Pamuklu büzgü ipli çanta , sırt çantası ve kese olarak kullanılabilecek şık, pratik ve ucuz bir üründür. Bu çantalar dayanıklı ve organik olması, polyester içermemesi nedeniyle günümüzde çeşitli amaçlarla tercih edilmektedir.

Pamuklu büzgülü çanta, eski çağlardan beri kadın aksesuar sektöründe popüler olan bir büzgü ipli çanta çeşididir. Büzgü ipli çantalar kullanımı kolaydır ve açıklığında bir kayış ile çekilerek kapatılır. Ham kumaştan yapıldığı için çevre dostu insanlar tarafından daha çok tercih edilmektedir.



Pamuklu İpli Çanta Özellikleri

Pamuklu büzgü ipli çanta çok uzun süre kullanılabilir. Kumaşı kumaş üzerinde zararlı bakterilerin yaşamasını engeller. Organik malzemeden üretildiği için çevreye zarar vermez. Zarif bir tasarıma sahiptir. Baskısız veya özelleştirilmiş olarak satın alınabilir. Boy ve kiloya göre ayarlanabilen tutacağı sayesinde her ihtiyaca uyum sağlayabilen pamuklu büzgü ipli sırt çantası .

Pamuklu büzgü ipli çanta , iplik boyutuna göre değişir. Sıkı dokunmuş kumaştan yapılmışsa içini göstermez. Sade tasarımına çeşitli eklemeler de yapabilirsiniz. Örneğin, içine veya dışına ekstra bir cep dikilebilir ve çantanızı daha işlevsel hale getirebilirsiniz.



Pamuklu Büzgülü Çanta Ölçüleri

Pamuklu büzgü ipli çanta dokuma işlemlerine, kullanım alanlarına ve çanta boyutlarına göre sınıflandırılır. Diş boyutuna göre iki tipte olabilir:

  • 46 numara iplik
  • 42 numara iplik

Piyasada daha sık ve kolayca bulunabilen standart ölçülere sahip olduğu gibi özel dikim sipariş edilirse istenilen her boyutta olabilir. Bu boyutlar aşağıdaki gibidir:

  • 32cmX45cm
  • 35 cm X 40 cm
  • 25 cm X 35 cm
  • 30 cm X 40 cm
  • 10cmX12cm


Bu torbaların en küçük boyutu olan pamuklu kese , az miktarda yiyecek taşımak için kullanılabilir.


İlginizi çekebilir. Tela Bez Çanta Kullanım Alanları


İpli Çanta Baskısı

Satın almış olduğunuz düz büzgü ipli bez çantanın üzerine istediğiniz tasarımı, fotoğrafı veya yazıları yazdırabilirsiniz . Basılacak resim yüksek çözünürlüklü ve CMYK renkli ise baskı daha kaliteli olacaktır. Bilgisayar ve telefon ekranlarının renkli mürekkebinin RGB, basılı malzemelerin renkli mürekkebinin CMYK olduğu yaygın olarak bilinmektedir. CMYK, baskı ürünleri için en iyisidir. Aksi takdirde baskıda renkler çok küçük oranlarda bile farklı tonlarda görünebilir. Aksi takdirde renkler çok küçük oranlarda bile farklı tonlarda görünebilir.


Pamuklu çantaya farklı tekniklerle baskı yapılabilir.

  • Serigraf baskı: Su bazlı mürekkep ve serigrafi araçları ile baskı tekniği.
  • Otomatik ekran baskısı: Endüstriyel bir baskı tekniğidir, bu nedenle yüksek hacimli baskılar için yaygın olarak kullanılır - vektör grafikleri için en iyisidir .
  • Isı transfer baskı: Aşağıdaki işlemlerden oluşan bir baskı tekniği: Transfer kağıdına baskı yapılır ve farklı kimyasallarla kaplanır. Daha sonra torbaya sıcak pres uygulanır.