Düzenli olarak bir spor kulübünü ziyaret ediyor musunuz? Belki bir antrenörsünüz veya sağlık ve zindelik konusunda hevesli bir stajyersiniz. Spor salonuna giderken yanınızda temiz giysiler ve diğer bazı dişliler taşımanız gerekir. Bir spor dersine hazırlanmak için kaliteli bir çantaya yatırım yapmayı düşünebilirsiniz. Özel olarak tasarlanmış bir spor salonu spor çantası hem erkekler hem de kadınlar için doğru seçim olabilir.


Sıradan çantalarla kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz. Spor salonlarına giderken eşyalarınızı saklamak ve ihtiyaç duyduğunuzda bunlara rahatça erişmek için uygun bir alana sahip olmanız gerekir. Spor çantalarının benzersiz tasarımları vardır ve egzersiz aletlerini, spor ekipmanlarını ve diğer benzer aksesuarları tutmak için tasarlanmıştır. Banyo malzemeleri, ayakkabılar ve spor kıyafetleri için özel bölmeler de vardır. Bunları kullanarak dağınık bir deneyim yaşamazsınız ve çok organize hissedersiniz.

DOĞRU SPOR ÇANTASI BEDENİNİ SEÇMENİN ÖNEMİ

Bir spor çantası, antrenmanınız için önemli bir ekipman parçasıdır. Uygun şekilde oturmalı ve tüm spor ekipmanlarınız için yeterli alana sahip olmalıdır . Kol ve omzunuzun uzunluğunu ölçerek doğru bedeni satın alabilirsiniz. Dolu bir spor çantasının ağırlığı 7-8 kg'a kadar çıkabilir! 

Eğer kısaysanız, herhangi bir sorun yaşamadan dolaba sığdırabilirsiniz. Uzun boyluysanız, ergonominiz için bir sorun olabilir, bu nedenle kollarınızın uzunluğunu ölçtüğünüzden emin olun ve uygun boyutta çanta için bir mağaza görevlisi veya satış görevlisi ile görüşün.


Bu yazı ilginizi çekebilir. Promosyon Toptan Çanta Siparişi Nasıl Verilir Rehberi


SAĞ SPOR ÇANTASI BOYUTUNUN NİTELİKLERİ

İyi bir spor çantası, tüm ekipmanlarınıza uyacak doğru boyuttadır, ancak taşıması kolay olmalıdır. Bu çanta spor salonu için mükemmel bir seçimdir çünkü antrenman kıyafetleriniz için doğru miktarda alana sahiptir ve çok büyük veya çok küçük değildir. Tüm antrenman ekipmanlarınızı saklayacak kadar büyük, ancak toplu taşımada veya işte taşıyabilecek kadar küçük olmalıdır. Ayrıca spor kıyafetleriniz için doğru beden seçimi de önemlidir.

BOYUTU AKILLICA SEÇİN

İyi bir spor çantası, tüm spor ekipmanlarınıza sığacak kadar büyüktür. Ama aynı zamanda çok büyük bir çanta da istemiyorsunuz. Daha küçük spor çantalarının taşınması kolaydır ve kişisel eşyalar için mükemmeldir. Bu yüzden ihtiyaçlarınıza uygun boyutu seçin. Bedenler arasındaysanız, her zaman orta boy olanı tercih edebilirsiniz. Spor salonunun büyük bir hayranıysanız, büyük bir tane satın almayı düşünün - tüm fitness ekipmanlarınızı takmanıza yardımcı olacaktır.


İHTİYAÇLARA GÖRE SEÇİN

Spor çantaları pratik olmanın yanı sıra harika bir seyahat arkadaşı olabilir. Doğru spor çantası harika bir seyahat arkadaşı ve günlük spor salonu arkadaşı olabilir. Peki, ihtiyaçlarınıza en uygun bedeni nasıl seçersiniz? Seçtiğiniz boyut, taşımayı planladığınız ürün sayısına bağlı olmalıdır. Genel olarak, spor çantası tüm ekipmanlarınıza sığacak kadar büyük olmalıdır, ancak kişisel eşyalarınız için küçük bir çanta seçebilirsiniz.


KÜÇÜK SPOR ÇANTASI

Büyük bir çanta, egzersiz ekipmanınızı tutabilirken, küçük bir çantanın taşınması kolaydır. Kişisel eşyalarınızı taşımak için kullanabileceğiniz daha küçük bir çanta da seçebilirsiniz. Rahatlık için orta boy bir spor çantası seçmek en iyisidir. Büyük bir tane taşımaktan daha uygun olacaktır.


BÜYÜK SPOR ÇANTASI

Büyük olan, tüm antrenman ekipmanlarınıza ve hatta kişisel eşyalarınıza bile sığabilir. İdeal olarak, büyük bir spor çantasıyla gitmek isteyeceksiniz. İhtiyacınız olan her şeyin sığdığından emin olmak için 30 inç L ve 13 inç W ve D boyutlarına sahip bir çanta seçmek en iyisidir. Büyük bir spor çantası, ekipmanınız için yeterli alana sahip olmalı ve daha küçük olanı biraz fazla küçük. Sonunda, hangi boyutun sizin için en iyi olduğu size kalmış. Spor çantasının özelliklerinin nasıl düzenlendiğini kontrol etmek de önemlidir.

Genellikle orta boy bir spor çantası 30 ila 40 litre arasındadır. Küçük olanı, spor ayakkabılarınızı taşımak, kıyafet değiştirmek ve küçük bir tuvalet seti için en iyi seçenektir. 


Spor çantaları farklı tiptedir ve ihtiyaçlarınıza göre doğru olanı seçmeniz gerekir.


İşte satın almak isteyebileceğiniz birkaç çanta türü. 


Spor Sırt Çantası


Yün çanta

Bir spor spor çantası , yüksek genişliğe, dayanıklılığa ve benzersiz stile sahip çok popüler bir modeldir. Dikdörtgen ve silindirik şekillerde bulabilirsiniz. Spor çantası birçok eşyayı barındırabilir ve kolayca taşıyabilirsiniz. Bunlar da bu günlerde çok moda. Kıyafet veya kanvas gibi farklı kumaş türlerinde gelirler, bu nedenle onları kullanmak ve saklamak çok uygun hale gelir. 


Herşey

Son moda çantalar güçlü ve geniştir ve yanlarında paralel tutacakları vardır. Kadınların çoğu spor çantası olarak tote tercih ediyor. Bununla birlikte, bu kutular açılmadıkça güvenlikten yoksundurlar. Üstelik bu spor çantalarıyla birkaç bölme bulamazsınız. Dolgulu kulplarla taşıması da kolay olsa da, çantanın içinde eşyalarınızı bulmakta biraz zorlanabilirsiniz. Yine de, bir çanta aşığıysanız, üzerinde güzel baskılar bulunan çevre dostu bir tasarıma gidin. 


Sırt çantaları 

Bir spor salonu sırt çantası süper yönlü bir seçimdir ve ayrıca kamp ve yürüyüş gibi açık hava aktiviteleri sırasında kullanabilirsiniz. Yastıklı kayışlarla çantayı sırtınıza asmak kolaydır. Bu geniş sırt çantası, diğer normal spor çantalarından daha iyidir. Ayrıca, su şişelerinin ve diğer aksesuarların kolayca saklanmasına izin veren bazı dış bölmelere sahiptir. 


Doğru spor çantasını satın almak için dikkate alınması gereken faktörler 


Mükemmel boyutta bir çanta seçin

Çantanıza kaç tane eşya koymayı seviyorsunuz? Uygun büyüklükte bir çanta satın almak için bu soruya bir cevap bulun. Bir spor bağımlısı olarak, bir spor kulübünde uzun saatler geçirdiğinizde, diğer eşyalarla birlikte temiz kıyafetleri tutan büyük bir çantanızın olması gerekir. Ancak, evinize yakın olan spor salonunu kısa süreliğine ziyaret ediyorsanız, çok küçük boyutlu bir çantaya ihtiyacınız olabilir. Spor salonu spor çantaları çeşitli boyutlarda gelir. Bunlardan herhangi birini kolayca seçebilirsiniz. 


Bölme sayısı

Kaliteli çantaları sıradan olanlardan ayıran bir diğer önemli faktördür. En iyi çantaların birden fazla bölmesi ve küçük cepleri vardır. Bu nedenle eşyalarınızı spor çantanızın içinde dağınıklık yaşamadan saklayabilirsiniz. Bu öğelere de kolay erişim sağlar. Spor salonlarında, eşyalarınızı masaya yaymak istemediğinizde, sık sık ihtiyaç duyduğunuz her şey için ayrılmış bir alana sahip olmak her zaman akıllıca olacaktır. In spor sırt veya yün çanta her ikisini birden bölmeleri olan bir tasarım için bakabilirsiniz. Sırt çantası, çanta ağırlaşsa bile kolay taşınmaya izin verecektir. 




Çanta malzemesine bakın

Çanta malzemelerinin hem estetiğine hem de dayanıklılığına odaklanabilirsiniz. Deri, polyester, kanvas, naylon ve vinil spor çantalarında yaygın olarak kullanılan bazı malzemelerdir.


Naylon leke tutmazken, kanvas çantalar oldukça özelleştirilebilir ve ekonomiktir. Tersine, deri esnek bir malzeme olmasına rağmen, terli giysilerinizi tutmak için iyi değildir. Ayrıca, bazen yıkamanız gerekebileceği için kumaşı akıllıca seçin. Bu nedenle, su geçirmez bir malzeme veya çabuk ölen bir giysi en iyi seçim olabilir. 


Konfor seviyesi

Yenilikçi tasarımlı spor çantası omzunuza ve sırtınıza fazla baskı yapmaz. Ergonomik bir tasarıma sahip olmalıdır. Sırt çantaları size yeterince destek veriyor. Spor ayakkabılar da omuzlara asılabilecek harika. 


Amacınızı bilin

Bir spor salonuna giderken önceliğiniz çantayı kullanmaktır. Bununla birlikte, bazı müşteriler dış mekan gezileri için yararlı olan çok amaçlı spor çantalarını da ararlar.


Artık amacınız için en iyi spor spor çantası , sırt çantası ve çantaları kolayca seçebilirsiniz . Kaliteli çantalara yatırım yapın, sonra uzun süre dayanırlar.


Farklı tasarım, boyut ve kumaşlarda çeşitli spor çantaları bulun ve bunları en iyi fiyatlarla online sipariş edin.