Özellikle hanımlar dışarı çıkarken pratik ve kullanışlı çantaları tercih ederler. Hem şık hemde kullanışlı çantalara örnek gösterilen postacı çantalar fraklı kumaş ve derilerden imal edilip satışa sunulmaktadır. Postacı omuz çantası modelleri farklı farklı olup markalara özgü duruşları ile milyonlarca kişi tarafından çok beğenilir. Erkek ve kadın postacı çanta çeşitlerini ilgili firmaların online sitelerinden tek tıkla takip edilebilir.

Çanta çeşitleri, ölçülerine, tasarımlarına ve askı uzunluklarına göre isimlendirilebilmektedir. Promosyon postacı omuz çantası modelleri uzun askılı çantalardır. Postacı modeli olarak bilinen çantalar, daha düz bir modeldir ve üst tarafı fermuarlı ya da kapaklı olarak tasarlanmaktadır. Birden fazla gözü bulunan postacı omuz çantası modellerinde dış kumaş türüne göre iç astar kumaşı kullanılmaktadır. Çantaların iç bölümleri haricinde birde ön bölümleri vardır ve bu bölümde fermuarlı olarak tasarlanmaktadır. Web sitemizde sunduğumuz modelleri inceleyenler, siparişlerini mail ile bizlere hemen ulaştırabilecektir.



Postacı Model Omuz Çantası

Çantaları omuz askısı kullanarak, omuzlarına asarak taşımak isteyenler, siparişlerini verirken, postacı modeli olarak seçim yapmaktadır. Firmamız, promosyon çanta üretimlerinde, çeşitliliği artırabilmek için çok sayıda postacı model omuz çantası çeşitlerinde üretimler yapmaktadır. 

Sitemizde gösterdiğimiz ve sipariş üzerine üretim yatığımız promosyon postacı çanta çeşitlerinden bazıları şunlardır;

Postacı çantası,

Postacı model omuz çantası,

Omuz askılı tela çanta,

Kanvas kumaş postacı çanta,

Postacı sempozyum çantası,

Elyaf bez çanta,

Gabardin bez çanta,

Postacı kongre çantası,

Promosyon postacı modeli çanta çeşitleri sipariş üzerine hemen üretilmektedir. Müşterilerimize sunduğumuz çanta modelleri için fiyat seçenekleri, istenilen adet ve baskı türüne göre belirlenmektedir. Promosyon çanta üretimlerimizde en az 200 adet üretim yapıyoruz.

Çantalar için, oldukça heyecan verici olan ve seçeneklerin neredeyse sınırsız olduğu anlamına gelen her iki türü de kullanabiliriz. Bir çantayı astarlamak için elbise ağırlıklı kumaş ve çantanın dış kısmı için daha ağır bir ağırlık kullanma eğilimindeyiz.

Postacı Bez Çanta Modelleri

Promosyon postacı omuz çantası modelleri farklı kumaş türleri kullanılarak üretilmektedir. Postacı bez çanta ürünlerinde, beyaz elyaf kumaş ürünler ve her bir çantada 100 gr kumaş kullanılmaktadır. Ürün seçeneklerimizi sunarken, en, boy, körük, kumaş, renk baskısı, imalat süresi ve üretim adedi bilgilerini gösteriyoruz. Müşterilerimiz örneklerde gösterdiğimiz ölçülerde ya da kendi belirledikleri özel ölçülerde üretimler yapmamızı isteyebiliyorlar. Tüm üretimlerimiz her zaman müşteri siparişlerine uygun olarak yapılmaktadır. Postacı modeli bez çantaların kulp uzunlukları, çantaları omuza asacak şekilde ölçülendirilmektedir.


ilginizi çekebilir Promosyon Bez Çanta İmalatı Nasıl Yapılır?


Deri Postacı Çantalar


Deriden imal edilen ve orta büyüklükte üretilen postacı çantalar omuza takılarak yolda yürürken büyük kolaylık sağlar. Birçok eşyayı içine alan ve omuz askısı ile taşınan çantalar çok kişi tarafından ilk tercih nedeni arasında gösterilir. Genelde koyu renkte olan postacı çantalar yumuşak deriden oluşur. Yan veya düz olarak takılabilen postacı çantalar özel aksesuarlarla çok daha şık görünür. Deri postacı çantalar tamamen hakiki kumaşlardan tercih edilir. Deri postacı çantaların hepsi ilgili kategoride yer alır.
Yıkanabilen Özel Kumaşlardan Postacı Çantalar
Son yıllarda birçok çanta firması tarafından kullanılan yıkanabilen kumaşlar özel postacı çantalara çok yakışmaktadır. Sık kullanmaları nedeniyle kirlenen kumaş postacı çantalar uzun yıllar kullanıma uygun kalitededir. Klipsli, fermuarlı ve düğmeli kapak şekilleriyle üretilen tüm kumaş postacı çantaları uygun fiyatlarla üretici firmalardan temin edilir. Kulp kısmı kalın kumaştan dikilen bu çantalar kullanacak kişilere kolaylık sağlar.

Su Geçirmez Postacı Çantalar


Günlük kullanıma uyan postacı çantalar omuz kısmını acıtmaması için özel malzemeden üretilir. Su geçirmez postacı çantalar birkaç farklı gözden oluşur. Genelde fermuarla desteklene çanta kapakları özel mıknatıslı düğmelerle sıkı bir şekilde kapatılmasını sağlar. Farklı fraklı boyutlarda imal edilen postacı omuz çantaları yağmurdan ve kardan etkilenmeden uzun yıllar kullanıma çok uygundur. Özellikle kış aylarında erkekler ve kadınlar tarafından sıkça kullanılan postacı çantalar okul, ofis ve günlük hayatta kullanılır. Dikiş yerlerinin sağlam olması ve kumaşın özel olarak tasarlanması ile imal edilen bu tarz çantalar çok beğeniliyor.

Farklı Yerlerde Kullanılan Postacı Çanta Modelleri


Erkeklere göre postacı çantalar şık tasarımları ile karşınıza çıkar. Koyu renkli omuzdan asmalı postacı çantalar kumaş ve deri uyumu ile mükemmel bir görünüme sahiptir. Beylere lazım olabilecek tüm elektronik malzemeler, kalem, defter ve diğer gerekli gereçlerin saklandığı bu çanta çeşidi özel olarak tasarlanır. Postacı çantalarının kullanıldığı yerler;

    • İş yeri
    • Ofis
    • Okul
    • Gezi
    • Spor

    Tüm bu yerlerde kullanılan en sık çanta çeşidi postacı omuz modelidir. Renk ve tarz seçimi tamamen kullanıcılara aittir.

    Omuz Çantaları imalatında Kalite ve Hızlı Gönderim


    Postacı omuz çantası çeşitleri oldukça fazladır. Özellikle renk ve kumaş türünün değişmesiyle ortaya çıkan muhteşem çantalar oldukça kullanışlıdır. Değişik ebatlarda olması fiyatlandırma açısından da değişmesine neden olur. Genelde unısex postacı çantalar her gün çok sayıda müşteriye ulaşır. İlgili çanta firmaları gelen talepleri en hızlı şekilde ulaştırır. Hızlı ve güvenli kargo ile hemen ulaşan postacı çantalar kullanıma hazırdır.

    Omuza Takılan En Rahat Çantalar


    Postacı çantası çeşitlerinin satışı neredeyse tüm çantacılarda mevcuttur. Özellikle bu modeli tercih eden bireyler satın almak için bu tabiri kullanır. Postacı çanta çeşitleri yandan omuza takıldığından dolayı oldukça kullanım kolaylığı yaşatır. Tercih edilmesinin en büyük nedeni de budur. En sağlıklı ve en sağlam kumaşlardan dikilen postacı çantalar farklı tarzları ile firmaların online sitesinde yer alır. Terletmeyen ve su geçirmeyen postacı çantaları ayrıca şıklık ve zariflikleriyle çok beğenilir.