İster eski evrak çantanızın yenilenmesini isteyin, ister işle ilgili temel ihtiyaçlarınızı taşımanın daha akıllıca bir yolunu arıyor olun, aşağıda en iyi 5 yeni evrak çantamız var.

Ayrıca tüm erkek deri evrak çantalarını buradan online olarak inceleyebilirsiniz toptan evrak iş çantası yaptırmak istiyorsanız lütfen bizi arayın.

Bu yazı ilginizi çekebilir. Promosyon Bez Çantalar İçin 10 Fikir

Erkekler için en iyi iş evrak çantaları

Bir evrak çantası geleneksel olarak hukuk mesleği tarafından kullanılıyordu, ancak o zamandan beri her tür iş ortamı tarafından benimsendi. Eskiden geleneksel dikdörtgen şekilli sert kenarlı bir çantadan oluşuyordu, ancak yüzyılın başında ofis kıyafetlerine daha rahat bir iş rahatlığı hissi getirdikçe, yanında daha yumuşak kenarlı bir evrak çantası da tanıtıldı. Yeni malzemelerin ve su koruyucu kumaşların piyasaya sürülmesi, evrak çantasının profesyonel veya gündelik bir çalışma ortamı için mükemmel olan modern tarzlarda yeniden canlanmasını sağladı.

Evrak çantaları nereden geliyor?

Deri evrak çantaları, askerlerin eşyalarını benzer deri çantalarda taşıdıkları Roma döneminden bile her zaman bir erkeğin en iyi arkadaşı olmuştur. Bununla birlikte, evrak çantasının gerçekten şekillendiği, batı dünyasının pratik moda için kullanılacak yeni ve ilginç malzemelerle dolu olduğu 19. yüzyılda oldu. Bu dönemde bir iş çantası yapısını güçlendirmek için metal tanıtıldı ve böylece modern evrak çantası oluşturuldu. Barrow ve Gale, geleneksel olarak ünlü bir evrak çantası markasıdır, çünkü televizyonda görebileceğiniz ve dünyanın dört bir yanındaki ülkeler tarafından kopyalanmış olan İngiliz bütçe fotoğraflarında kullanılan türü üretirler. 1990'larda ve daha erken bir zamanda daha kalın evrak çantası, daha şık ve modern bir görünümle ikame edildi, daha yumuşak kenarlar tanıtıldı ve iki üst klips yerine şık ön tokalar tercih edildi.

Modern Evrak Çantası Türleri - Nasıl Seçilir

Modern çağda, aralarından seçim yapabileceğiniz 3'ten fazla evrak çantası türü bulunmaktadır. Farklı evrak çantası stilleri farklı durumlar için uygundur, bu nedenle en iyisini seçmek için evrak çantanızı nasıl kullanacağınızı bilmek önemlidir. Bir erkeğin çantası hem pratik hem de şık olmalı, ancak her zaman önce pratiktir.

Portföy Evrak Çantaları

Bunlar, elde veya kolun altında taşınmak üzere tasarlanmış 1 veya 2 küçük bölmeye sahip (bir tutacakla birlikte gelmezler) tasarım açısından tipik olarak daha küçük ve daha şıktır.

Folio Evrak Çantaları

Folyo kılıf, geri çekilebilir saplı bir portföydür ve bu nedenle birkaç belge veya küçük bir dizüstü bilgisayar taşımak üzere tasarlanmıştır.

Yumuşak Taraflı Modern İş Evrak Çantaları

Bunlar, hem belgeleri hem de dizüstü bilgisayarları taşımak için tasarlanmış birden çok merkezi cepli evrak çantalarını içerir ve sağlam bir üst sapa ve bazen bir omuz askısına sahiptir. Yumuşak yapılandırılmamış tarafları nedeniyle daha rahat bir çalışma ortamına uyuyorlar.

Modern İş Evrak Çantaları

Bunlar, geleneksel yapılandırılmış evrak çantalarını modern tasarımla birleştirir ve her zaman hem sert tarafları hem de içindeki değerli eşyaları korumak için sağlam bir kapağı içerir. Bunlar, daha ağır laptop bilgisayarlar taşıyorsanız özellikle kullanışlıdır, çünkü daha güçlü taraflar düşürüldüğünde veya bir yere çarpıldığında hasardan koruyabilir. Sabit kenarların sınırlamaları nedeniyle genellikle iç kısımları biraz daha küçük olacaktır.


Basılı Konferans Çantalarına Yatırım Yapmak İçin En Önemli 3 Neden

Konferanslar düzenlerken herkes her zaman sosyal yönlere odaklanır - sorularını hazırlamak, hedefler belirlemek ve mümkün olduğunca çok insanla tanışmak. Planlama telaşında, önemli belgeleri taşımak gibi küçük şeyleri ihmal etmek kolaydır. Bu nedenle konferans çantaları, herhangi bir iş etkinliğinde olmazsa olmaz bir öğedir.


Profesyonellerin tüm evraklarını takip etmelerine yardımcı olurlar. Ayrıca, bir şirkete anında tanınırlık kazandırabilecek üç farklı reklam avantajı sunarlar!


1. İşlevsel

Basılı bir konferans çantası, her şeyden önce, işlevsel bir promosyon öğesidir . Omuzda kolay taşıma için ayarlanabilir bir kayışla donatılmıştır. İçeride kalın klasörleri, hacimli belgeleri ve hatta dizüstü bilgisayarları saklamak için bolca yer var.

Nobel Çanta'nın promosyon evrak çantaları gibi birçok çantada birkaç yan cep bulunur. Kartvizitler, yazı gereçleri veya ataşlar gibi diğer konferans temel öğelerine rahatça sığarlar.

Ayrıca, çoğu çanta su geçirmez poli-pamuk karışımlarından yapılır. Bu nedenle, hasara karşı oldukça dirençlidirler. Böylece, çalışanlar onları gelecekteki konferanslara da götürebilir ve böylece markalara uzun vadeli maruz kalma şansı verir.


2. Çok yönlü

Konferans çantaları yalnızca kongreler için yararlı bir yol arkadaşı olmakla kalmaz, aynı zamanda mini reklam panoları olarak da işlev görebilir! Ön kanat, iyi hazırlanmış bir şirket logosuna rahatça sığabilecek oldukça büyük bir markalama alanına sahiptir.

Çantalar çeşitli renk, şekil ve boyutlarda gelir. Bu nedenle, bir marka, markalı çantalarını etkinliğin türüne ve katılımcıların ihtiyaçlarına göre uyarlayabilir. Örneğin, daha küçük Oxford gösteri çantaları , daha sade toplantılar için idealdir. Sadece birkaç temel dosyaya sığacak kadar büyükler, ancak ortalıkta dolaşmak için bir angarya olacak kadar hantal değiller.

Bu arada, baskılı postacı çantaları veya özel dizüstü bilgisayar çantaları , büyük uluslararası kongreler için zahmetsizdir. Bu çantalar, güçlendirilmiş bir tabana ve ana bölmede dizüstü bilgisayarlar, iPad'ler ve tabletler gibi çeşitli elektronik cihazlar için bolca alana sahiptir.

Bonus olarak, çanta göz alıcı bir tasarıma sahipse, kullanıcılar çantayı kişisel kullanım için kolayca yeniden kullanabilirler. Elektronik eşyalarını, spor ekipmanlarını veya diğer günlük eşyalarını taşıyabilirler. Ve nereye giderlerse gitsinler, marka logosu da gidecek ve şirkete yeni potansiyel müşterilere erişim sağlayacak.


3. Bütçe Dostu

Konferans çantalarının fiyatını diğer yaygın promosyon ürünleriyle karşılaştırırken, çantalar gerçekten daha pahalıdır. Türüne bağlı olarak, birinci sınıf dizüstü bilgisayar iş çantaları için konferans çantaları 1,93 £ ila 10,63 £ arasında değişebilir. Ancak, markayı sektör profesyonelleri arasında yayınlamak için ne kadar hayati olduklarını düşünmek önemlidir.

Dahası, konferans katılımcıları katılmak için genellikle büyük bir ücret öderler. Bu nedenle, uzun vadeli riskleri ve bir şirketin el çantasıyla alacağı yeni müşterileri hesaba katarken, kendileri için ödeme yaparlar.


Bu konuda daha fazla blog yazısı https://promosyoncantauretimi.blogspot.com bulabilirsiniz