Yaz sezonu tüm hızıyla devam ederken, serin kalmanıza yardımcı olacak bir promosyon ürününü vurgulamamız gerektiğini düşündük. Soğutucu termos çantalar.

Yazlık çantaları daha önce ele almıştık ve soğutucu çantalar mevsimsel kısıtlamalara sahip gibi görünse de, markanızı tüm yıl boyunca etkili bir şekilde tanıtabilirler.

Yalıtımlı soğutucu çantalar, sundukları fırsat açısından pek çok promosyon taşıyıcısından farklıdır. Standart bir alışveriş çantası ticaret fuarlarında ve gösterilerde dağıtılabilirken, soğutucu çantalar kendilerini diğer dağıtım biçimlerine borçludur.

Bir sonraki fuarınızda, neden müşterilerinize ve potansiyel müşterilerinize omuz askılı markalı bir çanta dağıtmıyorsunuz ve belki de baskılı bir şişe açacağı atmıyorsunuz? .

Yumuşak soğutucu çanta en iyi "o anda" pazarlama için kullanılır - müşteriye ihtiyaç duydukları anda ve yerde yalıtımlı bir öğle yemeği soğutucu çantası verir.

Bir festival organizatörüyseniz, hatta bir festival barında ya da dondurma standında perakendeciyseniz, büyük bir fırsat var demektir.

Neden normal pamuklu veya kanvas alışveriş çantası yerine festival kitinize logonuzu taşıyan bir tote soğutucu çanta eklemeyesiniz? Bu şekilde festival katılımcıları sadece gün boyunca eşyalarını bir arada tutmalarına yardımcı olacak bir çantaya sahip olmakla kalmaz, aynı zamanda günün sıcağında yiyecek ve içeceklerini serin tutabilecekleri bir yere de sahip olurlar.

Böyle bir hediyenin algılanan değeri - ve dolayısıyla markanızın görünürlüğünün artması - çok büyüktür.


Bu yazı ilginizi çekebilir. Termos Çanta İmalatı Fiyatları Ve Modelleri


Çok Amaçlı Bir Promosyon

Ve her şey sona erdiğinde, ellerinde soğutucu çantanızla alandan ayrılan yüzlerce veya binlerce insanın markanızı uzaklara taşımasından faydalanabilirsiniz. Festival katılımcısı sadece kendisine harika bir hediye verildiğini düşünmekle kalmayacak, başkaları da aynı şeyi düşünecektir: "Ne harika bir fikir - bir festivalde bedava soğutucu çanta mı?"

Soğutucu çantalardan bahsederken aslında yalıtımlı beslenme çantalarını kastettiğimizi de hatırlamakta fayda var - bunlar sıcak yiyecekleri sıcak tutmak için de kullanılabilir

Bütçeniz herkese soğutucu çanta dağıtmaya elvermiyorsa, neden festival programı satın alanlara ücretsiz bir çanta sunarak katılımcıları teşvik etmiyorsunuz?

Bu şekilde, programın maliyeti havalı çantayı da karşılayabilir. Festival katılımcısı harika bir fırsat yakaladığını düşünecek, siz pazarlama bütçenizi aşmayacaksınız ve mesajınız güçlenecek.

Alternatif olarak, barda belirli sayıda içki satın alanlara şarap soğutucu çanta gibi bir şey sunabilirsiniz. Örneğin, altı bira satın alın, ücretsiz bir promosyon soğutucu çanta kazanın. İçeceklerinizi teneke kutularda satıyorsanız, bu özellikle iyi gidecektir çünkü satın aldıklarını biraz daha uzun süre daha serin tutabilecekleri anlamına gelir. Özellikle de bir sonraki tur için uzun bir kuyruk varsa önemlidir.

Nihayetinde, katılımcılara diğer markalı ürünlerin yanı sıra, belki de daha ayrıntılı yüksek kaliteli tam renkli tasarımlar içeren, müşterilerin gün içinde kullanmaları ve hatıra olarak götürmeleri için markalı soğutucu çantalar satabilirsiniz.

Bags of Ideas'ta, farklı stil, nitelik ve özelliklere sahip düzinelerce yalıtımlı çanta stilimiz var. Bazıları parkta iş sonrası piknikler için şarabı serin tutacak veya New Forest'a yapılan aile kamp gezisinin üçüncü gününde kahvaltı için sosisleri güvende tutacaktır.


Tüm Gereksinimleri Karşılar

Bir de boyut var. "Pastamı gün ortasına kadar sıcak tutacak bir beslenme çantasına ihtiyacım var "dan "Festivalin ilk günü gece yarısı tüm biralarımızın soğuk olmasını istiyorum "a kadar çeşitlilik gösteriyoruz. En önemlisi de konfor meselesi. Uzun bir yol taşınacak mı? Ve tam dolu olarak taşımak rahat mı? Bunun için de bir dizi stilimiz var. Tüm bu özelliklerin göz önünde bulundurmanız gereken maliyet etkileri vardır. Her zaman olduğu gibi, uzman müşteri hizmetleri ekibimiz size yardımcı olmak için burada. İhtiyaçlarınızı görüşmek için neden bize bir satır bırakmıyorsunuz?

Festival alanlarının dışında, neredeyse herkesin yerel süpermarketten donmuş yiyecekleri geri getirmesine olanak tanımak zorunda olduğu markalı soğutucu bez çantalar gibi promosyon amaçlı soğutucu çantalarını pazarlama kampanyalarınızda kullanmak için hala pek çok fırsat var. şişelenmiş su, dondurma veya pizza gibi soğutulmuş veya dondurulmuş gıdaların satın alınmasıyla birlikte ücretsiz markalı soğutucu çanta.


Örneğin, ürününüzün ada sonu yığını - diyelim ki alkolsüz içecekler - 12 kutu satın almanın müşteriye ücretsiz bir soğutucu çanta kazandıracağını duyurur. Bu sadece ortalamanın üzerinde bir satın almayı teşvik etmekle kalmaz, aynı zamanda tüketiciye faydalı bir ürün sunduğunuz görüldüğü için markanıza değer katar.

Genel bir satıcı olarak, belirli bir eşiğin üzerinde harcama yapan müşterilere yalıtımlı bir alışveriş çantası vererek, teklifi tek bir ürünün ötesine taşıyabilirsiniz.

Bunu kademeli olarak yapabilirsiniz - 50 TL, 6 kutulu küçük bir sızdırmaz soğutucu, 100 TL, 12 kutulu büyük bir soğutucu, 150 TL, 50 kutuluk büyük bir soğutucu alır. Bunun gibi çantalar tüm yıl boyunca haftalık dükkan için kullanılır. Daha da ileri giderek, teşviki müşteri sadakat planınıza ekleyebilirsiniz.


Daha Geniş Bir Teklif

Böyle bir teklifin gıda perakendeciliğiyle sınırlı kalması da gerekmez; cadde mağazalarının ücretsiz markalı soğutucu termos çanta sunarak tüketici harcamalarını teşvik etmemesi için hiçbir neden yoktur. Bu hediye çok iyi karşılanacak ve güneşli bir günde kırda piknik yapmak veya plaja gitmek için mükemmel bir seçenek olacaktır.

Müşterilere hediye olarak markalı öğle yemeği soğutucuları veya piknik setleri sunmak, müşteri sadakatini sürdürmede çok ileri gidebilir. İlk olarak, böyle bir hediye kuruluşunuzun hatırlanmasına yardımcı olur. İkinci olarak, ürünün kullanışlılığı ve değeri güneş ışığında iyi görünmenizi sağlar.

Sonuç olarak, soğutucu çantalar mevsimlik bir ürün olsa da, doğru zaman geldiğinde tam potansiyelleriyle kullanılmalıdır. Sonuçta kimse sıcak bir bira istemez.