Şirketler genellikle markalarını düşük bir maliyetle etkili bir şekilde tanıtmanın yollarını ararlar. Tavsiye ettiğim en etkili promosyon ürünlerinden bazıları promosyon bez çantalar . Bu düşük maliyetli ürünler, pratik oldukları için tüketiciler arasında çok popülerdir. Bu promosyon ürünlerinin en popüler kullanımlarından biri, plastik torba israfını azaltmak için market alışverişi yapmaktır.


Bu yazı ilginizi çekebilir. Promosyon Tela Bez Çanta Modelleri


Pazarlama stratejinizi geliştirmek için aşağıdaki yüksek kaliteli promosyon çantası listemize bir göz atın.


1. Markalı Bez Çanta

Promosyon Bez Çantalar

İşte bez çanta siparişi vermek isteyen müşteriler için en iyi önerilerimden biri. Markalı Olmayan Dokuma Shopper Tote , ucuz, dayanıklı ve basittir. Dokumasız suya dayanıklı polipropilenden üretilen bu çanta, daha önce hiç promosyon bez çantalar kullanmamış bir şirket için harika bir başlangıç ​​noktasıdır.


2. Özel Lamine Dokunmamış Büyük Market Çantası

Özel Yeniden Kullanılabilir Market Çantaları

Geniş, sağlam bir çanta arıyorsanız, bu sizin çantanız! Özel Lamine Olmayan Dokuma Büyük Bakkal Bez bir ön cebi ve güçlendirilmiş saplı, ortalama tanıtım çantası daha büyüktür. Ayrıca bu büyük çantayla çok fazla baskı özgürlüğüne sahipsiniz; ön cepte logonuzu veya marka mesajınızı belirgin bir şekilde görüntüleyebilirsiniz. Bu çantanın bir diğer harika özelliği de suya dayanıklı lamine malzemesidir ve bu da silerek temizlemeyi kolaylaştırır.


3. Promosyon Kanvas Ham Bez Çantalar

Özel Kanvas Bez Çantalar

Pamuk kanvas bez çantalar genellikle polipropilenden daha pahalıdır, bu nedenle bütçeniz varsa çalışanlara hediye veya hediye olarak kullanmak üzere bu tür çantalar seçmenizi öneririm. Promosyon Top Yelken Pamuk Tekne Bez % 100 doğal pamuk malzemeden yapılmış şık kanvas çanta. Logonuzu doğrudan çantanın önüne birden çok renkte yazdırın.



4. Kişiye Özel Dokumasız Ekonomik Alışveriş Çantası

Kişiselleştirilmiş Alışveriş  Çantaları

Ucuz ve basit arıyorsanız, bu kompakt alışveriş çantası mükemmel. Kişiselleştirilmiş Olmayan Dokuma Bütçe Alışveriş Bez ofiste bir fuar eli out, ya da sadece basit bir hediye olarak çalışabilirler. Bu elde yıkanabilir promosyon ürünü çok çeşitli renklerde gelir ve işi bitirir.


5. Özelleştirilmiş Lamine Dokunmamış Küçük Müşteri Çantası

Küçük Özel Bez Çantalar

Özelleştirilmiş Lamine Dokuma Olmayan Küçük Shopper Bez stil arıyorsanız mükemmel bir seçimdir. Şık ve küçük olan bu çanta, bir etkinlikte ürünlerle birlikte hediye çantalarını dağıtmak istiyorsanız mükemmeldir. Kullanışlılığı ve dayanıklılığı nedeniyle müşterileriniz bu çantayı uzun süre saklayabilecekler.



6. Vurgulu Kesimli Logolu Dokumasız Çanta

Logolu Bez Çantalar

Logolu bez çanta ile markanızın imajını şık tasarımda sergileyin . Bu çantası ideal şekilde kişiselleştirmek için yirmiden fazla renk arasından seçim yapın. Dokunmamış, kaplamalı suya dayanıklı polipropilenden yapılmıştır.



7. Markalı Şeffaf Günlük Çanta

Markalı Şeffaf Günlük Çanta

Modern görünümlü net, rahat tote çanta ile her şeyi karıştırın . Logonuz, benzersiz şeffaf malzeme üzerinde belirgin bir şekilde görünecektir. Dokuz farklı döşeme rengi arasından seçim yapın, böylece bu promosyon çanta markanızın tarzına uyum sağlar.



8. Kişiselleştirilmiş% 100 Geri Dönüştürülmüş PET Laguna Fermuarlı Çanta

Kişiselleştirilmiş Fermuarlı Bez Çanta

Şirketiniz kendinizi çevreyi korumaya adadığınız gerçeğini tanıtıyorsa, bu sizin için promosyon çantasıdır. Kişiselleştirilmiş% 100 Geri dönüşümlü PET Laguna fermuarlı Bez tamamen tüketici sonrası geri dönüşümlü malzemeden yapılır. Kullanıcı işlevselliği için üretilen bu çanta, fermuarlı ana bölme, kalem halkası ve 11 inç tutacaklar gibi harika özelliklere sahiptir.



9. Promosyon Eğlenceli Bez Çantalar

Promosyon Omuz Çantası

Bu listede yer alması için promosyon amaçlı çanta üretimi için seçtim çünkü onu bir çalışan hediyesi olarak seviyorum! Çalışanlarınızı bu çantayı günlük bir eşya olarak kullanmaya teşvik edin. Üstü fermuarlı bir kapağı, 26 "ağ sapı, su şişeleri için file yan cebi ve anahtarlar ve karabinalar için ayrık halkası vardır. Çalışanlarınız marka görünürlüğünüzü artırırken mutlu olacaklar.


10. Özel Temel Organik Pamuk Taşıma Çantası

Özel Organik Bez Çanta

İşte çevre dostu şirketler için başka bir çanta , özel ham bez çantalar . Bu çantanın yapıldığı% 100 sertifikalı organik pamuk, havayı kirleten zararlı böcek öldürücüleri ve zehirli böcek ilaçlarını dışlayan güvenli ve organik tarım tekniklerinden geldi. Bu çantayı da beğeniyorum çünkü diğerlerinden farklı olarak kulpları var; yumuşak pamuklu kordon sapları olarak adlandırılır.



Bez Çantalar İşletmeniz ve Müşterileriniz İçin Neden Harika?

Nobel Çanta, biri bez çanta olmak üzere birçok farklı türde promosyon çanta tedarik eder. İşletmenizi tanıtmak için harika olan bu makalede, üretim anlamında bez çantaların harika olmasının ve tüketicileriniz için neden bu kadar yararlı olduğunun tüm nedenlerini size sunuyoruz.


Şirketiniz İçin

Promosyon açısından bakıldığında, bez çanta işinizi sergilemek için idealdir. Marka logonuzu bir bez çantaya bastığınızda, firmanız her yerde insanlar tarafından görülecektir. Bir bez çantanın işletmeniz için harika olmasının aşağıdaki nedenlerine göz atın.


Logo için Geniş Alan

Bez çantanın her iki yanındaki geniş yüzey alanı, istediğiniz her şeyi basabilmeniz için büyük bir alan sağlar. Mağazacılık söz konusu olduğunda çantanın harika bir bileşenidir ve logonuzun öne çıkmasını çok kolaylaştırır!


Baskı için Harika

Bez çantaların düz yapısı, aynı zamanda üzerine baskı yapmayı inanılmaz derecede kolaylaştırır. Bez çantaların çeşitli baskı makinelerine yerleştirilmesi inanılmaz derecede kolay olabilir. Bu, üretim maliyetini düşürür ve potansiyel müşterilere vermek için daha fazlasını yapabileceğiniz anlamına gelir!


Ucuz

Basit malzemelerden oluştukları ve desenleri çok kolay yeniden üretilebildiği için bez çantalar ucuz olma eğilimindedir. Daha önce tartışılan basit baskı işlemi nedeniyle, bu eleman diğer ürünlerin imalatına kıyasla da ucuzdur.


Sürdürülebilir

Bez çantalar genellikle geri dönüştürülebilir malzemelerden yapılır ve onları verme kararınızı etik bir karar verir. Aynı zamanda uzun ömürlü oldukları için uzun yıllar çeşitli nedenlerle kullanılmaları mümkündür.


Müşteriniz İçin

Bez çantalar sadece işletmeniz için ticari açıdan ideal olmakla kalmaz, aynı zamanda tüketici için de harikadır. Bir bez çanta kullanmanın müşteri için birçok avantajı vardır, aşağıdan kontrol edin.


İçine çok şey sığdırabilirsin

Müşterileriniz için avantajlar söz konusu olduğunda, bez çantaların inanılmaz derecede geniş olduğu göz ardı edilemez. Alışveriş veya dışarıda bir gün geçirmek için mükemmel olan bu ürün, ihtiyacınız olan her şeyi şirketinizin markalı çantasına sığdırabileceksiniz.


Uniseks

Bez çantalar sadece kadınlar için değil! Bir tote çantanın basit makyajı, onları herkes için harika bir hale getirir. Erkek ya da kadın, bu geniş, çevre dostu promosyon ürününden harika bir şekilde yararlanabilir.


Çok yönlü

Bez çantalar her durum için kullanılabilir. Düzenli olarak yedek alışveriş poşetleri olarak görülürler, ancak bu onların tek kullanım alanı değildir! İş yeri için bir spor çantası, plaj çantası ve hatta bir çantaya ihtiyacınız varsa, bez çantalar gerçekten her yerde kullanılabilir. Çok yönlülüklerini daha da artırmak için, birçok bez çanta artık tersine çevrilebilir ve size tek bir üründe iki çanta ve iki markalama fırsatı sunar.


Yıkanabilir

Küçük gibi görünebilir, ancak çoğu bez çanta yıkanabilir. Hatta birçoğu çamaşır makinesine atılıp yepyeni bir görünüme kavuşabilir - daha ne istiyorsunuz!



Diğer blog yazılarımız için

https://promosyoncantauretimi.blogspot.com