Kıyafetlere ya da çantalara istenilen sertliği kazandırmak için yapılan iki katmanlı kumaşlara tela denir. Tela çantalar bu bezler ile yapılır. Tela bez çanta kullanım alanları da üretilen çanta yapısına ve özelliğine göre değişiklik göstermektedir. Tela çantalar sert yapısından dolayı düzgün bir görüntü ortaya koymaktadır. Bu bakımdan günlük kullanımdan özel kullana kadar pek çok alanda karşımıza çıkmaktadır.

Son birkaç dakikayı bir alışveriş çantası satın alırken dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında konuşarak geçirdik. Bu, açıklanması garip bir konu gibi görünse de, aslında etkilidir.

Doğru taşıma çantasıyla donanmış olarak, dökülen yiyecekler ve çevreye verilen zarar gibi şeylerden kaçınabileceksiniz. Bunlar, uğruna savaşmaya değer olduğunu düşündüğümüz zaferler.

Diğer ilgili yaşam tarzı konuları hakkında daha fazla bilgi istiyorsanız, blogumuzdaki daha fazla içeriğe göz atın!


 


Promosyon Toptan Çanta Siparişi Nasıl Verilir Rehberi
Bu yazı ilginizi çekebilir


Tela Çantaların Özellikleri

Kolay kullanımı ile oldukça rağbet gören tela çantalar bez yapısı ile de kolaylık sunmaktadır. Birden fazla özelliği bulunan tela çantaların işlevleri de bir hayli fazladır. 

Genel olarak tela bez çantaların özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Sağlık ya da inşaat gibi geniş bir kullanım alanına sahiptirler.
  • Esnek yapıları bu ürünlerin en önemli özellikleri arasında yer almaktadır.
  • Esnek yapılı olan tela bez çantalar kıvrılmazlar ya da kırılmazlar.
  • Çevre dostu olarak üretilen tela bez çantalar çevreye zarar vermezler.
  • Fiyat olarak diğer pek çok çanta türünden çok daha uygun fiyatlıdırlar.

Tela bez çantalar kullanım kolaylığından fiyat avantajına kadar pek çok acıdan cazip ürünler arasında yer alır. Özellikle çevre kirliliği konusunda hassas olanlar için bu çantalar son derece caziptir. Hayatta pratik ürünleri tercih edenler ya da şık ve rahat görüntüye önem verenler için bu çantalar tavsiye edilebilir.


Tela Bez Çanta Nerelerde Kullanılır?

Kullanım alanı bir hayli geniş olan tela bez çantalar, pratik özellikleri ile dikkat çekmektedir. 

Tela çantanın genel olarak kullanım alanları şu şekilde sıralanabilir:

  • Alışveriş
  • Spor yaparken
  • Gezilerde
  • İş seyahatlerinde

Tek kullanımlık olmayan tela çantalar daha pek çok alanda kullanım sağlar. Tela çanta kullanım alanları konusunda sınırları kullanıcılar belirlemektedir. Dilediğiniz zaman tüm eşyanızı rahatlıkla sığdıracağınız bu çantaları küçük seyahatlerde valiz dahi yapabilirsiniz. Taşıması da son derece kolay olan tela bez çantalar, hafifliği ile de sizi asla yormayacaktır. Alışverişlerde alınan ağır yükleri bu çantalar ile kolayca taşıyabilirsiniz. Ayrıca tela bez çantalarda istediğiniz renk seçeneği tarzınızı ortaya koymanızı sağlayacaktır.


Tela Bez Çanta Çeşitleri

Tela bez çantalar bazen bir promosyon çanta olarak karşımıza çıkar. Bu çantalar bazen omuz askılı ya da ipli büzgülü olarak karşımıza çıkabilir. Pek çok çeşidi bulunan tela bez çantaların en fazla tercih edilenleri alışveriş için uygun kullanıma sahip olanlarıdır. Postacı model bez çatalar da geniş kitleler tarafından tercih edilmektedir. Özellikle bunların farklı renkleri isteğe bağlı seçenekleri tela bez çantaları çekici hale getirmektedir. İpli büzgülü olan tela sırt çantalar ise spor başta olmak üzere pek çok alanda kullanılır. 

İçerisine istediğiniz kadar eşya sığdırabileceğiniz bu çantalar sırta takılarak rahatlık sağlamaktadır. İsterseniz bu çantalar marka ismi ile işletmenize özgü çanta halini almaktadır. Körüklü yatay bez çanta ise valiz tadında bir kullanım sunar. Parlak bez tela çantalarda ise şıklığınız daha fazla ön plana çıkacaktır.

Tela Bez Çantalar

Tela bez çanta çeşitleri işlevine göre değişiklik göstermektedir. Postacı bez çantalar, isteğe bağlı olarak üretime girmektedir. Baskı öncesi istenen renk ve yazı seçenekleri ile bu çantaları satın almak mümkün olacaktır. Ebat olarak da standart ölçüler üzerinden değerlendirme yapılmaktadır. Beyaz, siyah, kırmızı ya da yeşil gibi geniş bir renk yelpazesi bulunan tela bez çantalarda müşteri istekleri ön planda tutulmaktadır. Tela bez çantalar adet olarak da yine müşteri isteklerine göre değişiklik göstermektedir.


Neden Tela Bez Çantası Kullanılır?

Tela Bez pazar çantası ürününün çevreye ve doğaya zarar vermeyen malzemelerden üretildiği hatırlatılmalı ve daha sağlıklı bir gelecek için daha çok tercih edilmelidir. Daha önce ücretsiz olarak verilen çuval gibi petrol bazlı ürünlerin doğada çözünmesi uzun zaman alıyor. Pet şişeler, market alışverişlerinde kullanılan plastik poşetler vb. Ürünlerin tamamen çözünmesi yaklaşık 1000 yıl sürer. Bez kumaştan yapılan çantaların dikkat çekmesi insanlık için önemli bir adımdır.