Bir sırt çantası, doğa tutkunları için her zaman en iyi arkadaştır. Maceralı yürüyüş, kano ve kamp keyfi yaparken yanınızda bir sırt çantası taşımak isteyebilirsiniz. Geniş çanta, birçok temel öğeyi kolayca alır. Günlük işe gidip gelenler ve ofis çalışanları da sırt çantalarını kendi amaçları için kullanır. Günümüzde birçok şirket  promosyonel iş hediyesi olarak sırt çantalarını seçmektedir . 

Farklı tasarımlarda mevcut olan sırt çantaları, farklı ihtiyaçlar için en iyisidir. Ancak, hangi sırt çantası kalitesi her tüketici için her zaman arzu edilir? Hemen hemen her alıcı, su geçirmez niteliklere sahip bir sırt çantası seçmeyi sever. Naylon sırt çantası su geçirmez  tasarımı, kişisel eşyalarınızın sudan zarar görmesini önleyecektir . Ancak, diğer kumaşlardan sırt çantalarına yatırım yapmış olabilirsiniz. Bu durumda, çantanızı su geçirmez hale getirmenin başka yolları da var.  


Bu yazı ilginizi çekebilir.  İşletmeniz için Özel Logo Baskılı Promosyon Sırt Çantaları


Bir astar veya plastik torba kullanın

Sırt çantanızın içeriğinin sudan zarar görmesini önlemek istediğiniz için özel bir astara yatırım yapabilirsiniz. Hemen hemen tüm dış mekan malzemeleri perakende mağazalarında paket gömlekleri bulunur. Sırt çantası astarları, bazı sızdırmaz dikişlerin çantanın içine girdiği büyük çantalara benziyor. Bu astarları kullanmanın en büyük yararı, yağmur suyunu çantanızdan uzak tutmalarıdır. Sırt çantanız ıslansa da eşyalarınız güvende olacaktır. Ancak eşyalarınızı çantaya yerleştirirken bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. 

Büyük boy plastik poşetler de suya karşı koruma olarak kullanılabilir. Eşyalarınızı güvende tutmak için çantanın ağzını kapattığınızdan emin olun.  


Sırt çantanız için bir yağmurluk satın alın

Su itici özelliklere sahip bir yağmurluk, sırt çantanız için en üst düzeyde koruma sağlayabilir. Yağmurlu günlerde evinizden dışarı çıkmanız gerektiğinde eşyalarınızı kuru tutmak için yağmurluğu kullanmalısınız. 

En iyi yürüyüş sırt çantası üreticileri, herhangi bir ek ücret ödemeden bir yağmurluk ekler. Kılıfı ayrıca satın almanıza gerek yoktur. Yine de sorun şu ki, kılıf çantanızın her yerini sudan koruyamayacak. Bu yağmurluklar, sırt çantanızın dış tarafını kaplayan elastik bir şerit içerir. Böylece sırtınızın ve omuzlarınızın arkasındaki kısımları korumazlar.

Sırt çantanızın arka tarafı sudan korumasız kalacaktır. Ayrıca yağmurluk, çantanızın içeriğine kolayca erişmenizi engeller. Bu kılıflar ince ve hafif malzemelerden yapıldığı için yırtılabilir. Bunlar, sırt çantaları için yağmurluk kullanmanın bazı dezavantajlarıdır.



Su yalıtım spreyi kullanın

Sızdırmazlık maddeleri ve spreyler, çadırların su yalıtımı için tasarlanmıştır. Ancak su yalıtım spreyini sırt çantanız için de kullanabilirsiniz. Sırt çantası kullananların aldığı en iyi koruyucu önlemlerden biridir.

Spreyi sırt çantanıza uygulamadan önce çantayı temizlemeli ve kurumaya bırakmalısınız. Sırt çantasının yüzeyinde kir olmamalıdır. Torbayı iyice temizledikten sonra su geçirmez sprey ile kaplayabilirsiniz.

Sırt çantanızı su geçirmez hale getirmek için tek bir kat etkili olabilir. Yine de, daha iyi sonuçlar için başka bir kaplama uygulayabilirsiniz. Bu ikinci kaplama, farklı yüksek aşınmalı parçalar (arka taraf ve omuzlarınıza sürtünen kısım) için oldukça önemlidir.

Bazı tüketiciler, spreyin sırt çantası kumaşlarına zarar verebileceğini ve rengini soldurabileceğini düşünüyor. Bu nedenle kaliteli, markalı su yalıtım spreyleri satın almalısınız. Düşük dereceli ürünler sırt çantanızın kalitesini etkileyebilir.

Su geçirmezlik spreyi sırt çantanızın içindekileri yağmur suyundan korusa da çantayı suya batırmamalısınız.



Su geçirmez çantalar satın alın ve sorunlarınızı çözün

Ek aksesuarlarla sırt çantanızı su geçirmez hale getirmeye vaktiniz olmayabilir. Bu nedenle, ucuz naylon ipli sırt çantalarına yatırım yapmak daha iyidir .

Naylon su geçirmez bir kumaştır ve bu nedenle nem yüzeyde kalır ve yavaşça buharlaşır. Nemi ememez ve küflenme riski yoktur.

İhtiyaçlarınıza göre naylon mini sırt çantası ve büyük sırt çantası arasında seçim yapabilirsiniz . Naylon poşetlerin temizliği çok kolaydır ve çabuk kururlar. Aslında naylon, su geçirmezlik özellikleri açısından polyesterden daha iyidir.

Piyasada çeşitli Naylon poşet türleri mevcuttur ve ihtiyaçlarınıza göre bunlardan herhangi birini seçebilirsiniz. Naylon poşet çeşitlerini biraz daha yakından tanıyalım.


Su Geçirmez Çanta Çeşitleri:

Naylon bez çantalar : Geniş tabanlı olup ağır hizmetlerde kullanıma hazırdır. Su geçirmez oldukları için kumaşta leke ve ıslanma endişesi olmadan ağır malzemeleri ve eşyaları taşımak için kullanabilirsiniz. Kırmızı, pembe, yeşil, mavi ve siyah gibi harika cesur renklerde mevcut olup, çeşitli amaçlar için kullanılmaya uygundur. Bunları işletme logonuzla özelleştirin ve sadık müşterileriniz arasında dağıtın.

Naylon Askılı Çanta : Günümüzde pazara yön veren ve gençlerin tercih ettiği en yaratıcı çantalardan biridir. Kıyafetle eşleşirse stil ifadenizi bir sonraki seviyeye taşıyabilirler. En iyi yanı, askılı naylon torbaların katlanıp etrafına sarılabilmesi ve rulo gibi saklanabilmesidir. Sadece saklaması kolay değil, aynı zamanda kullanımı da şık. Bunları düzenli çalışanlarınız, personeliniz, öğrencileriniz veya ziyaretçileriniz için toplu olarak sipariş edin ve etkileyin.

Naylon İpli Çantalar : Harika görünüyorlar ve hafifler. Çocuklar bunları, kullanımı kolay iplerle şişeleri, kitapları veya rastgele herhangi bir şeyi saklamak için kullanabilir. Ellerinizi serbest tutmak için omuzlara asılabilirler. Fitness ve spor işletmelerinde toptan satış fiyatlarından satın alan ve üzerine şirketin logosu basılan popüler promosyon ürünlerinden biridir. Bu faydalı eşantiyon, insanlar tarafından kullanılırken markanıza görünürlük kazandıracaktır.  

Artık en iyi naylon sırt çantalarını ve diğer çanta türlerini arayabilirsiniz. Sırt çantalarını promosyon hediyeleriniz olarak kullanmak için özelleştirin. Müşterileriniz ve çalışanlarınız ücretsiz sırt çantalarınızı düzenli olarak kullanabilir.


Nobel Çanta'da çok çeşitli yeniden kullanılabilir naylon poşetleri cazip fiyatlarla bulun ve ücretsiz olarak teslim alın. Türkiye'nin diğer lokasyonlarındaki müşterilerimize yıllardır büyük bir mutlu müşteri kitlesi ile hizmet veriyoruz. Şimdi sipariş ver!