Çanta sektöründe girişimcilik yapmak isteyenler, çeşitli çanta tasarımları yapmaya başlayabilir. Çanta üretimi yapmak için fabrika ya da atölye kurmaya gerek yoktur. Fason çanta imalatçıları sahip oldukları üretim sistemleri ve kapasiteleri ile müşteriden gelen taleplere göre çanta üretimlerini hemen yapabiliyor. Fason üretimler sayesinde piyasaya yeni çanta markaları ve modelleri çok rahat çıkabiliyor. Tasarımcıların asıl amacı çanta üretimi değil yapılan tasarımın gerçekleşmesi ve kazanç elde etmektir.

Promosyon çanta imalatçıları, çanta üretiminde kullanılan malzemelerin kalitesi ve tasarımlarının yanı sıra, ürettikleri çantaların kurumsal markalar veya şirketler tarafından tanıtım amaçlı kullanılmasını hedefler. Bu nedenle promosyon çanta imalatçıları, genellikle ürettikleri çantaların özellikle kurumsal markalar veya şirketler için özel olarak tasarlanmasını ve üretilmesini sağlar.

Promosyon çanta imalatçıları ürettikleri çantaları genellikle, kurumsal kullanım için tasarlanmış olarak, perakende satış yerlerinde değil, direk olarak müşterilerine satarlar. Bu nedenle promosyon çanta imalatçıları genellikle müşteri isteklerine göre özel tasarımlar yaparlar, ve işlemleri direk müşteri ile gerçekleştirirler.

Promosyon çanta imalatçıları, genellikle ürettikleri çantaların üretiminde, kurumsal kullanım için uygun malzemeler, yüksek kaliteli baskı teknolojileri ve üretim işlemlerinde standartları kullanırlar.

Promosyon çanta imalatçıları, kurumsal kullanım için ürettikleri çantaların yanı sıra, özel olarak tasarlanmış çantaların satışını da gerçekleştirirler. Bu çantalar, genellikle, özel etkinlikler, promosyonlar, kampanyalar gibi amaçlar için kullanılmaktadır.

Nobel Çanta olarak promosyon fason çanta imalatı yapıyoruz İstanbul ve tüm Türkiye'ye teslimat yapıyoruz. Stokumuzda hazır çantalara logo baskısı yapıp hızlı teslimat yapıyoruz


Fason Çanta İmalatçıları Hakkında Bilmek İstedikleriniz

Günümüzde dünyanın birçok ülkesinde fason çanta üretimleri yapan firmaların sayısı giderek artıyor. Fason çanta üretimi, başka bir marka adına üretim yapmaktır. Fason çanta imalatçıları ürün tasarımı ya da hammadde seçimi ile uğraşmaz. Marka sahibi firma ya da kişinin hazırlamış olduğu tasarımı, istenilen ürün türünü kullanarak üretimi gerçekleştirirler. Fason üretim yapan firmalar, farklı üretim kapasitelerine sahiptir. Üretim kapasitelerini doldurmak ve zarar etmemek için aynı anda birden fazla markaya ait çanta üretimlerini yaparlar.

İstanbul'da Promosyon Çanta İmalatçıları Nasıl Çalışır?

Fason Çanta İmalatçısı Nasıl Çalışır?

Piyasada gördüğümüz birçok markaya ait özel tasarımlı ve değerli çanta modellerinin çoğu fason üretim ürünüdür. Fason çanta imalatçısı olarak hizmet veren firmalar, marka sahibi ile üretim anlaşması yapar ve anlaşma şartlarına göre üretimlerini yaparlar. Fason çanta üreticileri, müşteri firmanın istediği özelliklerde üretimlerini yine istenilen sayıda yapar. 

Çanta sektörüne katkı sunmak ve istenilen modellerin daha hızlı, daha ekonomik olarak üretilebilmesi için fason üretim atölyeleri kurulmaktadır. Ürünün tasarlanması ve kullanılacak çanta malzemelerinin belirlenmesi üretim talebinde bulunan firmaya aittir. Fason üretim yapan firma sadece üretim sürecini yürütür.

Baskılı Fason Çanta Nasıl Üretilir?

Çanta modelleri kullanım amaçlarına göre değişiyor. Fason üretimlerde, çanta tasarımı üzerinde istenilen her türlü baskı yöntemleri uygulanabiliyor. Bez ya da deri çantalar üzerine yapılacak olan baskı çeşitleri birbirinden farklıdır. Bez çanta modellerinde baskı işlemleri, desen, marka, slogan gibi seçeneklerden oluşuyor. Marka çantalar için daha çok marka adı ya da logo baskısı talep edilir. Baskılı fason çanta üretimlerinde, dijital baskı makineleri kullanılarak istenilen baskılar çok kolay yapılabiliyor.


Logo Baskılı Promosyon Çanta Yaptırmak İsteyenler Bu Konulara Dikkat Edin!


Fason Çanta İmalatı Fiyat Aralığı Nedir?

Fason çanta imalatında fiyat aralıkları çanta modellerine ve üretim özelliklerine göre değişebiliyor. Fason çanta üretim fiyatlarının farklı olmasına neden olan etkenler şunlardır.

  • Kullanılacak malzeme türü,
  • Çanta tasarımı ve detay bölümleri,
  • Üretim sayısı,
  • Baskılı ya da baskısız olması,

Fason çantalarda kullanılacak olan malzemeler ve çanta tasarımlarına göre üretim süreci değişirken bu fiyatlarında farklı olmasına neden olacaktır.

Kişiye Özel Çanta İmalatı Yapılabilir Mi?

Fason çanta imalatçıları, kişiye özel çanta imalatı yapabiliyor. Kişiler istedikleri çanta modellerini belirliyor ve istedikleri sayıda üretilmesini sağlayabiliyor. Fason çanta üreticileri, kendilerine sunulan tüm çanta modellerini sahip oldukları makine sistemleri ile hem uygun fiyata hem de en kısa sürede üretmeye çalışır. Kişiye özel çantalar, farklı amaçlarla kullanılabileceği için kullanım amacına göre en kaliteli şekilde üretilir.


Promosyon Çanta İmalatçıları Nasıl Çalışır

Özel Tasarım Çanta Üretilir Mi?

İnsanlar günlük hayatlarında yapılan işe ve bulunulan yere göre farklı çanta modelleri kullanabiliyor. Tüm çanta çeşitlerinde model farklılıklarının çok fazla olması özel tasarımlı çantaların üretilebildiğini gösteriyor. Fason çanta imalatçıları özel tasarımlı çantaların üretimlerini yaparak kişilerin zevklerine ve kullanım amaçlarına uygun çantaları daha kolay bulmalarını sağlıyor. 

Çanta tasarımlarını hazırlayanlar, fason çanta üretimi yapan firma ile anlaşma yaparak özel tasarımlı çantalarının üretilmesini sağlayabiliyor. Fason olarak, sırt çantaları, market çantaları, seyahat çantaları gibi tüm modellerin üretimi yapılıyor.

Özel tasarım promosyon çantalar, kurumsal kullanım için üretilen çantaların bir türüdür. Bu çantalar, müşteri isteklerine göre özel olarak tasarlanır ve üretilir. Özel tasarım promosyon çantalar, kurumsal markalar veya şirketler tarafından tanıtım amaçlı kullanılması için yapılır.

Özel tasarım promosyon çantalar, genellikle, özel etkinlikler, promosyonlar, kampanyalar, veya özel davetler gibi amaçlar için kullanılmaktadır. Örneğin, bir şirket özel bir etkinlikte ürettiği ürünleri tanıtmak amacıyla özel tasarım çantalar dağıtabilir. veya bir kampanya düzenleyen bir firma özel tasarım çantalar kullanarak kampanyayı daha etkili hale getirebilir.

Özel tasarım promosyon çantalar, genellikle, müşteri isteklerine göre tasarlanır. Örneğin, bir şirketin logosu, reklam sloganı veya ürünleri hakkında bilgi içeren bir yazı veya resim olarak baskı yapılabilir. Özel tasarım promosyon çantalar, genellikle, polipropilen, non-woven veya pamuk gibi malzemeler kullanılarak üretilir.

Özel tasarım promosyon çantalar, kurumsal kullanım için özel olarak tasarlanmış olduklarından dolayı, genellikle, yüksek kaliteli baskı teknolojileri ve üretim işlemlerinde standartları kullanılır. Bu nedenle özel tasarım promosyon çantalar, kaliteli ve dayanıklı olurlar.

Türkiye'deki toplu promosyon çanta tedarikçileri, hizmetlerinin ücretsiz bir parçası olarak baskı hizmetlerini sunduğundan, logo baskılı promosyon çantalar da lider firma olan Nobel Çanta uzman ekibiyle size yardımcı olmaktan mutluluk duyar. Uzmanlarımızla görüşmek için lütfen bizi arayın  0(212) 505 13 88 - 0(212) 659 08 80

Diğer Blog yazılarımız göz atmak için

Nobel Çanta Blog Yazıları