Aç müşteriler bir teslimat şirketinden yemek sipariş ettiklerinde, lezzetli, çıtır çıtır sıcak bir yemek bekliyorlar. Ancak restorandan yiyecek toplandıktan sonra artık ocakta sıcak tutulmuyor. Sıcak tutmak için zamana ve havaya karşı bir savaş haline gelir - özellikle kışın. Bu nedenle birçok teslimat şirketi, markalarını oluştururken yiyecekleri sıcak tutmak için markalı daha soğuk sırt çantalarına ve yalıtımlı çantalara yöneliyor . Burada, yemek dağıtım hizmetiniz veya restoranınız için özel markalı gıda teslimatında yalıtımlı termos çanta kullanmanın 5 nedenini paylaşıyoruz. 


Yalıtımlı Öğle Yemeği Çantaları Nasıl Çalışır?

Termoslar ve yalıtımlı beslenme çantaları, enerji kaybını önlemek için dış katman ile iç katman arasında oluşturulan vakuma güvenirken, yalıtımlı beslenme çantaları, yoğun köpükten oluşan bir çekirdek katman sayesinde yiyecek ve içecekleri sıcak veya soğuk tutar. Köpük ne kadar kalın ve yoğun olursa, yalıtım o kadar iyi olur.

Köpük katman, ısının dış katmana sızmasını önler ve çevredeki soğuğun veya ısının torbanın içeriğine ulaşmasını engeller. Isıtılmış eşyalarla doldurulduğunda ısının çevreye dağılması engellendiği için yalıtımlı öğle yemeği çantalarının dış kısmının ısınmadığını fark edebilirsiniz. (Çoğu öğle yemeği çantasının dış tabakası genellikle dokumasız kumaştan, vinilden veya ağır kumaştan yapılır.)

Ekstra bir koruma katmanı olarak, birçok yalıtımlı öğle yemeği çantası, su geçirmez ve ısıyı yansıtan folyo, ağır vinil veya plastikten yapılmış bir iç katman veya astar ile birlikte gelir. Isı yansıtıcı olması, poşetin folyo benzeri iç tabakasının, gıdanın yayılan termal enerjisini emmek ve poşetten kaçmasına izin vermek yerine geri yansıtması anlamına gelir. Sonuç olarak, içindeki yiyecekler normal bir torbada olduğundan daha uzun süre orijinal sıcaklığını, lezzetini ve nemini korur. Bu, yalıtımlı bir öğle yemeği çantasının, tıpkı kalay folyo gibi, ancak çok daha büyük ölçüde yiyeceklerin bayatlamasını da önleyeceği anlamına gelir.

Yiyeceklerinizi Sıcak Tutar

Yiyecek dağıtımı için bir termal torba kullanmanın en önemli nedeni, bariz bir durumdur - sıcak yiyecekleri sıcak tutar! Yüksek kaliteli yalıtımlı poşetler, nem seviyelerini kontrol ederken uygun yiyecek sıcaklığını koruyacaktır. Sonuç? Yiyeceklerinizin müşterilerinize giderken ıslanma olasılığı daha düşüktür. Buradaki anahtar katmanlardır - dış katman ile iç astar arasındaki köpük yalıtımı, yiyeceğinizi sıcak ve güvenli tutan şeydir. 


Yalıtımlı çantalar tipik olarak suya dayanıklı naylon veya vinil dış yüzeylere sahiptir, bu nedenle teslimat sürücüleri veya bisikletçiler bunları güneşten yağmura ve kara kadar her türlü hava koşulunda kullanabilir. Naylon, vinil veya PVC'den biraz daha "nefes alabilir" olma eğilimindedir ve buharın ıslanmasını önlemek için yiyeceklerinizden buhar çıkmasına izin verir. Yalıtımlı naylon poşetler tipik olarak daha az nefes alan vinilden daha pahalıya mal olur, ancak her iki malzeme de iyi çalışır ve yiyecekleri yalıtımsız poşetlerde teslim etmekten çok daha üstündür. Son olarak, kaliteli kapanışlar da yiyecekleri sıcak tutmanın anahtarıdır. Fermuarlar, tokalar, Velcro veya cırt cırtlı kapaklar dahil olmak üzere çeşitli etkili kapaklara sahip yalıtımlı çantalar sunuyoruz. 


Bir dizi stok soğutucu termos çanta sunuyoruz, ancak şekil, boyut, malzemeler, kayışlar, kapaklar, renk ve marka dahil olmak üzere yiyecek dağıtım ihtiyaçlarınıza uygun ideal çantayı da hazırlayabiliriz .

Yalıtımlı termos çantaların ardındaki tasarım ve teknoloji hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler için , lütfen bizi arayın.


Yiyecekleri Ayırır

Yemek restoranları için popüler bir seçenektir. Müşteriler klasik peynirli burger, patates kızartması ve hatta Madagascan Vanilyalı milkshake sipariş edebilir . Ama milkshake'i soğuk, hamburger ve patates kızartmasını nasıl sıcak tutarsınız? Bizim cevabımız, sıcak ve soğuk yiyecekler için ayrı ceplere sahip özel olarak tasarlanmış çantalar. Bu aynı zamanda yiyeceklerin nakliye sırasında güvende kalmasını sağlamaya da yardımcı olur. 


Hem sıcak hem de soğuk yiyecekler sunuyor musunuz? Bir öğenin diğerini hepsini tek bir ana bölmede toplayarak mahvetmesine izin vermeyin! Bunun yerine, dondurulmuş ikramlardan içeceklere ve ızgarada sıcak vejetaryen seçeneklere kadar menü seçeneklerinizin tam boyutunu ve şeklini karşılayacak bir yiyecek poşeti tasarlamanıza yardımcı olabiliriz.


Dökülmeyi Önler 

Yiyecek teslimatı için yalıtımlı termos çantaların bir başka yararı da, özellikle teslimatlarınız bisikletle veya motosikletle yapılıyorsa, dökülmeyi önleyebilmeleridir. Bu da başka bir noktayı ortaya çıkarır - mükemmel tasarlanmış bir çantaya sahip en deneyimli teslimat sürücüsü bile hala bir veya iki dökülme ile karşılaşabilir. Yiyecek veya içecek zaman yapmak Taşıma sırasında dökülme, termal çanta diğer gıdalar kuru ve korumalı tutmak için biraz daha fazla koruma sağlar. Termos çantalar da kolayca temizlenebilir, böylece bir dökülmenin küçük bir aksamasından kurtulabilir ve bir sonraki siparişinize hızla geçebilirsiniz. 


Nobel Çanta,da en popüler yiyeceklerinizi barındırmak ve doğru ürünleri ayrı tutmak için özel yalıtımlı çantalar oluşturabiliriz. Bu, biberli ve peynirinizi baştan sona güvende tutmak için özel iç raflarla tamamlanmış yalıtımlı bir pizza çantası bile olabilir.


Yeniden Siparişleri Teşvik Eder 

Mutlu bir müşteri, devamlı müşteridir! Yukarıdaki tüm nedenlerden dolayı, markalı yalıtımlı poşetler, müşterilerinizin tam olarak istediklerini istedikleri zaman almalarını sağlamaya yardımcı olacakları için yemek dağıtım hizmetinize akıllıca bir katkı sağlar. Sıcak yiyecekler sıcak ve hızlı, soğuk yiyecekler erimeden veya dökülmeden gelir. 


Teslimat şirketlerinin doğumundan bu yana, yıllık% 650'nin üzerinde gelir artışı gördü . Teslimat Şirketleri ile ortaklık kuran restoranlar da (bu kuruluşlar genellikle gelirlerinin% 30 arttığını görürler) ve bu endüstri büyümesine hizmet edecek yeni işlerin eklenmesi yoluyla yerel ekonomiden yararlanır. Yemek dağıtım hizmeti genel olarak patlama yaşıyor - Forbes, 2025 yılına kadar 200 milyar dolara çıkacağını tahmin ediyor!


Bu öngörülen büyüme ve artan rekabet ışığında, müşterilerinizi kazanmak ve elde tutmak her zamanki kadar önemlidir. Yüksek kaliteli yalıtımlı poşetler eklemek, memnun müşteriler sağlamanın ve siparişleri tekrar etmenin açık bir yoludur. 


Bu Yazı İlginizi Çekebilir Ankara’da Toptan Promosyon Çanta Nereden Alınır?

Göze Çarpar

Son olarak, kim şehirde kim görmedi ki  etrafında bir motosikletli teslimatçıları ve Çantalarını ?! Diğer avantajlara ek olarak, özelleştirilmiş termal çantalar markanızı sürücülerinizin veya binicilerin gittiği her yerde sergilemenin harika bir yoludur. Markanızın veya logonuzun tam kopyalarını içeren özel çantalar veya hatta komik grafikler veya unutulmaz mesajlar içeren bir dizi benzersiz çanta oluşturabiliriz. 


Bu yazının, yalıtımlı termos çantaların neden yemek dağıtım hizmetiniz için anahtar olduğuna dair biraz daha netlik sağladığını umuyoruz. Yatırımı yapmaya hazırsınız, ancak ne tür bir çantanın en iyisi olduğundan emin değil misiniz? Biz burada devreye giriyoruz.


Uzmanlarımız, ister bir ister 1.000 torba olsun, ihtiyaçlarınız için mükemmel çantayı bir araya getirmenize yardımcı olabilir ve tasarım hizmetimiz her zaman ücretsizdir. Birlikte, aç müşterilerinizi mutlu etmenize ve saniyeler boyunca geri dönmenize yardımcı olabiliriz.