İnsanların hayatında olmazsa olmaz bir konuma gelen çantalar kullanıcılara oldukça geniş bir seçenek havuzu sunmaya başladı. Gerek şekil gerek renk gerek ise kullanım alanına göre birden fazla seçenek karşımıza çıkar. Birbirinden şık tüm bu çanta model ve seçeneklerini biz sizler için temin etmekteyiz. Hatta kişiye özel baskı, renk, tasarım ya da reklam logosu basılması da mümkündür. Peki, ipli büzgülü çanta kullanırken dikkat etmemiz gerekenler nelerdir? Bu konuda hem ürünümüzün ömrünü uzatmış hem de çantamızı yıpratmadan kullanmış oluruz.




İpli Büzgülü Çanta Nedir?

Bu çantalar astar ya da polyester çanta olarak da adlandırılırlar. Çantalar genelde firma aya da şirketlerin promosyon amacıyla tercih ettiği ürünler arasında yer alırlar. Çantaların en güzel yanlarından bir diğeri ise çantaları elde ya da çamaşır makinasında rahatlıkla yıkayabilmenizdir. Bu yıkamalar sonucunda baskıda herhangi bir zedelenme eskime ya da soyulma meydana gelmez.


ilginizi çekebilir Fuar İçin Promosyon Çanta Yaptırmak İçin Dikkat Edilecek Hususlar


İpli Büzgülü Çanta Kullanım Alanları Nelerdir?

Bir çantanın kullanım alanını sınırlamak pek doğru olmaz. Kolay kullanımı ya da şık görüntüsü nedeni ile günlük kullanıma gayet uygundur. 

Fakat bunun yanı sıra daha yaygın kullanıldığı alanları sıralayacak olursak;

  • Spora giderken,
  • Şirket ya da firmaların promosyon ürünü olması,
  • Okul ya da dershaneye gitme amacıyla,
  • Seyahat, gezi gibi alanlarda rahatlıkla kullanılabileceğini söyleyebiliriz.

İpli Büzgülü Çanta Kullanırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Aldığımız ürünlerin uzun ömürlü olmasını, uzun süre kullanabilmeyi hepimiz isteriz. Bu nedenle de özenle kullanır ve zarar gelmesini önlemek isteriz. Çantalarımız için de aynı hassasiyet söz konusu olmaktadır. Bu durumda da her çanta da dikkat edilmesi gerekenler olduğu gibi bu çantamızın ömrünü uzatmak için de ipli büzgülü çanta kullanırken dikkat etmemiz gerekenler vardır. 

Örneğin çantanın taşıyabileceği ağırlıktan fazla ağır eşyalar koymak çantanın kullanım ömrünü kısaltıp çantanız da yıpranmalara ya da zedelenmelere sebebiyet verebilir. İçine sığabileceğinden fazla eşya koymakta çantada deforme olmalara neden olacaktır. Çantanın boyutuna ve taşıyacağı ağırlık miktarına göre eşya koymanız her çanta da olacağı gibi dikkat etmeniz gereken unsurlar arasında yer alır. Çantaya delici ya da kesici aletler koyulacak ise eğer bu konuda da dikkatli olunması gerekli olacaktır.


İpli Büzgülü Çanta Fiyatları Nedir?

Alacağımız ürünün kalitesinin yanında fiyatının da uygun olması bizi mutlu edecektir. Ürünlerimizde uygun fiyata kaliteli ürünler sunmak için çalışıyoruz ve kendimizi geliştirmeye her daim devam ediyoruz. Fiyat konusunda çantada kullanılacak kumaş, renk ya da baskı seçenekleri gibi alternatifler doğrultusunda fiyat aralığı değişmektedir. En doğru bilgiyi sitemizde bulunan mail adresine baskı deseni ve adedi şeklinde mail atarak almanız mümkündür. Toptan alımlarda ya da tekli alımlarda fiyatta değişiklik olması mümkün olabilir.

Pamuklu çantalar bir dizi farklı ağırlıkta kumaştan yapılabilir. 4.5 oz ve üzeri tedarik ettiğimiz stok çantalarımız var. Bir baskı alanı içerisinde markalanabilir ve on gün içinde uluslararası olarak tedarik edilebilirler. Ismarlama pamuklu çantalar bir dizi farklı ağırlık üzerine basılabilir ve daha sonra kendinden tutamaçlar (sapların çantanın gövdesiyle aynı kumaştan yapıldığı anlamına gelir) dikilerek veya deri saplar, suni deri saplar veya kalın kordon sapları - ne arıyorsan! Son zamanlarda yeniden kullanılabilir çantalar veya ömür boyu çantalar için birçok işimiz oldu. Perakendeciler, müşterilerine İngiltere'de plastik poşet kullanımının yanı sıra markalaşma ve tekrarlanan marka teşhirleri için harika bir alan olarak yeniden kullanabilecekleri harika bir çanta sunuyor.

Neden İpli Büzgülü Çanta Tercih Etmeliyim?

Oldukça kolay bir kullanıma sahip olan ip büzgülü çanta rahatına düşkün kişiler için ön plana çıkıyor. Çantaya istediğiniz baskıyı yaptırabilmeniz ise ilgi çekici bir başka seçenek olarak karşımıza çıkar. Sportif görüntüsü de birçok kullanıcının ilgisini çekmektedir. Eğer rahatınızı düşünüyor, her şeyle uyumlu olsun istediğiniz bir çanta arıyor iseniz ipli büzgülü çantaları tercih etmemeniz için bir neden bulunmuyor. 

Ayrıca uygun fiyatlara sahip olması açısından da cep yakmıyor ve bütçe dostu olmasıyla bir başka tercih nedeni ile karşımıza çıkıyor. Özellikle reklam ya da firma promosyonları olarak da oldukça iddialı olan ipli büzgülü çantalar bu konuda da tercih edilebilecek en uygun seçenekler arasında kendisine yer buluyor.

ilginizi çekebilir Kaliteli Promosyon Çantası İmalatı Yaptırmak İçin Nelere Dikkat Etmeliyiz?

İpli Sırt Çantaları İstediğiniz Şekilde Kişiselleştirilebilir

Eğlenceli, ilginç ve kaliteli - ipli çantalar tüm yıl boyunca kesinlikle mükemmel bir özel hediyedir . En iyi yanı, parlak renk seçeneklerinin pazarlamacılara bu çantaları istedikleri şekilde kişiselleştirmeleri için daha geniş bir hareket alanı sunmasıdır. Alıcılarınızın çok seveceği bir ısmarlama hediye fikri yapmak için sanat eseri, maskot veya sloganlar yazdırın. Markanızın renklerini sade ve şık bir şekilde gösterin ve dışarıdaki dünyayı duraklatın ve yakından bakın!

Giyilebilir Pazarlamanın en iyisi

şekli İpli çantalar, hedef kitlenizin uzun süre hatırlayacağı ve sevgiyle bahsedeceği özel hediyeler yapar. Bu modaya uygun çantaları viral hale getirmek için sosyal medyada paylaşmayı çok isterler. Öğrenciler, profesyoneller, yol savaşçıları ve diğerlerinin yanı sıra fitness tutkunları ile bağlantı kurmak için güçlü bir pazarlama aracına dönüştürmek için bunları markanız ve mesajınızla özelleştirerek benzersiz hale getirin. Son derece kullanışlı olan bu casual ve trendy çantalara kimse karşı koyamaz. Kurumsal etkinliklerin, yarışmaların ve konferansların sıcak favorisi, uzun süredir göz alıcı giyilebilir ipli çantalar.

Cinsiyetten bağımsız hediyeler

İpli çantalar hem erkekleri hem de kadınları rahatlatır ve bu da lojistiği pazarlamacılar için çok daha basit hale getirecektir. Kişiye özel hediye olarak büzgü ipli çantalara sahip olduğunuzda her kesime hitap eden renk ve modellerde hediye bulmanın acısını unutabilirsiniz. İpli çantalar aynı zamanda yaştan bağımsızdır, çünkü bunlar her yaş grubundan katılımcıyı memnun edecek ve hem genç hem de gençlerin kalbini kıracaktır. Bu şık ve işlevsel çantalar, herkesin üzerinde iyi görünecek ve alıcıların çeşitli çanta ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. Giymesi inanılmaz derecede kullanışlı ve eğlenceli olan bu sırt çantaları, tüm yaş gruplarından benekli bir izleyici kitlesini beklediğinizde göz önünde bulundurmanız gereken güvenli bir hediye seçimi olacaktır.

Yeşil temalı hediyeler

Daha fazla insan çevre konusunda bilinçlendikçe, ipli çanta gibi çevre dostu hediyeler promosyon dünyasında daha büyük bir önem kazanıyor. Doğal liflerden yapılmış bu sağlam sırt çantaları, Tabiat Ana'da kolaydır ve herhangi bir karbon izi bırakmaz. Pazarlamacılar, bu logo öğelerini pazarlama araçlarını kullanarak sosyal bağlılıklarını vurgulayabilirler.

Her durum için uygunlar

çok yönlü çantalar İpli sırt çantalarının en önemli kozu çok yönlülüğüdür. İş çantaları, seyahat aksesuarları alışveriş çantaları veya spor çantaları olarak iyi görünecekler. Alıcılarınız bu logo ürünlerini nasıl kullanmayı seçerse seçsin, ipli çantalar asla yerinde görünmeyecek. Mesajınızı daha geniş bir kitleye ulaştırmak için bunları markanız ve mesajınızla özelleştirin.