiddetli bir sağanak durumunda üzerlerine koyabileceğiniz kılıflarla gelir).

Ayrıca malzemenin uzun süre ıslanıp küflenmeyeceğinden emin olun. Kalın ama hafif bir malzeme arıyorum. İşlenmiş naylon elyaf gerçekten iyidir. İçleri ıslanmadan üzerine bir bardak su dökebilmelisiniz. Sağanak sağanak yağışlar veya musonlar sırasında çok seyahat etmiyorum, ancak daha önce küçük yağmur fırtınalarına yakalandım. Sırt çantam iyi malzemeden yapıldığı için ıslak kıyafet bulmak için çantamı hiç açmadım.


Kilitlenebilir Fermuarlar

Her bölmede iki fermuar olduğundan emin olun, böylece onları birbirine kilitleyebilirsiniz. Bir hostelde insanların çantama girip kirli kıyafetlerimi çalmasından pek endişe etmesem de, seyahat ederken çantamı kilitlemeyi seviyorum. Birisinin çantama bir şey koyacağı ya da havaalanındaki bir bagaj görevlisinin eşyalarımı alacağı konusunda her zaman paranoyak oldum.

Çoklu Bölmeler

İyi bir çantanın birden fazla bölmesi olmalıdır. Bu, eşyalarınızı daha küçük bölümlere ayırmanıza olanak tanır, böylece ihtiyacınız olan şeyleri daha kolay bulabilirsiniz. Örneğin, kıyafetlerim çantamın ana bölmesinde, şemsiyem ve parmak arası terliklerim üstte, ayakkabılarım ayrı yan bölmede (böylece her şeyi kirletmiyorlar). Çantanızı kazmaktan kurtarır.


Fermuarlar ve Büyük Cepler

Sırt çantalarının faydası, kullanıcılar sırt çantalarına yerleştirilmiş fermuarlarla sabitlenmiş dış ceplerin içindeki küçük eşyaların paketlenmesini planladığında önemli ölçüde artar. Bu,  laptop bilgisayar sırt çantası içindeki alanları yapılandırma açısından önemli bir yenilik biçimidir . Cüzdanlar, kimlik kartları, katlanan haritalar, anahtarlar, ölçüm bantları, cep saatleri, kapaklar ve bozuk para çantaları gibi bir dizi küçük eşya, harici ceplere rahatça sığabilir. Böyle bir duruş, kullanıcıların ve gezginlerin manzaralar boyunca seyahatlerinde ve yolculuklarında bir kesinlik ve organizasyon düzeyi oluşturmalarına yardımcı olur.


İlginizi çekebilir Promosyon Postacı Omuz Çantası Modelleri


Planlamak için zaman yok

Arkadaşlarla hızlı, rahat geziler, bir yolculuğun ayrıntılarını planlamak için çok az zaman ayırır. Bu gibi durumlarda kullanıcılar eşyalarını ve malzemelerini bir sırt çantasının ana bölümüne yükleyebilir ve zaman çok önemli olduğu için yolculuğa başlayabilirler. Bununla birlikte, giysi parçaları yerden tasarruf sağlamak için dar düğümler halinde katlandığında en iyi şekilde oturur; ceplerin ve diğer alanların içine çeşitli küçük eşyalar yerleştirilebilir. Sırt çantalarına yerleştirilmiş yumuşak bariyerler bir engel oluşturmamalıdır; bunlar bir köşeye katlanmalıdır. Daha küçük, ikincil bir sırt çantası - mevcut olduğunda - yolculuk için ek öğeler oluşturabilir. Ayrıca, bazı kullanıcılar bez çantaları sırt çantasına bağlamayı veya bunları ayrı olarak taşımayı seçebilir. 


Normal sırt çantanızın daha geniş görünmesini sağlayın

Seçeneğiniz olmayan bir sırt çantasına sahip olmanız oldukça olası. Bununla birlikte, çok az akılla ve yenilikçi bir fikir kullanarak, istediğiniz şeylerin çoğunu barındıran daha geniş şeyler yapabilirsiniz. Çoğunlukla, insanlar kişiselleştirilmiş sırt çantalarını ücretsiz olarak veya aslında yararlı olan ancak tüm gereksinimleri karşılamayan bir promosyon öğesi olarak alırlar . Bazen onları spor salonuna, spor kulübüne, seyahate, açık hava etkinliğine veya başka herhangi bir şeye götürmeniz gerekebilir. Sırt çantanızın birçok eşyayı barındıracak şekilde büyük görünmesine yardımcı olabilecek bazı ipuçları.


Eşyalarınızı akıllıca katlayın ve yerleştirin : Pek çok insan çok organize, ancak paketlemelerini kötü planlayan ve eşyaları çok yer kaplayacak şekilde yerleştiren birçok kişi de var. Bu nedenle öncelikle giysilerinizi, giysilerinizi veya aksesuarlarınızı daha az yer kaplayacak şekilde uygun şekilde katlayın. 

Düzenleyicileri kullanın : İlaçlar, kişisel bakım ürünleri, parfümler, süslemeler vb. İçin piyasada çok fazla şeyi güvenli bir şekilde barındıran düzenleyiciler mevcuttur. Ayrıca daha az yer kaplayarak sırt çantanızın daha büyük ve rahat görünmesini sağlar. 

Dış cepleri ve poşetleri becerikli bir şekilde kullanın : Sırt çantasının dış poşetleri küçük görünür, ancak aslında çok kullanışlıdır ve eşyaları saklamak için akıllıca kullanılabilirler. Bir gezgin, yürüyüşçü, spor meraklısı veya sporcuysanız, bu poşetler içecek şişelerini saklamak için kullanılabilir.

Bu ipuçlarını takip ederek, gerekli tüm eşyaların içine nasıl yerleştirileceği konusunda endişelenmeden eski sırt çantalarından herhangi birini istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. 


Kişiselleştirilmiş Sırt Çantası
Promosyon sırt çantaları mı arıyorsunuz?

Bir işletme sahibi veya pazarlamacı olabilirsiniz ve markanızı tanıtabilecek bir sırt çantası arıyor olabilirsiniz. Mesajınızı gerçekten ileten etkili bir ürün seçmek için hedef kitlenizin ihtiyacını belirlemeniz gerekir. Hedef kitlenin türüne bağlı olarak, gereksinimlerini karşılayan uygun bir kişiselleştirilmiş sırt çantası türü seçebilirsiniz. Muhtemelen kullanıcılar tarafından yapılan şeyleri barındıracak kadar büyük olanı seçmeyi her zaman aklınızda bulundurun. Dışarıda bir spor aktivitesi yapıyorsanız, sırt çantanız sportif olmalıdır. Çok seyahat etmeyi tercih eden çalışanlarınıza sırt çantası sunuyorsanız, gezgin sırt çantası uygun seçim olacaktır. Aynı şekilde öğrenciler, alışveriş yapanlar ve diğerleri için uygun seçimler yapılmalıdır.

İlginizi  çekebilir İpli Büzgülü Çanta Kullanırken Dikkat Etmemiz Gerekenler


Kişiselleştirilmiş promosyon sırt çantası nereden alınır?

Online mağazalar size gerekli sırt çantalarını sunabilir. Ancak promosyon ürünlerinde uzmanlaşan portallar, ürününüzü bulmak için doğru yerdir. Nedeni, sadece çantaları satmakla kalmıyor, aynı zamanda onları istediğiniz şekilde özelleştiriyorlar. Sadece bir öğe seçmeniz gerekir ve memnuniyetinize göre logo, metin veya şirket adı ile daha fazla özelleştirme yapılabilir. Nobel Çanta'da, kurumsal çalışanlar ve diğerleri için toptan satış fiyatlarında kişiselleştirilmiş sırt çantaları sunma konusunda uzmanız.

Bilgi almak için bizi arayın. 

0(212) 505 13 88 - 0(212) 659 08 80