Promosyon ürünlerinin renkli dünyasında kişiye özel baskılı bez çantalar gerçekten özel bir yere sahip. Dağıtılacak en popüler ürünlerden bazılarıdır ve nedenini görmek kolaydır. Uygun fiyatlı, etkili ve tasarım ve yaratıcılık söz konusu olduğunda harika fırsatlar sunuyorlar.

Promosyon Bez Çantaları Üstün Yapan Nedir?

Bez çantalarla ilgili en güzel şey, sizinle birlikte seyahat etmeleri gerektiğidir. Bu, insanların onlara bakacağı ve logonuzu ve iletişim bilgilerinizi göreceği anlamına gelir. Böylece parmağınızı bile kıpırdatmadan geniş ve çeşitli kitlelere ulaşabileceksiniz. Çantalar sizin için her şeyi yapacak.

Bez çantaların büyük bir avantajı pratik olmalarıdır. Yaşı ve mesleği ne olursa olsun herkes kullanabilir. Market alışverişi yaparken, spor salonuna giderken veya parkta rahat bir gezintiye çıkarken yanlarına pamuklu bez alabilirler. Nereye giderlerse gitsinler, logonuz umduğunuzdan daha fazla kişiye ulaşacaktır.

Bez çantalar ayrıca sundukları yüzey alanı söz konusu olduğunda diğer promosyon ürünlerine kıyasla üstündür. Tüm dışarı çıkıp logonuzu istediğiniz şekilde tasarlayabilirsiniz. Ayrıca çantalarınıza bir mesaj veya illüstrasyon ekleyerek daha da öne çıkmalarını sağlayabilirsiniz.

Estetik çekicilik pratiklik kadar önemli olduğundan, tasarımınıza da yeterince dikkat etmeniz çok önemlidir. İstediğiniz rengi ve stili seçebilir, bunu yaparken hedef kitlenizi ve onların ihtiyaçlarını göz önünde bulundurabilirsiniz. Böylece hem kullanışlı hem de modaya uygun bir aksesuar oluşturabilirsiniz.

Bez çantalar, promosyon paketleri dağıtmak istediğiniz kurumsal etkinlikler için de mükemmeldir . Ücretsiz bir çantadan daha iyi olan tek şey, diğer promosyon ürünleriyle dolu ücretsiz bir çantadır. Baskılı ham bez çanta çeşitlerini görebilir sizde bir seçim yapabilirsiniz



Promosyon Kampanyanız İçin En İyi Markalı Bez Çantalar Nasıl Seçilir

1. Bütçenize Karar Verin

Bez çantalarınızın çizimi, boyutu ve stili hakkında herhangi bir karar vermeden önce, hepsine ne kadar yatırım yapmak istediğinize karar vermelisiniz. Pamuklu bez çantalar oldukça uygun fiyatlı ürünlerdir ve mali durumunuzu çok fazla zorlamazlar. Bununla birlikte, yatırım, dikkatli bir değerlendirmeyi hak edecek kadar önemlidir. Bu ilk adımdan sonra vereceğiniz her karar buna bağlı olacaktır. Bu nedenle, bunu dikkatlice düşünün ve pazarlama ekibinize birlikte çalışabilecekleri bir numara verin. Ne kadar düşük olursa olsun, kaliteli kılıflar yine de mümkün olacaktır.


2. Doğru Malzemeyi Seçin

Malzeme seçiminiz, vermeniz gereken ilk önemli karardır. Pamuk ve jüt torbalardan polyestere ve farklı malzemelerin karışımına kadar çok sayıda malzeme arasından seçim yapabilirsiniz . Daha çevre dostu olmak ve bunu önemseyen müşterilere hitap etmek istiyorsanız, pamuklu veya kanvas çantalar ve dokuma olmayan çantalar gibi biyolojik olarak parçalanabilen diğer malzemeleri tercih edebilirsiniz . Bununla birlikte, bu tür seçenekler genellikle daha pahalıdır, bu nedenle herhangi bir karar vermeden önce bütçenize danışmanız gerekir.


3. Doğru Boyutu Seçin

Bez çantalar, boyutlarına gelince çok yönlüdür. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak daha küçük 8 inçlik 8 inçlik çantalar arasında seçim yapabilir veya daha da büyüyebilirsiniz. Aynı şekilde, kayışların uzunluğunu da seçebilirsiniz.


4. Marka Yöntemini Seçin

Ayrıca çantalarınız için markalama yöntemine de karar verebilirsiniz. Dijital baskı, nakış, damgalama ve dört renkli tasarım aktarımının yanı sıra her zaman bir seçenektir. Hangisini seçeceğiniz, sanat eserinin türüne ve bütçenize bağlıdır.


5. Torbalar İçin Herhangi Bir Ekstra Özellik Seçin

Baskılı alışveriş çantalarınızın ekstra özelliklere sahip olmasını istiyorsanız ekleyebilirsiniz. Bu özellikler arasında ekstra cepler, kalem halkaları veya fermuar bulunur. Aynı şekilde katlanabilir bez çantalar ya da yalıtımlı olanları tercih edebilirsiniz. Seçiminiz, çantaları kullanacak olan hedef kitlenize bağlı olmalıdır.




İlgili içerik olarak bu yazıyı okumalısın. Promosyon Bez Çanta İmalatı Nasıl Yapılır?


Bez Çantalarınız için grafik Seçme

Bahsettiğimiz gibi, bez çantalar size gerçekten yaratıcı olmanız ve harika ürünler yapmanız için harika bir fırsat sunuyor. Bu yüzden ihtiyacınız olan tüm zamanı ayırmalı ve unutulmaz olacak göz alıcı bir tasarım ortaya çıkarmalısınız.

Bu gibi durumlarda, bir grafik tasarımcı kiralamak en iyisi olabilir. Vizyonunuzu hayata geçirmek için gerekli deneyime sahip olacaklar. Ayrıca, onlara sağladığınız alanı mümkün olan en iyi şekilde nasıl kullanacaklarını bileceklerdir.

Çantaların markanızı ve işinizi başkalarının gözünde temsil edeceğini unutmayın. Bu nedenle, her zaman onları olabildiğince güzel ve çekici hale getirmeye çalışın. Resminiz çantaları hemen hemen yapacak veya kıracak, bu yüzden dikkatlice tasarladığınızdan emin olun.


Şunlar da hoşunuza gidebilir: Ham Bez Çanta Kullanım Alanları Nerelerdir?


Farklı bir şey mi arıyorsunuz? Basılı promosyon çantalarımızın tamamına göz atın ve herhangi bir nedenle hala aradığınızı bulamıyorsanız , 0(212) 505 13 88 - 0(212) 659 08 80 numaralı telefondan Nobel Çanta ekibinden biriyle iletişime geçin veya bugün bize e-posta gönderin.