İşletmeniz için toptan çanta satın alırken , hatta şirketinizin değerlerini yansıtan ve işinize değer katan bir şey bulmak istersiniz. Toptan bez çantalar, çok daha uzun süre dayanırken plastik poşetleri değiştirme yetenekleri de dahil olmak üzere birçok nedenden dolayı giderek daha popüler hale geliyor. İşletmeniz için toptan bez çantalara yatırım yapmanız gereken nedenleri keşfetmek için okumaya devam edin.


Bez çantaların faydaları

Bez çantalar son derece kullanışlıdır ve birçok nedenden dolayı popülerliği artmaktadır. İşletmeniz için toptan bez çanta promosyon olarak dağıtarak markanız için iyi bir reklam yapmış olacaksınız. insanlar bez çantaları ellerinden düşürmeyecektir.



Plastik Torbalara Çevre Dostu Alternatif Olarak Bez Çantalar 

Daha önce de söyledik ve tekrar söyleyeceğiz, plastik poşetler durdurulmalı. Plastik poşetlerin ayrışması 1000 yıla kadar sürebilir. Plastik poşetler yüksek hacimlerde kullanılıp atılırken, pamuk ve kanvas bez çantalar çok daha uzun süre dayanır ve plastik poşet ihtiyacının yerini alır.

Kanvas bez çantalar ve pamuklu bez çantalar gibi çevre dostu seçenekler, plastiğe harika bir alternatiftir. Ayrıca birçok yönden plastik poşetten çok daha iyidirler, bu yüzden geçiş yapmanız daha iyi olur.


Dayanıklı

Bez çantalar güçlü ve dayanıklıdır. Onları yıkarsanız ve onlara iyi bakarsanız, genellikle bir yıldan fazla dayanabilirler.

İnsanlar yılda ortalama 700 plastik torba kullanıyor ve atıyor ve bunların sadece% 1'ini geri dönüştürüyor. Dayanıklı nitelikleri nedeniyle pamuklu poşetler daha az atılır ve tamamen plastik poşet ihtiyacının yerini alır. Bu, çevre dostu bez çantalara geçişin plastik atık miktarını önemli ölçüde azaltmaya yardımcı olabileceği ve katkınızı yılda 100'lerce torba azaltabileceği anlamına gelir.


Paradan tasarruf et

Ortalama bir kişi yılda 700 torba kullanıyorsa, plastik torba satın alma maliyeti artıyor. Kanvas bez çantalar ve pamuklu çantalar gibi çevre dostu seçenekler satın alırsanız, bu maliyetleri sınırlayabilir ve zamanla kendinize çok para kazandırabilirsiniz.



Neden toptan bez çantalar seçmelisiniz:


 

Çanta Başına Daha Ucuz Maliyet

Büyük miktarlarda satın alırken her bir çantanın fiyatını düşürebilirsiniz. Bu, işletmeniz için toptan satış yapmanın işletmeniz için genel maliyetleri azaltmaya yardımcı olabileceği anlamına gelir.


İşletmeniz için Çevre Dostu Çantalar

Müşterilerinize alışverişlerini eve götürmeleri için çevre dostu bir çanta sunmak, müşterileri elde tutma oranını artırabilir ve mağazanıza iyi bir isim verebilir.

Müşteriler plastik sorununa katkıda bulunmak istemezler, ancak siz onlara bir seçenek sunmadığınız sürece, yapmak zorunda olduklarını hissetmezler.

Çoğu insan, tekrar tekrar kullanabilecekleri çevre dostu bir çanta için biraz daha fazla ödemekten her zaman mutlu olur. Aynı zamanda işinize daha fazla saygı duymalarını sağlar çünkü plastik poşetleri kesmek için bilinçli bir çaba gösterdiğinizi görebilirler.


Popüler Ürün

Toptan bez çantalar popüler ve yakın zamanda modası geçmeyecek gibi görünüyor. Büyük miktarda yatırım yaparak, onları güvenilir ve çevreye duyarlı müşterilere dönüştürebileceğinizden emin olabilirsiniz.


Baskılı Toptan Bez Çantalar

Toptan çantalarınızın satışını artırmak, marka bilinirliğini ve müşteri memnuniyetini artırmak istiyorsanız baskılı ve kişiye özel toptan kanvas bez çantalar sizin için bir seçenektir.

Kanvas çantalar birçok farklı renkte gelir ve bir etkinliğin parçası olarak kullanmak veya sadece mağazanızda satmak için logonuzla kişiselleştirilebilir.

Daha fazlasını buradan öğrenin .

Toptan bez çantalar , özellikle plastik tüketiminizi ve atığınızı bir bütün olarak azaltmak istiyorsanız, birçok işletme için en iyi seçenektir. Kanvas çantalar yalnızca size ve müşterilerinize plastik atıkları azaltmada yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda harika görünürler, uzun süre dayanırlar ve çevre dostu bir müşteri tabanı oluşturmaya yardımcı olabilirler.


İşletmeniz için mükemmel çantaları keşfetmenize yardımcı olması için kanvas ve pamuklu toptan bez çanta çeşitlerimizi inceleyin. info@nobelcanta.com adresinden bize bir e-posta bırakın veya 0(212) 505 13 88  numaralı telefondan bizi arayın. Toptan Bez çanta imalatı yapan firmamızdan teklif alabilirsiniz.

Bu konuda daha fazla blog yazısı https://promosyoncantauretimi.blogspot.com bulabilirsiniz

Bez çanta çeşitleri burada bez çanta veya bez torba ismi ne olursa olsun kaliteli imalat ile size kaliteli bez çantalar sunabiliriz.