Üniversiteniz her okul yılı açılışında düzenli olarak kampüs turları düzenliyorsa, promosyon çantaları mükemmel bir paket hediyedir. Bu, okul pazarlamanızın seviyesini yükseltmenin ilgi çekici bir yoludur. Okul ruhu yüksek, neden onlara okulda kullanabilecekleri promosyon çantaları gibi bir hediye vermiyorsunuz? Bu yazıda promosyon çantaların faydaları hakkında daha fazla bilgi edinin.


Üniversite Öğrencileri İçin Tavsiye Edilen 4 Promosyon Çanta



Bu makalede ilginizi çekebilir. Markanız için En İyi 5 Promosyon Çanta

 

Promosyon Çantaların Faydaları

Her üniversiteli kız veya erkek çocuğunun  , okul logonuzun basıldığı bir promosyon çantası almayı seveceğinden eminiz. Onlara sıcak bir karşılama hissi verir ve aynı zamanda eğitim kurumunuz hak ettiği ilgiyi ve takdiri alır.

Elbette sevgili öğrencilerinizin bir kucak dolusu kitap veya notu dengelemekle uğraşmalarını istemezsiniz. Ve çantalarını sırtlarında veya omuzlarında taşırken hala iyi görünmelerini istersiniz.

Sadece bu değil , ücretsiz öğeniz çocuklarına kolaylık sağladığı için ebeveynleri de memnun olacak . Bakın, markanızı sadece üniversite öğrencilerine değil, aynı zamanda onların finansal sağlayıcılarına - annelere ve babalara - pazarlıyorsunuz.

Bu nedenle, bu promosyon ürünlerini okula dönüş promosyonlarınıza dahil etmekte hâlâ tereddüt ediyorsanız, tekrar düşünün. Sizin ve kuruluşunuzun iyiliği için gerekli olan bir sürü zengin fırsatı kaçırıyorsunuz.

Bu blogda, dört çeşit promosyon çantayı, işlevleri ve en çok kullanıldıkları durumlarla birlikte listeledik.


1. Postacı Çantası



Günlük olarak okula gidip gelen öğrenciler için bir postacı çantası kullanışlıdır. Kurye çantası olarak bilinen bu çanta, temelde tek omuza takılan büyük bir çantaya benziyor. Ayrıca okul malzemeleri ve diğer temel eşyaları saklamak için bolca alana sahiptir.

Kullanıcıların sadece omzuna asması ve ardından çekmesi gerekecek, artık değerli eşyalarına kolayca erişebilecekler! Daha ne? Bu çanta aynı zamanda farklı stil ve boyutlarda mevcuttur, bu da onları hem öğrencilerin hem de profesyonellerin favorisi haline getirir.

Bu seçkin kitlenin hedefi hafif ila orta ağırlıkta bir yükse, postacı çantalarından başka bir yere bakmayın . Bunları mümkün olan en havalı şekilde özelleştirmenize yardımcı olacağız, böylece işiniz büyük bir rahatlıkla ilişkilendirilir!


2. Sırt çantası



Bu yüzden bu çanta tipini hafife almanız için hiçbir neden yok. Paranıza değer çünkü kesinlikle herhangi bir kitleye ve moda trendine uyuyor.

Öğrenciler birçok nedenden dolayı bu promosyon çantalarını getirmeyi severler. İlk olarak, su tutacağı, dizüstü bilgisayar kılıfı ve bel kayışı gibi yerleşik özellikleri, kullanıcının okula ve eve yolculuğunu kolaylaştırır. Bu çantalar, dayanıklı kumaşları ve su geçirmez dış yüzeyleri sayesinde zorlu hava koşullarına da dayanabilmektedir.

Bekle, dahası var! Öğrenciler isterse, bir kolej sırt çantası da bir moda ifadesi olabilir. Bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, size konfor, hacim, stil ve işlevselliği birleştiren beş çanta seçeneği sunalım!


3. İpli Çanta


İpli çantalar , öğrencilerin çok dersi olmadığı ve sadece defter ve kaleme ihtiyaç duydukları günler için uygundur. Hafif, uygun fiyatlı ve okul kitaplarından ekstra giysilere kadar her şeyi taşımak için mükemmel. Basitçe söylemek gerekirse, bir sırt çantası gibi ama daha küçük bir bölmesi ve boyutu var.

Bu çantanın hafif özelliği aynı zamanda öğrenci-sporcuların ihtiyaçlarına da uygundur. Bir çift ayakkabı veya ekstra giysiye rahatça sığar. Seçmeler veya basketbol antrenmanı zamanı geldiğinde, kullanıcılar kesinlikle bunun değerini bulacaktır.

Ayrıca, bu özel promosyon çantaların yardımıyla otobüs yolculukları ve okula günlük gidiş gelişler daha kolay hale getirildi. Günlük gezilerden spor etkinliklerine ve daha fazlasına kadar her yerde markanızı sergilemek için tamamen özelleştirin!


4. Dizüstü Bilgisayar Çantası



Üniversite hayatı çok sayıda not alma ve okul projesi gerektirir. Bu nedenle bir üniversite öğrencisinin dizüstü bilgisayar olmadan tüm bunları başarması zor (ama mümkün). Dizüstü bilgisayar da bir ihtiyaç haline geldiğinden, dizüstü bilgisayar çantası da öyle .

Bu haberci benzeri çanta, aygıtı korur ve defter ve kalem gibi diğer öğeleri barındırabilir. Öğrencilerin fazla bir şey getirmesi gerekmiyorsa, dizüstü bilgisayar kılıfı bir seçenek olarak çalışır. Aynı şekilde bir sırt çantasına veya tote çantaya güzelce otururken cihazı korur.

Çeşitli boyut ve renklerde mevcut olan öğrenciler, kesinlikle kendi kişisel tarzlarına uygun olanı bulabilirler. Pozlamayı en üst düzeye çıkarmak için bunları logonuz ve diğer şirket bilgilerinizle kişiselleştirmeyi unutmayın!

 


Okul Promosyonlarınızı Hazırlayın!

Kampüs turları tüm hızıyla devam ederken, neden bunlardan faydalanmaya ve promosyon çantalarını tamamlayıcı bir ürün olarak kullanmayasınız?

Özel ve baskılı çantalar, her öğrencinin okul hayatında gerçekten gerekli olduğu için en iyi pazarlama parçasını oluşturur. Nobel Çanta'da, her üniversiteli kızın veya kolejli çocuğun ihtiyaçlarına uygun çok çeşitli promosyon çantalarımız var.

Postacı çantaları, yemek çantaları, evrak çantaları, promosyon bez çantalar, ipli çantalar ve daha fazlasını seçebilirsiniz. Bu ürün yelpazesi hakkında daha fazla ayrıntı için https://www.nobelcanta.com/ adresini ziyaret edin . Sorularınız ve aynı gün fiyat teklifleri için 0(212) 505 13 88 - 0(212) 659 08 80 numaralı telefondan Nobel Çanta temsilcisiyle de görüşebilirsiniz.


Bu tür promosyon çantaları ile kesinlikle her üniversite öğrencisinin bulundukları yere ait olduklarını hissettireceksiniz. Sadece okulunuzun imajına en uygun çanta tipini seçmeniz yeterli olacaktır ya da her tür öğrenciye hitap edebilmek için hepsine sahip olabilirsiniz. HemenNobel Çanta ile iletişime geçin ve promosyon çantalarınızı kişiselleştirmeye başlayın!