Özgün bir moda anlayışına sahip bir insan olduğunuzda, moda dünyasındaki kötü bilirsiniz. Özel baskılı sırt çantaları ve kişiselleştirilmiş sırt çantaları tüm dikkat etmeniz gereken noktaları biliyormusunuz. Logolu markanıza özel sırt çantaları alabileceğinizi biliyor musunuz? Bugün , başlangıç ​​işi için kendi özel sırt çantalarınızı tasarlamanın yollarını göstereceğiz.


Özel Sırt Çantaları Nelerdir?

Her şeyden önce, özel sırt çantaları , marka tercihlerinizi karşılamak üzere özelleştirilmiş her tür sırt çantası olabilir . Özel markalı sırt çantaları Çin'den bugün sıkı tasarımınıza ve çizimlerinize göre özel yapılmış bir sırt çantası alabilirsiniz. Nobel Çanta, trend olan özel sırt çantaları tasarlamada önde gelen bir endüstri uzmanıdır.


Başlangıç ​​İşletmeleri için Özel Sırt Çantaları Nasıl Tasarlanır?

Markanızı tanımlayacak kendi özel sırt çantanızı yaratmaya hazırsınız . Sonra ne yapacağız? Toptan özel sırt çantası üreticilerine nasıl yaklaşıyorsunuz? Sormayı ve belirtmeyi hatırlamanız gereken sorular nelerdir? Kaynayan sorularınızın tüm cevaplarını aldık.


Şimdi, öğrenelim!

1. Adım 1: Çantaların Amacı ve İşlevselliği

Promosyonlar için markalaşmanın yanı sıra, sırt çantalarınızın hayalinizdeki tasarımı etrafında bir iş kurabilirsiniz. Gençler, gençler, ofis müdavimleri, parti müdavimleri, gezginler, iş adamları veya öğrenciler gibi hizmet edeceği demografiye odaklanarak özel sırt çantaları oluşturulmalıdır . İyi bir sırt çantası, içinde taşımak istediğiniz şeylerle de tanımlanır.

Özel sırt çantanızın amacını tanımladıktan sonra tasarımı daraltabilir ve sorunsuz bir şekilde tamamlayabilirsiniz.


2. Adım #2: Sırt Çantası Türünü Seçin

Sonraki adım, işletmeniz için doğru tipte özelleştirilmiş sırt çantası seçmektir . Doğru olanı seçmek markanızın tarzını belirleyecektir. Bu nedenle, akıllıca seçin. Nakliye ücretinden fazlasını karşılamadığınız Nobel Çanta'da prototip sipariş etmekten çekinmeyin!

2.1 Sıvı geçirmez yalıtumlı sırt çantaları

Bunlar, zorlu seyahatler için yapılmış trekking ve taktik sırt çantalarıdır . Hidrasyon suyu sırt çantaları, dayanıklılıkla taşıyabilecekleri su miktarı ile tanımlanır.


2.2 Okul/ Kolej Sırt Çantası

Nobel Çnata'da gençler gibi öğrenciler tarafından gençlik , okul ve kolej sırt çantalarında kullanılan USB şarj portları bile var . Spor salonu veya kamp malzemelerinizi saklamak için ideal olan bu ürün, plaj gezintisi için de harika. Hafif malzemeden yapılmış, parti çuvalı olarak iyidir.


2.3 Sıkıştırma Askılı Döngü Sırt Çantası

Halkaları ve ayarlanabilir sıkıştırma kayışları olan bir sırt çantanız olduğunda, temel ihtiyaçlarınızı bir trekking sırasında kolayca taşıyabilirsiniz. Hafif kumaş polyester ve canavar kanca klipsleri ile üretilmiştir. Tablet ve dizüstü bilgisayar yerleştirme alanı da mevcuttur.  


2.5 Seyahat/ İş/ Dizüstü Bilgisayar Sırt Çantası

Antoehr sırt çantasının popüler kategorisi seyahat sırt çantasıdır. Ofis normlarına ve davranışlarına da uyduğu için iş sırt çantası olarak da adlandırılır . Dizüstü bilgisayarınızı ve diğer iş veya seyahat malzemelerinizi bu sırt çantasına kolayca sığdırabilirsiniz.

Özel seyahat sırt çantalarımız ayrıca hırsızlık önleme teknolojisine sahiptir. Eşyaları düzenli tutmak için birkaç cep ve yuva ile işlevsel kullanım için tasarlanmıştır.


Bu yazı ilginizi çekebilir. Toptan Bez Çanta Sipariş Ederken Dikkat Edilmesi Gerekenler

3. Adım 3: Özel Sırt Çantalarının Tasarımı ve Rengi

Üzerinde marka renkleri veya marka temaları ve fikirleri bulunan özel yapım sırt çantaları , başlangıç ​​işiniz için yeni nesil bir marka kimliği ve tanınırlığı başlatacaktır. Tarzınızı ve vizyonunuzu demografiye gösterebilir.

Nobel Çanta'da bulunan altı sırt çantası tasarımından birini seçmeli veya bir tasarım sağlamalısınız. Ayrıca tasarım hizmetleri de sunuyoruz. Marka rengi, marka temasına veya renklerine göre sabitlenecektir. Sırt çantasının rengini ve tasarımını seçerken, sunacağı işlevsellik ve demografiyi hatırladığınızdan emin olun.

Nobel Çanta'da özel sırt çantası rengini ve tasarımını tamamlamak için Pantone Coated renk referanslarını kullanıyoruz. Sırt çantasına son vermeden önce numunenizi isteyin.


4. Adım #4: Bir Kumaş Türü Seçin

Bir sonraki adım, sırt çantanız için bir kumaş türü seçmektir. Hemen aşağıda toptan siparişler için geniş bir sırt çantası kumaş çeşitlerimiz var.

4.1 Oxford Kumaş

Oxford sırt çantaları, onu trekking ve yürüyüş için kullanan atletik demografileriyle ünlüdür . Markanız da aynı şekilde temalıysa, işlerin sportif tarafını getirir. Dayanıklı ve çok yönlüdür. Su geçirmez oxford, benzersiz bir oxford kumaş çeşididir.


4.2 Dokunmamış Kumaş

Kanvas üzerinde gördüğünüz gibi dokuma benzeri bir apre ile çantalar için dokunmamış kumaşlar çok şık. Liflerden yapılır ve termal, kimyasal veya mekanik olarak yapılır. Marka misyonunuz, başlangıç ​​işi için dayanıklı özel sırt çantaları içeriyorsa, uzun süre dayanabilir .


4.3 Naylon Kumaş

Neredeyse tüm ağır hizmet tipi sırt çantaları naylon veya ultra güçlü naylon malzemeden yapılmıştır. Naylon seyahat sırt çantalarının temizlenmesi kolay ve bakımı zahmetsiz olduğu için seyahat çantaları için en iyisidir.


4.4 Kanvas Kumaş

Sırt çantaları için birinci sınıf kumaşlardan biri olan kanvas, pamuktan yapılmıştır . Düz örgüsü sayesinde pamuğa göre daha sağlam ve dayanıklıdır. Özel sırt çantaları için kanvas kumaş, benzersiz, organik ve ısmarlama görünmesini sağlar.


4.5 Suni PU Deri Kumaş

Suni deri arasında en gerçekçi ve yumuşak olarak kabul edilen PU Suni deri sırt çantası kumaşı, markanız bu şekilde hizalanırsa retro stili ortaya çıkarır. PVC'den değil, polyesterden gelirler. Çantalar için şık, trend ve modaya uygun kumaştır.


4.6 Vinil Kumaş

Çoğunlukla çantalarda kullanılan vinil kumaş, modaya uygun bir tarza sahip sırt çantaları için mükemmeldir. Sentetik deri ve polyester kumaş vinil kumaş oluşturur.


4.7 Mikrofiber Kumaş

Çeşitli çantalar, cüzdanlar ve hatta ayakkabılar için kullanılan, logolu Toptan sırt çantaları için mikrofiber kumaş dayanıklıdır . Neredeyse su itici olduklarını biliyor musunuz ? Seyahat ve piknik sırt çantaları için ideal olan mikrofiber kumaş da hafiftir.


4.8 Jüt Kumaş

Dünyanın en güçlü doğal lifi olan jüt sırt çantaları çuval bezi olarak popülerdir. Kendir örgü yaygın jüt çanta tasarımıdır. Organik olmasının yanı sıra çevre dostu ve sırt çantaları için uygun fiyatlı .


4.9 Pamuk fabrikası

Nefes alabilen ve hafif olan pamuklu sırt çantaları da çok şık. Seçtiğiniz stil veya tasarımda saf pamuktan yapılırlar.


4.91 Polyester fabrikası

Polyester sırt çantaları, seyahat, okul ve üniversiteye giden öğrenciler için popüler sırt çantası malzemesi çeşididir. Uygun fiyatlı ve boyanması kolay olan polyester çantalar, yaklaşmakta olan herhangi bir başlangıç ​​işi için en iyisidir.


5. Adım #5: Torbanın Boyutlarını Belirtin

Bir prototip çanta tasarladınız mı ? Eğer öyleyse, ölçülerinizi müşteri hizmetleri temsilcilerimizle paylaşın, size çantanız hakkında detaylı bir fiyat teklifi verelim. Değilse, özel sırt çantalarınız için boyut, cep, fermuar, metal aksesuar vb. Markanızı tanımlayacak kişiye özel sırt çantası boyutlarına karar verirken hedef kitlenizi de göz önünde bulundurduğunuzdan emin olun .


6. Adım #6: Yazdırma Seçeneğinizi seçin

Çantanızı nasıl yazdırmak istersiniz ? Özel sırt çantaları için farklı baskılar hakkında ilk kez duyuyorsanız, oturun ve okuyun.


6.1 Sırt Çantaları için Serigrafi

Ekran baskılı sırt çantaları, üniversiteye giden gençler veya okuldaki gençler için harikadır. Yürüyüşçüler ve macera sporları yapanlar arasında da ünlüdür. Özel baskılı sırt çantaları , seçtiğiniz aksesuarlarla tasarlanabilir.


6.2 Nakış

Serigrafi baskılı logo ile özel olarak işlenmiş sırt çantaları , doğaya meraklı bir işletme için mükemmeldir. Güzeldir ve sırt çantalarının süslü ve zarif görünmesini sağlar. Nakış, marka logonuzun gerçekten öne çıkmasını sağlar. 


6.3 Dijital baskı

Okul kanvas sırt çantaları genellikle dijital baskı ile gelir. Resminizin ve tasarımınızın tam boyutlarını ortaya çıkaran hassasiyete dayalı bir baskıdır. Dijital baskılı dizüstü bilgisayar çantaları, yaklaşmakta olan sırt çantası markalarına hitap edebilecek başka bir niş.


6.4 Uygulamalı

Genellikle bir naylon dimi kullanılarak , harfler bir malzemeyi diğeriyle değiştirerek sırt çantasına dikilir. Şık bir yükseltme için özel sırt çantanıza takılırlar!


6.5 Isı transferi

Sırt çantaları için ısı transfer baskı kullandığınızda çanta üzerinde gerçekçi dokuya sahip karmaşık tasarımlar oluşturabilirsiniz . Solvent kullanımını ortadan kaldırır ve resmi veya tasarımı doğrudan uygular.


6.6 3d Puf Baskı

Okul ve öğrenci çantaları için en iyisi olarak kabul edilen 3D Puff baskı , Özel logolu sırt çantasındaki tasarımınıza yükseltilmiş bir his verir. Resminize veya tasarımınıza 3D hissi verir.


6.7 Neon Baskı

Neon sırt çantaları süper havalı, nokta. Su geçirmez ve seyahat için de harika. Floresan mürekkepli neon baskılı seyahat sırt çantası sırt çantaları, havalı görünmesini sağlayacaktır.


7. Adım #7: Sırt Çantasındaki Etiketi ve Logoyu Seçin 

Markanızın logosunu uygulamak için Dokuma, Baskılı, Bakımlı, Metal, Rozet ve Askı seçeneklerinden birini seçebilirsiniz.


Çözüm

Markanızın gerçek kimliğini yansıtan kendi sırt çantanızı tasarlayın. Kendi sırt çantanızı özelleştirin çünkü yeni başlayan işletmeler için özel sırt çantaları , demografinizi yansıtan bir marka yaratmak için en iyi fikirdir.

Bugün uzmanlarımızla konuşmaya başlayın! Nobel Çanta uzmanları size yardımcı olacaltır Bizi Arayın