İster ayak işlerini yapıyor olun, ister alışverişe çıkmış olun ya da plaja gidiyor olun, çanta sürekli yanımızda olan bir arkadaşımızdır. Çantaların promosyon ürünü olarak tercih edilmesinin nedenlerinden biri budur. İkinci önemli neden ise logonuzu, markanızı ve mesajınızı basmak için çok geniş bir alana sahip olmasıdır. Özel promosyon çanta çeşitleri hakkında daha fazla şey öğrenmek için yazımızı okuyun.

Bazen yürüyen reklam panosu olarak da adlandırılır. Özel Promosyon Çantaları isim, tür, boyut, tasarım, görünüm, renk ve işlevsellik açısından farklılık gösterir. Çantalar aşağıdaki gibidir:



Bez Çanta



Pamuk ve kanvas bez çantalar çevre dostudur ve aşağıdaki nedenlerden dolayı promosyon amaçlı kullanım için en iyisidir.

  • Otomatik olmayan Adil Ticaret Sertifikalı fabrikalar tarafından üretilen etik seçim. Bir bez çanta satın alarak insan emeğini desteklemiş olursunuz.
  • İstediğiniz miktarda kişiselleştirmeyle Kendinizi İfade Edin
  • Dayanıklıdır, yırtılmaz ve ayrılmaz
  • Eşyalarınızı güvenli ve emniyetli bir şekilde taşıyın. Hoş görünüyorlar
  • Çeşitli kullanılabilirliğe sahip kullanım kolaylığı
  • Plastik poşetlerin yerini alır
  • Sürdürülebilir bir seçim
  • Şık

 Tote ayrıca deri ve kumaş olarak da gelir. Bir alışveriş çantası açık olabilir, ancak başka bir şey için güvenli olması için fermuarlı ve kapalı olmalıdır.

Klasik Tote çanta, üstün güç ve dayanıklılık sağlayan Amerikan boğa derisinden el yapımıdır. Ayarlanabilir kayışları ve baskılı kumaşları ile Seyahat Tote veya Büyük Günlük Çantaİtalyan derisinden yapılmış İş Tote (turuncu, yeşil, siyah, kiraz, büyük fermuarlı bölmeli.


İpli Sırt Çantası


İpli sırt çantaları bu çantalar en çok spor etkinlikleri, gençlik yaz kampı ve topluluk etkinlikleri için uygundur. Çanta pamuk veya polyesterden yapılmıştır. Gevşek oyuncakları saklamak için en uygundurlar. İçinde taşımak istediğiniz oyuncakların şeklini alırlar.

Spor Çantası olarak kullanılabilirler. Esnekliği sayesinde açılıp kapanması kolaydır. Çocukların okul çantası olarak ve günlük kullanım için kullanılabilir. Spor ayakkabınızı ve diğer ekipmanlarınızı rahatlıkla koyabilirsiniz. Kolayca yıkanabilirler.


Sırt çantası



Çeşitler ayrıca okul çantası, sırt çantası, sırt çantası, kitap çuvalı veya sırt çantası olarak da bilinir. Sırtınızda taşınan, omuzlarınızda mutlaka olması gereken iki askı ile korunan, kumaştan yapılmış bir çuvaldır. Genellikle öğrenciler ve yürüyüşçüler, sınırlı miktarlarda ağır ağırlık almak için tercih ederler. Promosyon sırt çantası dayanıklı, kullanışlı, tekrar kullanılabilir ve işe, okula, ofise ve gezilere uygun olmalıdır. Bir dizüstü bilgisayar taşımak için en uygunudur. Çanta fermuarlı, cepli ve çerçevelidir.


Şık bir urban sırt çantası, eğlence sektörü ve perakende markaları için promosyon hediyesi olarak uygundur. Logo ve markanın basılması için farklı yöntemler benimsenmiştir. Bunlar tam renkli süblimasyon, nakış veya yama boyamadır. Sembollerin arka planı için renk kombinasyonu, sırt çantasının kalitesine karar vermede önemli bir faktördür.


Postacı çantası



Postacı çantası artık bir gün kentsel moda ikonu haline geldi. Bu çantalara ayrıca kurye çantası veya askılı çanta da denir. Bilgisayar sırt çantasına alternatif olarak kullanılabilir. Çantayı taşımak için, çantanın her iki tarafını birleştiren bir kayış ile bir omuza takılır. Göğüs hizasına kadar sırta asılır. Diğer bir alternatif ise çok sayıda işlevselliğe sahip solo çentikli evrak çantasıdır.


Bel Çantası



Bu çantanın bel çantası, bel çantası, bel çantası gibi alternatif isimleri vardır. Bu çanta 1990'lı yıllarda popülerdi ve şimdi tarzı ve görünümünde değişiklik ve modifikasyonlarla geri dönüş yapıyor… İnsanlar bel çantalarını balık tutarken, arazide koşarken, bisiklete binerken kullanıyor. Hepsi bir arada retro, havalı ve eğlenceli.

Yenilikçi Bel Çantası, fermuarlı ve tokalı ayarlanabilir bir bel kayışına sahiptir.Hipster deluxe fanny, fermuarlı ana bölüme sahiptir.Koşu BandıHidrat fitness kemeri bir su şişesi taşıyabilirKoşu bandı bir emniyet kemeri ile birlikte gelir

Haftasonu Çantası



Adından da anlaşılacağı gibi, bu çantayı hafta boyunca yapacağınız aktiviteler için kullanabilirsiniz; bunlardan biri sizin için en önemlisidir. Spor salonuna gitmek. Bu çantayı bez çantalara alternatif olarak da kullanabilirsiniz. Geri dönüştürülmüş polyesterden yapılmıştır ve bu nedenle en çevre dostu olarak kabul edilir.

Uçuşlara giderken yanınızda taşıyabilirsiniz. En önemlisi, elleriniz başka eylemler yapmak için hala serbestken omzunuza asabilirsiniz. Taşıma kolaylığı için bazı çantalar tekerleklerle donatılmıştır.


Promosyon Katlanır Çantalar


İnsanlar bu katlanır spor çantasını, alışılmadık şekli ve taşınabilir bir çanta olarak boyutu nedeniyle sevecekler. Takdir için çalışanlarınıza hediye edebilirsiniz. Bu çanta, bir haftalık seyahat için gerekli tüm kıyafetlerinizi barındırabilir. Kıyafetlerle birlikte diğer temel eşyaları da taşıyabilir. Fermuarlı bir ana bölmesi vardır. Depolama için iki adet dairesel şekilli yan bölme vardır.


Soğutucu Termos Çanta


Bu çanta, inşaat sektörü veya imalat sektörü gibi çoğu zaman çalışan ve staj yapan kişiler tarafından kabul edilebilir. Çantalar, eşyaları uzun süre serin tutacak şekilde tasarlanmıştır. Bir tarafı yumuşak bir öğle yemeği soğutucusu, diğeri ise sert bir soğutucu çanta. Sağlam ve daha üst düzey bir ürün için Pelican 14 qt soğutucuyu tercih edebilirsiniz.

Piyasada sayısız boyut ve tasarımda çanta mevcuttur. Bu nedenle, müşterilerin kabul edilebilirliği, takdiri ve marka sadakati için bazı temel faktörleri göz önünde bulundurmanız yardımcı olacaktır. Bu baskın özellikler kullanılabilirlik, dayanıklılık, işlevsellik, tasarım, malzemeler, dış görünüm ve estetik değerdir.