Promosyon amaçlı olarak, tüm çanta modellerinin imalatı firmamız tarafından yapılmaktadır. Promosyon termos çantalar modelleri farklı kapasitelerde olacak şekilde tasarlanmaktadır. Termos çantalar daha çok piknik ya da araçla seyahatlerde, çeşitli gıda ve içeceklerin, sıcak ya da soğuk tutulmasını sağlamaktadır. Çanta yapımında kullanılan özel malzeme sayesinde ürünlerin sıcaklıklarını belirli bir süre muhafaza edecektir. Özellikle yaz aylarında soğuk içecek türlerinin soğukluğunu koruması ve kısa sürede ısınmaması için tercih edilen çanta türleridir. Firmalar, promosyon ürünü olarak sipariş verebiliyorlar.




Termos Çantalar

Termos çantalar, kullanım yerine ve amacına uygun olabilmesi için farklı ölçülerde talep edilebilmektedir. Promosyon amaçlı olarak üretimini yaptığımız termos çantaların dış yüzeyinde, elyaf tela türü kumaş ürünlerini, iç bölümlerinde ise alüminyum kaplama ürünü, iki yüzey arasına ise özel ısı koruyucu tampon malzemeler kullanıyoruz. 

Web sitemizde gösterdiğimiz promosyon termos çantalar modelleri şunlardır;

  • Soğutucu çanta,
  • Termos çanta,

Standart olarak üretimini yaptığımız termos çanta modelleri için 20x17x14 cm ölçülerini kullanıyoruz. Ancak müşterilerimizin taleplerine göre farklı ebatlarda üretimler yapıyor, yine talep üzerine çanta ön yüzeylerine ya da üst bölümlerine, talep edilen baskı işlemlerini uyguluyoruz. Yapılan baskılar, logo ve marka ismi şeklinde, reklam amaçlı olmaktadır.

Soğutucu Çantalar

Soğutucu çantalar, ısı muhafazası sağlayan çantalardır. Üretimlerimizde, dış yüzeyi oluşturan kumaş içerisine özel malzeme kullanıyoruz. Promosyon amaçlı üretimler yaptığımız için belirli sayıda üretimler gerçekleştiriyoruz. Soğutucu çantalar, stoklu ürünler olmadığı için en az 200 ve üzeri sayılarda sipariş alarak üretimlere başlıyoruz. Tüm çantalarda olduğu gibi soğutucu çanta modellerini de baskılı ve baskısız olarak üretebiliyoruz. Soğutucu çantalar üzerine yapılan baskılar, tek renkli ya da çok renkli olabilmekte, baskı işlemlerini ise serigrafi baskı yöntemi ile yapıyoruz.


Promosyon Termos Çantası

Promosyon termos çantalar, gıda sektöründe faaliyet gösteren firmalar tarafından açılış, fuar gibi etkinliklerde müşterilere hediye olarak verilmektedir. Termos çanta modellerinin diğer adı piknik çantasıdır. İnsanlar özellikle pikniklere giderken, bu çantalara ihtiyaç duymaktadır. Piknik malzemelerinin türlerine ve boyutlarına göre termos çantalar özel ebatlarda talep edilmektedir. Promosyon amaçlı üretilen termos çantalarda kullanılan ölçüler, çanta talebinde bulunan firmanın, reklamını yapmaya çalıştığı ürün türlerine göre değişmektedir. Genel olarak üretimini yaptığımız termos çantalar içerisine en az yarım litrelik 6 adet meşrubat kutusu sığacak şekilde ölçülendirme yapılmaktadır.

Termal kumaşlar sadece şarap poşetleri, şişe poşetleri , beslenme çantası poşetleri, şampanya soğutucu poşetleri, tekrar kullanılabilir poşetler, ömür boyu poşetler, çay poşetleri, su ısıtıcıları, fırın eldiveni ve piknik poşetleri için kullanılamaz.

Çantaların Fiyatlandırılması

Firmamız, sipariş üzerine tüm çanta modellerinde üretimleri kısa sürede yapmaktadır. Promosyon amaçlı çantalar için fiyatlandırma yaparken, kullanılan malzeme, çanta ebatları ve kullanım amacına göre belirlemeler yapmaktadır. Termos çantalar, tek gözlü ve özel yalıtım malzemesi kullanılarak yapılmaktadır. Termos çantalarımız, yaz aylarında soğuk, kış aylarında ise sıcak tutma özelliğine sahiptir. Promosyon çantaların fiyatlarını etkileyen unsurlar arasında, çanta ebatları ile birlikte çanta üzerine yapılacak baskı türleri yer alıyor. Baskı işlemlerinde, talebe göre serigrafi ya da transfer baskı tekniklerini kullanıyoruz.

Hayat Kolaylaştıran Termos Çantalar

Sıcak yaz günlerinin oldukça uzun ve etkili geçtiği bir coğrafyada yaşıyoruz, deniz ve tatil mevsimi uzun olsa da güneşin etkileri her zaman olumlu yönde olmuyor. Her gün sıcak yüzünden sürekli terliyoruz ve çok fazla sıvı kaybı yaşıyoruz, bunu gidermek için yanımızda çeşitli kaplarda su ya da benzeri içecekler taşısak da onların da çabuk bir şekilde ısınmasına engel olunamıyor.


Soğutucu Çanta

Soğuk tutan termos çanta sayesinde hem kendi hem de yanımızdaki insanların ihtiyacı olan içecekleri uzun süre soğuk korumak mümkün oluyor. Kutu kola boyutundan litrelik şişe boyutuna kadar pek çok ebatta üretilebilen bu ürünler sıcak yaz günlerinde müşterilerinizin ihtiyacına yetişirken sizi de göz önüne çıkarmaktalar. Özellikle uzun süreli kullanım için uygun olan bir ürün çeşidi olduğu için saygın markaların tercih ettiği etkin bir promosyon çeşididir.


Termos çanta kullanıldığında ihtiyacınız olan soğuk içecekler sizinle birlikte yanınızda her yere gelecektir, böylece siz de gittiğiniz yerde ya da yolda gereksiz zaman kaybına yol açacak alış veriş yapma süresinden tasarruf edeceksiniz. Gezintinizin keyfini çıkarırken içeceklerinizi soğukluğunu koruyan termos çanta sayesinde yanınızda taşıyabileceksiniz.

Çanta Siparişi Vermek

Promosyon çanta türlerine ihtiyaç duyan firmalar, sitemizde gösterdiğimiz soğutucu ve termos çanta çeşitlerini inceleyerek, istedikleri ölçülerde siparişlerini online olarak verebiliyorlar. Firmamıza taleplerini mail olarak ileten müşterilerimize, uzmanlarımız aynı gün içerisinde dönüş yaparak, üretilmesi istenilen çantanın tüm özellikleri hakkında bilgi alışverişi yapmaktadır. Promosyon çantalarımızı, ekonomik fiyatlarla sunmaya çalışıyoruz. Promosyon termos çanta modellerinin daha ucuza imal edilebilmesi için üretim sayısının fazla olması önemlidir. Firmaların reklamlarının yapılabilmesi için çantaların renklerini, firma renklerine göre seçerken, çanta üzerine firma markasını ve logosunun baskısını kaliteli baskı yöntemi ile yapıyoruz.

Diğer Blog Yazıları

EN ÇOK SATAN SOĞUTUCU ÇANTALARIN ÖZELLIKLERI