Çanta modelleri tasarlanırken, mümkün olduğu kadar kullanışlı olmasına dikkat edilmektedir. Promosyon stoklu çantalar birden fazla bölümden oluşmakta ve aynı çantada farklı türle ürünlerin farklı bölümlerde muhafaza edilmesini ve taşınmasını sağlamaktadır. Stoklu çantalar, el çantası ya da sırt çantası modellerinde üretilmektedir. Firmamız, promosyon çanta üretimlerinde, stoklu çanta modellerini, sağlık şartlarına uygun kumaş ürünleri kullanmaktadır. Stoklu çanta üretimlerimizi, belirli sayı adedi üzerinde yapıyor ve gelen siparişleri bu sayıya göre alıyoruz.


Bu yazı ilginizi çekebilir. Markanız için En İyi 5 Promosyon Çanta

Stoklu Çantalar

Günümüzde çok amaçlı olarak kullanılan, laptop ve evrak çantaları, sırt çanta çeşitlerinin bazıları stoklu çanta modelleri arasında yer almaktadır. 

Firmamız tarafından özel kumaş türleri kullanılarak üretilen promosyon stoklu çantalar şunlardır;

  • Evrak ve laptop çantası,
  • Metal saplı stoklu sırt çantası,
  • Promosyon kasnaklı laptop çantası,
  • Promosyon laptop evrak çantası,
  • Laptop kongre çantası,
  • Lüks sırt çantası,
  • Promosyon çanta,
  • Vip sırt çantası,
  • Promosyon stoklu sırt çantası,

Dayanıklı ve çok amaçlı olarak üretilen stoklu promosyon çanta modellerimizi inceleyenler, sitemizde 45 farklı modeli inceleyebilecektir. Su geçirmez ve kansorejen madde içermez özelliği ile tüm çanta modellerimiz, her ortamda rahatlıkla kullanılabilmektedir.

Promosyon Çanta Siparişleri

Stoklu çanta modellerine ihtiyaç duyanlar, firmamızdan istedikleri sayılarda sipariş verebilmektedir. Promosyon amaçlı çanta siparişlerinde, seçilen model türüne göre en az sipariş adedi belirlenmiştir. Web sitemizdeki modelleri inceleyerek sipariş vermek isteyenler, sipariş adedine göre fiyat seçeneklerimizi görebileceklerdir. Sipariş sayısı arttıkça, çanta fiyatları düşecek ve daha ekonomik fiyatlara en iyi çantalar satın alınabilecektir. Firmamız, web sitesi üzerinden çanta fiyatlarını, baskısız maliyet fiyatları olarak göstermektedir. Stoklu çantalar üzerine baskı yaptırmak isteyenler için baskı türüne göre özel fiyat teklifleri verilmektedir.

Çanta Kumaş Özellikleri

Promosyon çantalar, müşterilere hediye olarak dağıtılan çanta türleridir. Stoklu çanta imalatlarında kullanmış olduğumuz kumaş özelliklerini sitemizde gösteriyoruz. Stoklu sırt çanta modellerinde, su geçirmez, keten imperteks kumaş ürünleri kullanılmaktadır. Kumaş ürünlerinin yüzeyleri istenilen her türlü baskının yapılabilmesi için uygundur ve talep edilen baskılar yapılmaktadır. 

Çanta modellerinin dış yüzeyine ya da iç bölümlerine baskılar, transfer ve serigrafi baskı teknikleri kullanılarak baskı işlemleri kaliteli olarak gerçekleştirilmektedir. Stoklu çantalara baskı işlemleri serigrafi yöntemi ile boya baskısı olarak yapılmaktadır. Nakış baskılar stoklu çantalar için uygun olmamaktadır. Müşterilerimizden gelen özel siparişler için tüm baskı yöntemlerini kullanıyoruz.

Hızlı Çanta Üretimi

Firmalar, fuar, seminer, açılış gibi etkinlikler için promosyon çanta modellerini ihtiyaç duymaktadır. Çok amaçlı kullanım özelliğine sahip olan stoklu çanta modelleri daha çok tercih edilmektedir. Firmamız, siparişleri aldıktan sonra hızlı üretim işlemlerine başlamaktadır. Stoklarımızda bulunan çanta modellerimiz, baskısız olarak hazır bekletilmektedir. Acil durumlarda, stoklarımızda bulunan çantalar üzerine talep edilen baskıları hemen yaparak, kısa sürede müşteri taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Stoklarda bulundurduğumuz çantaların isteğe göre hazırlanması birkaç gün alırken, yeni üretimler ortalama bir hafta gibi bir zaman alabilecektir.




Yerli ve Orijinal Üretimler

Stoklu çanta modellerimiz, müşterilere hediye edilebilecek en iyi promosyon ürünleri arasında yer almaktadır. Firmamız, tüm üretimlerini yerli ve orijinal olarak yapmaktadır. 

Web sitemizde yer alan ürünlerimizin tamamı, kendi üretimimizdir ve fabrikamızda üretilmektedir. Stoklu çanta modellerinden sırt çantası türünde olanlar, çeşitli etkinliklerde olduğu gibi öğrenciler tarafından da en çok tercih edilen modeller arasında yer almaktadır. 

Günlük ihtiyaçların karşılanabilmesi için çanta iç genişlikleri yeterlidir ve hafif olma özelliği ile kullanışlı olmaktadır. Çanta ebatları, el çantası ya da sırt çantası türlerine göre değişmektedir.


Bez Çantalar

İnsanların her gün kullanacağı uzun ömürlü bir promosyon ürünü arıyorsanız, logonuzun reklamını bez çantalara yapmayı düşünün. Promosyon bez çantalar , markanızın her gün fark edilmesini sağlamanın en pratik ve uygun maliyetli yollarından biridir. Onları şehirde veya bir ticaret fuarı gibi bir etkinlikte taşıyan birkaç kişi bile, yanından geçen herkesin zihninde marka bilinci oluşturacaktır.



İnsanların yeniden kullanılabilir bez çantalarda tanıdığı temel faydalardan biri, sürdürülebilir olmalarıdır. Bu dayanıklı kanvas çantalar yıllarca kullanılabilir ve insanlar bunları market alışverişinden günlük çantaya kadar her şey için kullanır. Bez çantalarımızı çevre dostu malzemelerle yapıyoruz, bu nedenle çantalarınız çevre dostu olma özelliğinin yanı sıra çantalarınız aktif olarak diğerlerinin yeşil olmasına yardımcı olacak.


İpli Çantalar

Baskılı büzgü ipli sırt çantaları kulüpler, kamplar, okullar ve etkinlik planlayıcıları arasında favoridir. Bu kullanışlı, hafif çantalar seyahat, yürüyüş, koşu ve konukların birçok bilgi ve ücretsiz yağma toplayacakları konferans devreleri için mükemmeldir. İpli çantalarla ilgili en güzel şey, herhangi bir endüstrinin onlar için bir kullanım bulabilmesidir.


Nobel çanta, bir sonraki etkinliğiniz için bazı benzersiz koleksiyonların yanı sıra birçok temel ipli çantaya sahiptir. Büyük turnuvalar için futbol topları, golf topları ve diğer spor malzemeleri şeklinde çantalar arasından seçim yapın ya da hayvan severlere hitap etmek için sevimli köpek ve kedileri kullanın. Tüm çantalarımızı, insanların şirketinizi yıllarca hatırlamasını sağlayacak en kaliteli kanvastan yapıyoruz.


Öğle Yemeği ve Soğutucu Çantalar

Yalıtımlı öğle yemeği ve soğutucu çantalar , kafeterya veya yemekhanede günlük kullanım için mükemmeldir. Ayrıca parka veya sahile yapılacak geziler için de mükemmeldirler. Şirketinizi bir günlük geziye mi yoksa ekip oluşturma gezisine mi çıkarıyorsunuz? Çalışanlarınıza, şirket logonuzu ön planda ve ortada tutan markalı öğle yemeği çantaları sağlayın. Elinizdeki özel soğutucu çantanızla gittiğiniz her yerde markanız için görünürlük kazanın.


Sırt Çantaları ve Spor Çantaları

Sırt çantalarımız, askılı çantalarımız ve  spor ya da spor çantalarımız , koleksiyonumuzdaki  en çok yönlü, dayanıklı çantalardan bazılarıdır. Logonuzla bunlar, üniversite oryantasyonlarında ve spor etkinliklerinde mükemmel hediyelik eşyalar yapacaktır. Bunları ayrıca okul ruhunu tanıtmak veya bölümler için para toplamak için perakende ürünler olarak da kullanabilirsiniz.


Bu çantalar okuldan ve spor salonuna gitmekten daha fazlası için harika. Üst düzey profesyoneller bile , dosya ve dizüstü bilgisayar taşımaktan hızlı bir iş gezisi için el bagajı olarak hizmet vermeye kadar iyi bir sırt çantası için kullanım alanları bulabilir. Spor çantaları daha da geniştir ve herkesin spor salonuna bir gezi, pijama partisi ve hatta sadece yoğun bir gün sırasında ihtiyaç duyduğu her şeyi el altında tutmasına izin verir.


PROMOSYON ÇANTALARI MARKANIZ İÇİN HER ZAMAN GÖRÜNÜRLÜK KAZANACAKTIR!

Çantalar onlarca yıldır hedef kitlelere akıllıca bir mesaj iletmek için kullanılıyor. Çantalar, insanların hareket halindeyken kendilerini organize etmelerine yardımcı oldukları için pazarlama araçları olarak popülerdir. Bir logo ile basılmış özel çantalar, kullanıcının kişisel bir eşyası haline gelir. Nereye giderse gitsin çantayı kullanacak ve reklamcı uzun süre aklında kalacak. Bu sayfada yer alan her çanta bir amaca hizmet eder. Örneğin, çantalar küçük eşyaları saklamak içindir, spor çantalar ise çok bölmeli zarif saklama alanı sunar. Ayrıca partiler için soğutucu çantalar ve gençler için büzgü ipli çantalar bulacaksınız. Öğle yemeği çantaları, dizüstü bilgisayar çantaları ve seyahat cüzdanları, ofise gidenlere hizmet etmeye çalışır. Seçtiğiniz renk ve bedene göre doğru ürünü seçmenize yardımcı olabiliriz. 0(212) 505 13 88 numaralı telefondan bizi arayın veya başlamak için info@nobelcanta.com adresine bir e-posta gönderin.