Bez çantalar mükemmel bir promosyon tanıtım aracıdır. Muhtemelen bunu diğer blog yazılarında söylediğimizi duymuşsunuzdur , ancak bunu tekrarlıyoruz çünkü doğru! Pazarlamacılar, markalar ve müşteriler arasında eşit derecede beğenilen bez çantalar, çeşitli nedenlerden dolayı ideal tuvaldir. Özelleştirilebilir, bütçe dostu, üretimi hızlı ve nakliyesi kolay, çevre için iyi, işlevsel ve şık. Ve liste devam ediyor. Bu kadar çok seçenek mevcutken, tek zorluk (ve bunun eğlencenin büyük bir parçası olduğunu düşünüyoruz) çantanızın görünümünü ve verdiği hissi belirlemektir. İster bir ticaret fuarı için hazırlanın, ister bir promosyon planlayın ya da perakende satış rafınıza eklemek isteyin, işte bugün size bir Sonraki promosyonunuz için 5 popüler promosyon bez çanta


1. Harika Bir Alışveriş Günü İçin: Klasik Pamuklu Bez

Klasik bir pamuklu bez, müşterilerinize ve potansiyel müşterilerinize alışveriş yapmak veya ayak işlerini yürütmek için işlevsel ve şık bir yol sağlar. Hareket halindeki müşterileriniz için konfor ve dayanıklılık için uzun çift saplar sunan bu Nobel Çanta ile yanlış gidemezsiniz. 


Zamandan bağımsız kutular, minimum maliyetle de üretilebilir, bu da onları perakende mağaza satın alımları için mükemmel bir seçim haline getirir, özellikle de insanlar tek kullanımlık plastik poşet kullanımlarını azaltmaya çalışırlar. Nobel Çanta onu bir adım öteye taşıyor; üretim sürecine dahil olan toksin miktarını sınırlayan yüzde 100 organik pamuktan yapılmıştır. Çantaların yaşam boyu popülaritesinin artması göz önüne alındığında, Nobel Çanta Çanta başka bir önemli avantaj daha sunuyor: Çantanızın diğerlerinden ayrı durmasına yardımcı olmak için özel markanızı veya görüntünüzü uygulayabileceğiniz geniş bir baskı alanı. Tek zorluk, tasarımınıza karar vermek olabilir. Yaratıcılığınızı ortaya çıkarın!




2. Farklı Bir Çevre Dostu Seçenek: Kanvas Bez Çantalar

Plastik torbalar şu anda kaplumbağaların boyunlarına dolanıyor, önemli su yollarını kapatıyor ve şu anda uğraştığımız atık dağına yenilerini ekliyor. Bir bez çantayı birkaç kez yeniden kullanırsanız, bir hayat kurtarabileceğiniz çok açık. Plastik torbalar, kıyı temizliği söz konusu olduğunda en çok toplanan ikinci atık türüdür ve birçok hayvan, diğer yiyecekleri sindiremedikleri için yavaş yavaş boğularak ölür. Plastikler toplu halde her gün okyanusa giriyor ve bu da deniz ekosistemine muazzam miktarda zarar veriyor. Makro düzeyler de bunu yansıtır. Küresel bez çanta endüstrisinin 2017 ve 2024 yılları arasında çok önemli bir oranda büyümesi bekleniyor. Küresel trendler, bez çantalara olan talebin artık her zamankinden daha yüksek olduğunu gösterdiğinden, plastik torba endüstrisinin çok az büyümesi bekleniyor. Bunların çoğu, genel çevre bilinci tarafından yönlendiriliyor. Sucul yaşam için genel risk veya tehditle ilgilenen işletmeler için, toptan bez çanta kullanmak, şirketinizin ürettiği kirlilik miktarını azaltmanız için harika bir yol olabilir.

Bahsettiğimiz gibi, insanlar tek kullanımlık çantalara çevre dostu alternatifler arıyorlar. Bizim Kanvas bez çantalar eşsiz bir seçenektir. Uzun, yumuşak, parlak, yetiştirmesi kolay ve çok az su gerektiren bir bitkisel liften elde edilen yüzde 100 organik jüt malzemeden yapılmıştır . Bu çanta, iyi yapılandırılmış bir dış yüzey ve sıkıca bükülmüş bir kumaş sunarak yoğun müşterileriniz için dayanıklı bir seçenek haline getirir. Markanız için uzun yıllar yürüyüş, konuşma, çevre dostu bir reklam için logonuzu veya mesajınızı çantaya eklemeniz yeterli. 




3. Postalayabileceğiniz Bir Çantaya mı İhtiyacınız Var? Katlanabilir Bez Çantayı Deneyin

Bir promosyon kampanyasının parçası olarak çantanızı başkasına vermeyi mi yoksa posta yoluyla müşterilere ve potansiyel müşterilere mi göndermeyi planlıyorsunuz? Direğe sığması için kolayca katlanabilen popüler bir katlanabilir pamuklu alışveriş çantası düşünün . Hafiftir, bu da teslimat maliyetlerinizi düşürür ve müşterilerinizi mutlu eder. Torbanın üzerindeki büzme ipi, spor salonu veya günlük işe gidip gelme gibi yoğun yerlerde kullanım için biraz daha fazla güvenlik sunar.




4. Küçük Detaylar Çantanızı Farklılaştıracak: Fermuarlı Bez Çanta Deneyin 

Bir bez çanta, pratikliği şıklıkla bu kadar zahmetsizce birleştirmeyi başaran çok az çantadan biridir. Bu nitelikleri tasarımının merkezinde yer alan bir bez çanta, birçok amaç için kullanılabilen çok yönlü bir üründür.

Bez çantalar genellikle alışveriş taşımak için kullanılır. Bez çantanın daha büyük boyutu, onu temel ihtiyaçlarınızı taşımak ve plastik alışveriş çantalarına rahat ve tekrar kullanılabilir bir alternatif sağlamak için mükemmel kılar. Geniş kapasiteleri nedeniyle, bez çantalar aynı zamanda hem şık görünen hem de günlük ihtiyaçlarınızı taşıyabilen harika iş çantaları oluşturur. Bez çantaların şık doğası, gündelik olarak giyilebilen veya daha resmi durumlarda bir açıklama yapmak için kullanılabilen basit moda aksesuarları olarak kullanılabileceği anlamına gelir.

Bez çantanızı öne çıkarmanın bir yolu, boyut, şekil, malzeme ve kapaklar gibi ilginç yapı detaylarından geçmektir. Bu şık Fermuarlı Alışveriş Çantası şu kutuları işaretliyor: Daha fazla dayanıklılık için birinci sınıf kanvas malzemelerimizden yapılmıştır; zamansız bej malzeme şaşırtıcı derecede modern bir çekicilik sunuyor; ve fermuarlı ön cep, eşyaların güvenli bir şekilde saklanması için ek alan sağlar. Fermuar, ek bir stil dokunuşu için çantanın yüzünün kumaşıyla bile eşleşir. Bu bükülmez tote, ticaret gösterileri, promosyonlar ve perakende satış yerleri için harika bir seçenek olacaktır. 



Bu Yazı İlginizi Çekebilir Gıda Teslimatında Yalıtımlı Termos Çanta Kullanmanın 5 Nedeni

5. İhtiyacınız Hız Olduğunda: Bir Tela Bez Çantası 

Hızla yaklaşan bir kampanyanız veya ürün lansmanınız var mı? Bez çantalar gibi özelleştirilmiş ürünler, herhangi bir promosyonu artıracaktır. Bu Süblimasyon Alışveriş Çantası gibi birçok ürün, minimum sürede tasarlanıp gönderilebilir. Giysiler, şapkalar ve çantalar gibi giyilebilir ürünler, kampanyanızın görünürlüğünü artırdıklarından özellikle akıllıca bir seçimdir. Biri çantanızı kullandığı sürece, yürüyen, konuşan bir reklam olarak uzun vadeli değerini korur. Ve bu sürekli kullanımı sağlamanın en iyi yolu, aynı derecede şık ve işlevsel bir şey tasarlamaktır. 


Bu alışveriş çantası, tam renkli süblimasyon baskısı ve özel renkli kulplar sunar, böylece ürününüzü ne kadar çabuk almanız gerekiyorsa, tasarımınızla cesur ve parlak olabilirsiniz.




Bugün, her ihtiyaç için bir çanta var. Burada paylaştığımız beş çanta, sunduğumuz birçok stok çantadan sadece birkaçı. Yukarıdaki doğru seçeneği görmediyseniz, sizin için mükemmel çantayı da yapabiliriz , böylece şekil, boyut, marka, cepler, malzemeler, kayışlar, renkler, fermuarlar ve çok daha fazla. Lütfen bugün bizimle iletişime geçin. Kampanya, hediye veya perakende ihtiyaçlarınız için mümkün olan en iyi çantayı bir araya getirmeye bir adım daha yaklaşacaksınız. 

İşletmeniz için mükemmel çantaları keşfetmenize yardımcı olması için kanvas ve pamuklu toptan bez çanta çeşitlerimizi inceleyin. info@nobelcanta.com adresinden bize bir e-posta bırakın veya 0(212) 505 13 88  numaralı telefondan bizi arayın. Toptan Bez çanta imalatı yapan firmamızdan teklif alabilirsiniz.

Bu konuda daha fazla blog yazısı https://promosyoncantauretimi.blogspot.com bulabilirsiniz

Bez çanta çeşitleri burada bez çanta veya bez torba ismi ne olursa olsun kaliteli imalat ile size kaliteli bez çantalar sunabiliriz.