Neden promosyon çanta satın almalısınız?

BPMA ( British Promosyon Merchandise Association ) araştırması, bir promosyon ürününü alanların% 73'ünün kendilerine veren şirketten sipariş vermeye devam edeceğini gösteriyor. Bu ikna edici analiz, iş reklamcılığı söz konusu olduğunda promosyon ürünlerinin rakipsiz gücünü göstermektedir. Bu nedenle markanızı bir promosyon çantasından daha iyi taşıyabilecek çok az hediye vardır. Toptan olarak çanta satın almak isteyenlerin imalatçı firmalara başvurmaları halinde ihtiyaç ve talepler tam olarak öğrenilir. Müşteri eğer promosyon çanta talep etmekteyse iş kolunda çalışıldığı, müşteri portföyünün nitelikleri, üretilecek çantadan beklentiler ve benzeri konular net olarak anlaşılır.




Promosyonunuz için doğru çantayı seçmek

Bu nedenle, herhangi bir pazarlama karışımının bir parçası olarak kurumsal çantaların kullanılması söz konusu olduğunda kanıtlar inkar edilemez. Nobel Çanta'da her reklam gereksinimini karşılayacak bir şeyimiz var. Aşağıda, bir sonraki etkinliğiniz için doğru çantayı seçmeniz için bir rehber bulunmaktadır.


Okullar, spor salonları ve spor kulüpleri için ipli çantalar

Promosyon ipli çantalar ve ipli sırt çantaları, günlük kullanım için birçok ürünü ağır hizmet tipi bir sırt çantası maliyetinin çok altında tutacak şekilde genişler. Aynı zamanda, ipli sırt çantaları yürüyüş yaparken, çocuklarla vakit geçirirken veya spor salonuna giderken eller serbest kullanım kolaylığı sağlar. Bu hafif ip çantaların içi cep telefonunuzu, kıyafetlerinizi, atıştırmalıklarınızı, oyuncaklarınızı ve kişisel bakım eşyalarınızı saklamak için süper geniştir. Özelleştirilebilir ipli çantalar, ihtiyacınız olan her şeye kolay erişim için arabanızda, ofiste veya okulda saklanabilir. Polyester ve naylon dahil çok çeşitli stil ve yüzeylerde mevcut olan baskılı büzgü ipli çantalar , markanızı tanıtmanın bütçe dostu ve pratik bir yoludur. Kolejler, spor kulüpleri ve öğrenciler için ideal, çok yönlülüğü ve renk seçeneklerinin seçimi, onları sıkı bir favori yapan şeydir.


Her etkinlik için pamuklu ve bez çantalar

Sanat eserleriniz için geniş bir tuval alanı ile, her türlü ticaret fuarı, sergi veya etkinlik için bütçe dostu pamuklu bez çantalar bir zorunluluktur. Çok çeşitli renk seçenekleri ve stilleri bulunan baskılı  bez çantalar, iş için çok az başka özel çantanın yapabileceği çok yönlülük ve pratiklik sunar. Bez çantalar mükemmel bir promosyon tanıtım aracıdır. Muhtemelen bunu diğer blog yazılarında söylediğimizi duymuşsunuzdur , ancak bunu tekrarlıyoruz çünkü doğru! Pazarlamacılar, markalar ve müşteriler arasında eşit derecede beğenilen bez çantalar, çeşitli nedenlerden dolayı ideal tuvaldir. Özelleştirilebilir, bütçe dostu, üretimi hızlı ve nakliyesi kolay, çevre için iyi, işlevsel ve şık. Ve liste devam ediyor. Bu kadar çok seçenek mevcutken, tek zorluk (ve bunun eğlencenin büyük bir parçası olduğunu düşünüyoruz) çantanızın görünümünü ve verdiği hissi belirlemektir. 



Bu Yazı İlginizi Çekebilir Bir Sonraki Promosyonunuz İçin 5 Popüler Promosyon Bez Çanta

Yaz promosyonları için soğutucu ve öğle yemeği çantaları

Yaz veya dış mekan promosyonları için mükemmel seçim! İster piknik, ister spor etkinliği, festival veya okul gezisi olsun, kişiselleştirilmiş soğutucu çantalar ve sloganınızı içeren öğle yemeği çantaları , marka profilinizi yükseltmek için ideal bir fırsat sunar.


Üniversite öğrencileri ve spor salonu için sırt çantaları

Çok yönlülük söz konusu olduğunda, çok az çanta sırt çantalarıyla rekabet edebilir. Ofis çalışanları, spor salonuna gidenler ve öğrenciler arasında popüler olan yüksek kaliteli sırt çantaları, herkes için geniş depolama seçenekleri sunar.


 Canlı renklerdeki hafif markalı sırt çantaları ve sırt çantaları , her gün kampüste kitap, kırtasiye, öğle yemeği ve aksesuarları taşımak için öğrencilerin sıkı bir favorisidir. Sırt çantalarının sunduğu saklama cepleri, küçük eşyaları saklamanın birçok kişi için pratik bir düşünce olduğu spor salonuna gidenler arasında da popüler olmasını sağlar.


Bugün firmanızın tanıtımı için promosyon çanta sipariş edin.

Tüm bütçeleri karşılayacak şekilde fiyatlandırılan bir çok renk ve stilde seçim yapabileceğiniz kelimenin tam anlamıyla binlerce İngiltere baskılı çantamız var. Teklifte böylesine harika bir seçim, hızlı geri dönüşler ve garantili düşük fiyatlar ile neden pazar lideri olduğumuza şaşmamak gerek!

Çantanıza atmak için ilham verici eşantiyonlar mı arıyorsunuz? O zaman belki markalı yelpazemizi dikkate  su şişeleri ,  dizüstü  veya promosyon kalem ve  anahtarlıklar ? Bu iltifat edici hediyeler ticaret fuarları, etkinlikler ve diğer promosyonlar için mükemmeldir.