Her tür promosyon ürünü, işletmenizde heyecan yaratmak için harikadır. Ancak, müşterileriniz ve müşterileriniz arasında hangisinin daha çok yankı uyandıracağından emin olmadığınız veya hangisinin en uygun maliyetli olacağını belirleyemeyeceğiniz için hangi ürünlerin kullanılacağına karar vermek zor olabilir. Promosyon ürünleri dünyasının birçok yönden kralı olan promosyon çantalara girin. Çok yönlü, uygun fiyatlı ve herkes tarafından sevilen işletmeniz, yüksek kaliteli promosyon çantaları sunuyorsa başarılı olacağından emin olabilirsiniz.


Bu yazı ilginizi çekebilir. Promosyon Çanta İmalatı


En İyi 5 Promosyon Çanta Çeşitleri

Promosyon çantaların en büyük avantajlarından biri, markanızı sergilemek için kolayca özelleştirilebilen çok sayıda farklı stilin olmasıdır. Bu nedenle, müşterileriniz ister sık ​​alışveriş yapanlar ister düzenli olarak spor salonuna gidenler olsun, ihtiyaçlarına mükemmel şekilde uyan bir promosyon çantası mutlaka vardır.


Bez Çantalar

Renkli pamuklu bez çantalar , düşük maliyetlidir ve özelleştirilmesi kolaydır; çantanın her iki tarafı, markanızın logosunu sergilemek için size mükemmel bir yer sağlar.


Alışveriş çantaları

Çeşitli renklerde büyük markalı bir alışverişçiyle daha da ucuza ve daha pratik olabilirsiniz .


Soğutucu Çantalar

Markanızın logosunu öne ve ortaya koyan sağlam bir naylon soğutucu çantayla müşterilerinizi bir sonraki piknik veya kamp gezileri için iyi bir şekilde hazırlayın .


Silindir Çantalar

İşletmeniz ister sık ​​seyahat edenlere ister dünyanın spor salonu tavşanlarına hizmet ediyor olsun, işletmenizin markasını taşıyan spor çantalar sunmayı düşünün.


İşletmenizin Neden Promosyon Çantalara İhtiyacı Var?  

Herkese uygun promosyon çantaları vardır, ancak işletmeniz için harika olmalarının tek nedeni bu değildir. Ayrıca, müşterileriniz üzerinde olumlu, kalıcı bir izlenim bırakmanın mükemmel bir yoludur ve markanızın tüm doğru nedenlerle akıllarında ön planda kalmasını sağlamaya yardımcı olur. İşte nedeni.


Onlar Popüler


Promosyon çantaların son yıllarda artan bir popülariteye sahip olduğunu ve bunun iyi bir nedeni olduğunu fark etmiş olabilirsiniz. İnsanlar günlük hayatta ne kadar kullanışlı olduklarını fark ettikçe, her türden işletme bu çok sevilen ürünlere yatırımlarını artırıyor.


Özellikle bez çantalar şu anda dünyayı kasıp kavuruyor. İnsanlar onları seviyor çünkü hem çok kullanışlı hem de modaya uygun. Böylece işe, alışveriş gezilerine, hafta sonu tatillerine ve daha fazlasına götürülürler. Küresel bez çanta pazarının yıldan yıla büyümesinin , son yıllarda görülen etkileyici büyümeye benzer şekilde, 2021'de %4,87 olarak tahmin edilmesi şaşırtıcı değil .


Bir bez çantanın üzerine markanızın logosunu ve adını koyarak insanlara iyi görünecek ve hayatlarını kolaylaştıracak bir şey sunabilir ve aynı zamanda işletmenizi düzenli olarak hatırlatabilirsiniz. Aynı şey müşterilerinizin ve müşterilerinizin günlük olarak kullanacakları diğer tüm promosyon çanta çeşitleri için de söylenebilir.


Yararlılar 


Yenilikçi promosyon ürünleri sunmak cazip gelebilir. Ancak, müşterilerinize iyi bir kahkaha attırabilseniz de, bu ürünlerin düzenli olarak kullanılması veya çok uzun süre saklanması çok daha az olasıdır. Ürünlerinizin çöplüklere gitmesini önlemek için tüketicilerinize istedikleri bir şeyi verin. İnsanların %89'u , gerçekten faydalıysa, promosyon ürünlerini elinde tutma olasılığı daha yüksektir.


Bu nedenle, hizmet verdiğiniz insanlara hangi ürünlerin en uygun olacağını kendinize sorun. Her günlerine kolayca entegre edilebilecek bir çeşit çanta olduğundan emin olabilirsiniz.


Çevre Dostudurlar


Promosyon çantaların günümüzde bu kadar popüler olmasının sebeplerinden biri de daha çevre dostu olarak bilinmesidir. 2021'de dünya, okyanuslarımızı kirlettiği ve vahşi yaşamımıza zarar verdiği tahmin edilen beş trilyondan fazla plastik parçasıyla, plastik kirliliğinin ne kadar büyük bir sorun olduğunun giderek daha fazla farkına varıyor .


Plastik poşetlerin %1'inden daha azının yeniden kullanıldığı bir ülkede insanlar daha sorumlu olmanın yollarını arıyor. Yeniden kullanılabilir çantalar tam olarak bunu yapmanın en iyi yoludur. Promosyon alışverişçileri, spor çantaları ve küçük çantalar dağıtarak, insanlara çevre üzerindeki olumsuz etkilerini azaltmanın hızlı ve kolay bir yolunu vermiş olursunuz.


Ayrıca, logonuzu belirli bir düzeyde eko-bilinç gösteren bir şeye koyarak, markanızın çevresel sorumluluk taahhüdünü dile getirebilirsiniz. Markanızın etik olduğunu en başından kanıtlayabilirseniz , Avustralyalıların %87'sinin sizden alışveriş yapma olasılığı daha yüksektir.


Göz Alıcılar


Promosyon çantalar, pratik ve sürdürülebilir olmanın ötesinde göz alıcı da olabilir. Parlak ve cesur bir temel renk seçerek, tüketiciler onları dışarı çıkardığında çantalarınızın dikkatleri üzerine çekmesi muhtemeldir. Veya taban için daha yumuşak bir renk seçebilir ve logonuzun renklerinin öne çıkmasını sağlayabilirsiniz.


Ne yaparsanız yapın, çantalarınızı olabildiğince çekici kılmak için moda ve işlev arasında iyi bir denge kurduğunuzdan emin olun.


İster bir festivale ister yerel bir süpermarkete götürülürken, markalı çantalarınızın yoldan geçenlerin dikkatini çekmesi gerekir. Bu, işletmenizin duyurulmasına yardımcı olmanın harika bir yoludur. Markalı çantalarınız yalnızca süresiz olarak kullanılmakla kalmaz, yani onları kaç kişinin görebileceği konusunda bir sınır yoktur, aynı zamanda kullanıldıklarında, insanlar markanızın tüketicileri tarafından sevildiğini görebilirler.


Markalı Sırt Çantaları


Markalı çantaların bir diğer büyük avantajı ise, diğer akılda kalıcı ve pratik promosyon ürünleri ile doldurabileceğiniz hediyelik çanta olarak kullanılabilmesidir. Bunlar, işletmenizin ev sahibi veya sponsor olduğu ticari fuarlar veya konferanslar gibi etkinliklerde en iyi şekilde kullanılır.


Hediye çantaları, bir etkinlik bittikten sonra bile uzun süre devam eden güçlü bir ilk izlenim bırakmanın ideal yoludur. Tüketicilerinizde yankı uyandırma olasılığı en yüksek olan ürün türlerini düşünün ve onların ihtiyaçlarını anladığınızı gösteren bir çanta hazırlayın. Bu, etkinlik sırasında kullanabilecekleri defterleri veya seveceklerinden emin olduğunuz flash sürücüleri, ev eşyalarını ve markalı kıyafetleri içerebilir.


Müşterileriniz Onları Tutacak


Daha önce de belirtildiği gibi, promosyon ürünleriniz ne kadar kullanışlıysa, müşterilerinizin onları tutma olasılığı o kadar yüksektir. Burada sadece birkaç haftadan, hatta aydan bahsetmiyoruz. Aslında araştırmalar, insanların en sevdikleri promosyon ürünlerini bir yıl veya daha uzun süre elinde tutma eğiliminde olduklarını göstermiştir .


Bunun tartışılmaz faydaları vardır. Öncelikle, onlara promosyon ürünleri sunarsanız, tüketicilerin %88'inin markanızı hatırlama olasılığı daha yüksektir. Çantalarınızı ne kadar uzun süre saklarlarsa, tüketicilerin sağladığınız ürün ve hizmet türlerine ihtiyaç duyduklarında düşündükleri ilk şey işletmeniz o kadar uzun süre olacaktır.


Bir müşterinin portmantosuna asılan promosyon çantalarınız ile markanız, o kişinin günlük hayatının temel dayanağı olma potansiyeline sahiptir. Sunduğunuz promosyon ürünleri sağlam ve çekici olduğu sürece, ne sıklıkta çıkarılacağını ve dünyayla paylaşılacağını bilemezsiniz.


Promosyon Çantaların Müthiş Gücü


Logonuzla bezeli promosyon çantalar ile işletmenizin tüketicilerinizin zihninde öne çıkmasını sağlayın. Alıcılara, doğrudan markanız için faydalara dönüşen çevresel ve pratik faydalar da dahil olmak üzere çok çeşitli faydalar sağlarlar. Bu nedenle, herhangi bir başarılı pazarlama stratejisinin olmazsa olmazlarıdır.