Yerel Çiftçi Pazarınızı Nasıl Tanıtabilirsiniz?


   

Yerel olarak yetiştirilen ürünlere değer veren insanlar arasında popüler olan çiftçi pazarları, sayısız tarım üreticisi için önemli gelir kaynaklarıdır. Bununla birlikte, her zaman bulunması kolay yüksek profilli alanlarda bulunmazlar. Özel soğutucular, promosyon çantalar veya mutfak ürünleri gibi tarımsal promosyon ürünleriyle, tekrar ziyaretler için müşteri sadakati geliştirirken daha fazla insanı faaliyetinizden haberdar edebilirsiniz.


Özel Soğutucular ve Daha Fazlasıyla Yaratıcı Olmak

Başarılı bir çiftçi pazarı, göze çarpan taze, parlak renkli meyve ve sebzeleri gerektirir. Aynı zamanda, en yüksek kaliteli pazar bile, var olduğunu kimse bilmiyorsa başarılı olamaz. Her türden çiftçi pazar reklam kanalları olmasına rağmen, çok azı markalı promosyon ürünlerinin kalıcı etkisini sağlar. Ancak, hangi tür özel ürünler, çiftçilerinizin pazar promosyonu için en iyi sonuçları verecektir?


Doğru Ürünleri Seçmek

Çiftçiler, özel ürünler kullanarak daha sadık bir müşteri tabanı oluşturabilir. Bununla birlikte, promosyon dolarınız için en uygun değeri elde etmek için, müşterilerinizle bağlantı kuracak ilgili ürünleri seçmeniz gerekir. Bazı harika seçenekler şunları içerir: 


Pamuklu çantalar:  Kabak ve kavun ağırlığını kaldıracak kadar sağlam olan markalı pamuklu bez çantalar, pazarınızdaki müşterilere büyük değer sunar.


Mutfak ürünleri:  Tahta kaşıklar ve kesme tahtalarından ölçü kaplarına ve plastik saklama kaplarına kadar, yiyeceklere odaklanan sonsuz promosyon seçenekleri var.


Fırın eldiveni:  Çiftçi pazarınızın logosunu sergileyen pamuklu kanvas fırın eldiveni sunarak markanızı müşterilerinizin mutfaklarında bir armatür haline getirin.


Izgara ve piknik aksesuarları:  Sadık müdavim markalı Barbekü setleri, piknik battaniyeleri, portatif çatal bıçak takımı ve daha fazlasını sunarak müşteri saygınlığı yaratabilirsiniz.


Özel Soğutucular:  Müşterileriniz, taze ürünlerini, hassas yiyeceklerini gevrek tutabilecekleri bir soğutucuda eve taşımanın keyfini çıkaracaklar. Özel soğutucunuza her piknik koyduklarında, sizi hatırlayacaklar.


Hediyelerinizi Nasıl Kullanacaksınız?

Düşük fiyatlı markalı ürünleri dağıtarak çiftçi pazarınızdaki herkesi etkili bir şekilde meşgul edebilirsiniz. Aynı zamanda yarışmalar ve çizimler düzenleyerek üst düzey promosyon ürünlerinden de yararlanabilirsiniz. Özellikle sadık müdavimleriniz varsa, markalı bayram hediyeleri sunarak bu ilişkileri beslemek de mantıklıdır. Müşterilerinize sizi hatırlamalarını, arkadaşlarıyla sizinle konuşmalarını ve sadık müşteriler olmaya devam etmelerini sağlamak için gerçek dünya değerine sahip promosyon ürünleri verin. 

Promosyon ürünleri söz konusu olduğunda tasarım oyunun kurallarını değiştirebilir. Ürününüz doğru renk, doku veya malzeme kombinasyonuyla görsel olarak çekici olmalıdır. Aynı işlevselliğe sahip iki öğe göz önüne alındığında, tüketiciler daha iyi görünen ürüne yönelecekler ve aynı şekilde yumuşak veya çirkin bir görünüm, ne kadar yararlı olursa olsun ürününüzü seçmelerini engelleyebilir.

başlamaya hazır mısın? Nobel Çanta'da promosyon çanta, özel soğutucular ve daha fazlası için seçeneklerinizi keşfedin!