Laptop çantaları, günümüzde iş insanlarının en çok tercih ettiği, evrak ve bilgisayarları taşımak için en uygun özelliklere sahip çantalardır. Kullanımının bu kadar geniş olması, hem çok ergonomik hem de tüm ihtiyacı karşılamasından ortaya çıkmaktadır. Laptop çantası kullanımı için fermuarlı ya da körüklü modeller tercih edilebilir, böylelikle alan genişleyerek tüm evrakların aynı çanta içinde toplanması sağlanır.

Laptop çantalarının kullanımı genellikle iş yerlerinde olsa da, müşteri ziyaretlerinde de çok sık tercih edilmektedir. Başka bir firmada katılacağınız toplantıda, ihtiyaç duyacağınız konforu sizlere sağlarken, yanınızda götürmeniz gereken tüm ürünleri de taşıyacaktır. Özel bölmeleri ve rahat askı kısımları sayesinde, uzun süreli yürüyüşlerde ve yolculuklarda, boyun ve omuz incinmesinin önüne geçebilirsiniz. Çalışma hayatını kolaylaştıracak olan bu tip ürünler, hızlı bir şekilde üretilmeli ve logo baskısı hizmetiyle birlikte sunulmalıdır. Kullanılan tüm materyal kaliteli olmalı, uzun süre boyunca yıpranmadan müşterilere hizmet edebilmelidir.

Teknolojide yaşanan gelişmeler, insanların bilgisayar seçiminde dizüstü bilgisayarları daha fazla tercih etmesine neden olmuştur. İnternet erişiminin mobil cihazlar üzerinden de kolay yapılabilmesi, insanları iş hayatlarında dizüstü bilgisayarlarını sürekli yanlarında bulundurmalarını sağlıyor. 

Dizüstü bilgisayarların güvenli bir şekilde taşınabilmesi için laptop çantaları kullanılıyor. Laptop çantalarının daha kullanışlı olabilmesi için farklı modellerde ve daha güvenli olarak üretiliyor. Daha çok müşteri ziyaretlerinde, toplantılarda, yolculuklarda bilgisayarların kolay taşınmasını sağlar.



Kurumsal Etkinlikler için Hediye Çanta Fikirleri edinmek için bu yazımızı okuyun.


Promosyon Laptop Çantaları  

Bazı firmalar, tanıtımlarını yapabilmek için müşterilerine ve iş ortaklarına çeşitli promosyonlar sunarlar. Promosyon laptop çantası kurumsal firmalar tarafından özel olarak hazırlatılıyor. Çantalar üzerine marka ve logo bastırılarak firma ve marka reklamı yapılıyor. 

Büyük firmalar, çalışan personellerinin de kullanabilmesi için promosyon ürünü olarak laptop çantalarını hazırlatıyor. Çok gözlü olması özelliğinden dolayı, bilgisayarla birlikte çeşitli evraklarında rahatlıkla taşınmasını sağlıyor.

Laptop Çantası Neye Göre Alınır?

Laptop çantalarını çoğu zaman yanınızda taşıma ihtiyacı hissedeceksiniz. Bunun için satın alırken nelere dikkat edeceğinizi bilmelisiniz. Neye göre alınır denildiğinde öncelikle, modeline ve tarzınıza uygun olup olmadığına dikkat etmelisiniz. Laptop çantalarının kumaşları hafif ve dayanıklı olmalıdır. 

Bilgisayarınızı, çizilme ve darbelere karşı korumak istiyorsanız, plastik kaplama ya da plastik kasa modelli olanları tercih edebilirsiniz. Taşıma şekline göre seçebilirsiniz. Elde, omuzda ve sırtta taşınabilir modelleri mevcuttur.

Laptop Çantası Alırken Nelere Dikkat Edilir?

Günlük işler için laptop ya da notebook cihazları kullanılıyor. Bu cihazları taşıyabilmek için ihtiyacınız olan laptop çantalarını seçerken ve satın alırken doğru tercihler yapmalısınız. Kolay ve pratik kullanımlı, dayanıklı çanta alabilmek için şunlara dikkat edebilirsiniz.

  • Ölçüleri, dizüstü bilgisayarınıza uygun olmalı,
  • Fiziksel etkilere karşı dayanıklı olmalı,
  • Omuz askısı ve kulp bağlantıları sağlam olmalı,
  • Evrak ya da farklı eşyalar için yeterince bölümleri bulunmalı,
  • Dizüstü bilgisayar aksesuarları için yeterince alanı bulunmalı,
  • Tarzınıza uygun olmalı,

Laptop çantalarının işlevselliği çok önemlidir. Doğru ve kaliteli seçim yapmak, hem işinizi kolaylaştıracak hem de tarzınızı daha iyi yansıtmanızı sağlayacaktır. Dikkat edilmesi gereken en önemli husus, hayat tarzınıza uygun renk ve modele sahip olmasıdır.

Promosyon Çanta Nereden Yaptırılır? diye soruyorsanız önce bu yazıyı okumalısınız


Laptop Çantası Nasıl Olmalı

Laptop ya da notebook çantası, son dönümlerde hayatın bir parçası olmaya başlamıştır. Gittiğiniz her yere dizüstü bilgisayarınızı götürmez zorunda kaldığınızda, kullandığınız çantanın modelinin hayat tarzınıza uygun olması gerekiyor. Dizüstü bilgisayarlara göre çanta modelleri farklı özelliklerde üretiliyor. 

Çanta modelleri, dizüstü bilgisayarların ölçülerine göre üretiliyor. Çantaların daha fonksiyonlu ve kullanışlı olabilmesi için bilgisayar aksesuarlarını koyma bölümleri dışında, evrak bölmeleri de olmalıdır. Yeni modeller üretilirken, erkek ve kadınlar için özel tasarımlar kullanılabiliyor. 

Bu laptop çantalarının yaşam tarzına uygun seçilmesini sağlıyor. Farklı markalar tarafından üretilen çanta modelleri, farklı renk ve desen seçeneklerine sahip olabiliyor. İyi bir laptop çantası, yaşam tarzına uygun ve geniş iç hacmine sahip olmalıdır.

Laptop Çantası Fiyatları

Laptop ya da notebook çantaları seçimleri yapılırken fiyatlarına göre seçimler yapılır. Promosyon laptop çantası üretimi daha uygun maliyetli çantaların kullanılmasını sağlıyor. 

Firmalar, kurumsal kimliğini oluşturabilmek ve çalışanlarının laptoplarını, evraklarını taşımalarını sağlayacak promosyon çantaları, oldukça kullanışlı bir şekilde tasarlıyor. 

Laptop çantalarının fiyatlarını karşılaştırdığınızda, kullanılan kumaş kalitesi, ölçüleri, iç bölümleri, modeli gibi hususlara göre farklı olduğu görülecektir. Müşterilerinizin ve şirket çalışanlarınızın, üzerinde kendi logonuzun bulunduğu çantaları kullanmasını sağlamak için promosyon çantaları tercih edebilirsiniz. Bu çantalar kurumsal kimliği öne çıkartır ve daha uygun fiyatlara sahip olunur.


Fuar İçin Promosyon Çanta Yaptırmak İçin Dikkat Edilecek Hususların neler olduğunu merak ediyorsanız bu yzıyı okuyun.

Promosyon Laptop Çantaları ve Tercih Edilme Sebepleri

Promosyon laptop çantalarının teminini işletmemizden sağlayabilirsiniz. İş ortaklarınıza ya da iş yaptığınız müşterilerinize promosyon olarak verebileceğiniz evrak ve laptop çantaları, aranızdaki bağı artıracaktır. Bunun yanında, ürünlerin üzerine dilerseniz kendi logolarınızı bastırabilirsiniz. Böylece gözlerinin sürekli önünde olan ve düzenli kullanacakları çantalar üzerinde sizlerin logosunu görecekler ve akıllarından hiçbir zaman çıkmayacaksınız.

Aynı zamanda şirket içindeki personelinizin de kullanması için sipariş edebileceğiniz laptop çantalarımız, içerisinde iki ve daha fazla gözlü olacak şekilde üretilmektedir. Hem bilgisayarların rahatlıkla sığabileceği ve darbe almayacağı özelliklere sahiptir hem de diğer araç gereçlerin kolaylıkla yerleştirilebilmesini sağlamaktadır.

Renk Çeşitliliği

Ürünlerimizin her biri, laptop ve notebook çantası için uygun kumaşlardan üretilmektedir. Müşterilerimizin logolarına uyumlu olması için en çok tercih edilen renklerden üretim sağlıyoruz. Ürünlerimiz arasında siyah, antrasit, kırmızı, bordo, lacivert, açık mavi seçeneklerimiz bulunuyor. Hizmetini sağladığımız laptop çantalarınız, promosyon olarak vereceğiniz işletmelerde de kalitesiyle herkesin beğenisini toplayacaktır.

Sap ve omuz askı kısımları farklı olan modellerimizin de bulunduğu işletmemizde, müşterilerinize ve çalışanlarınıza dilediğiniz kadar laptop çantası siparişi verebileceksiniz. Cırtlı ya da fermuarlı ön gözlerde, telefonların, kalemlerin ve not defterlerinin taşınmasını sağlayan ürünlerimiz, özel omuz askıları sayesinde ergonomik bir taşıma fırsatı sunuyor. Özellikle ağır çantalar, omuzlarda kalıcı hasara yol açarken, ürünlerimizde kullandığımız yumuşatıcı yastıklı pedler, omuzlarda ağrıya neden olmamaktadır.

Laptop Çantaların Model Yelpazesi

Laptop çantaları, farklı modellerde üretilebilir. İşletmemizde müşterilerimize sunduğumuz renkli laptop çantalarında, değişik ve kullanışlı modeller üreterek, aradığınız ve ihtiyaç duyduğunuz çantalara kısa sürede kavuşmanızı sağlıyoruz. 

Laptop çantalarımızın model seçenekleri içerisinde:

  • Lüks ve VIP,
  • Kasnaklı ve körüklü,
  • Kongre ve sempozyum,
  • Ekonomik ve kumaş,
  • Notebook ve laptop modellerimiz yer alıyor.

Ürünlerimiz, müşteri memnuniyetini artırmak ve ihtiyaçları karşılamak için çeşitlendirilmektedir. Farklı bölmeleri ve fermuarlı gözleri olan çantalarımızda, genellikle gizli gözler de tercih ederek, müşterilerimizin kullanımını maksimuma çıkartıyoruz.

Suni süet ve gerçek süet genellikle bir promosyon çantasının dış cephesinde kullanılır. Bu malzemeyi markalamak için kabartma ve kabartma yapabiliriz ve gerçekten harika görünebiliriz. Süet torbalar, destek eklemek için torbanın dış yüzeyine uygulanan ekstra bir malzeme tabakası veya yapışkan sertleştirici olan ara yüzeyler olabilir.


Uygun Fiyatlı Laptop Çantaları

Ekonomik olan laptop çantalarımız, işletmenizde kullanımına uygun olacak şekilde de planlanabilmektedir. Firma içerisindeki çalışanlarınızın, laptoplarını ve evraklarını koyarak görüşmelere gitmesi için gerekli olan kurumsal kimliği laptop çantalarıyla sağlayabileceksiniz. Laptop çantalarının içi son derece geniş olarak tasarlanmaktadır. 

Bilgisayar, şarj kablosu ve fare dışında içerisine dosya, kalem, not defteri, günlük kullanım ürünleri, cep telefonu da sığabilmektedir. Ürünlerimiz kaliteli kumaşlardan sağlandığı için uzun yıllar boyunca hizmetinizde olacaktır. Ürünlerimizden ekonomik modelleri tercih ederek, hem işletmeniz içine hem de müşterilerinize özel çantalar hediye edebilir, kurumsal kimliğinizi öne çıkartabilirsiniz.


Diğer Blog Yazıları

MARKALI PROMOSYON LAPTOP BILGISAYAR ÇANTALARI