Firmaların reklam yapmak için izlediği yollardan biri de promosyon ürünlerdir. Günümüzde bu yolla reklam yapan birçok firma bulunuyor. Bu firmalar insanların sık olarak kullandıkları ürünlerin üzerine logolarını işleyerek promosyon ürün adı altında dağıtım yaparlar. 

Bu yol hem insanların belli bir ihtiyacını karşılıyor hem de iyi bir reklam yapılmasını sağlıyor. Promosyon ürünü olarak sunulan birçok seçenek bulunsa da bu seçeneklerden en iyisi promosyon çantalardır. Diğerlerine göre biraz daha maliyetli olsa da çanta daha fazla insana sergilendiği için daha fazla tercih edilir.



Kaliteli Toptan Çanta Nereden Alınır?


İzmir Işıkkent Toptan Çanta

İzmir’in Işıkkent bölgesi şehrin sanayisinin en gelişmiş bölgelerinden birisidir. Burada birçok farklı sektörde yüzlerce firma faaliyet gösteriyor. Toptan çanta imalatı işini yapan firmalar da bunlar arasındadır. 

Işıkkent toptan çanta imalatçı firmaları normal ürün ürettiği gibi promosyon olarak çanta imalatı da yapabiliyor. Burada çok değişik ve ilgi çekici promosyon çantalara ulaşabilir ve toptan satın alabilirsiniz. Ayrıca kendi dizaynınıza özel farklı çanta imalatı da yaptırabilirsiniz.

Çanta İmalatçıları Listesi

Ülkemizde çanta imalatı yapan onlarca farklı firma bulunuyor. Bu firmalar farklı şekil ve tarzlarda çanta imalatı yapabilse de bazı firmalar daha kaliteli ve dayanıklı çantalar üretiyorlar. Promosyon ürünlere uygun tarzda çanta imalatı yapan firmalardan bazıları aşağıdaki gibidir;

Avrupa Çanta https://avrupacanta.com

Uzun yıllardır çanta sektöründe faaliyet gösteren Avrupa çanta firması promosyon ürünleri de bulunduruyor. Firma birçok farklı tarzda çanta imalatı yapabiliyor. Bu ürünlerden bazıları aşağıdaki gibidir;

  • Seyahat çantası
  • Sırt çantası
  • Sempozyum çantası
  • Plaj çantası
  • Deri çanta
  • Termos çantası
  • Makyaj çantası
  • Evrak çantası
  • Laptop çantası
  • Kongre çantası
  • Spor çantası
  • Sempozyum çantası
  • Bez çanta
  • İp çanta

Bu çantalar farklı alanlarda kullanılan modellerdir. Firma bu çantaları değişik hammaddelerde üretiyor ve iyi bir işçilikle daha sağlam olmasını sağlıyor.

Ankara’da Toptan Promosyon Çanta Nereden Alınır?



Nobel Çanta https://www.nobelcanta.com

Farklı promosyon çanta satın almak isteyen firmaların yönelebileceği firma olan Nobel çanta firması ürettiği çantalara farklı boyutlar da kazandırmayı amaçlıyor. Ürettiği çantalarda birkaç dokunuşla daha kullanışlı ve modern çanta üretimi yapan firma sektöre yeni bir hava katıyor. Firma deri, ip örgülü ve bez gibi birçok hammaddeden promosyon çanta imalatı yapıyor. Yüzlerce farklı firma ve onlarca farklı üniversiteye çanta satışı yapan firma birçok kurumun referans olduğu firmadır.

Tekno Çanta https://www.teknocanta.com

Promosyon çanta imalatçı firmalarından biri olan Tekno çanta diğer firmalara göre ürün yelpazesi daha geniş bir firmadır. Firma çanta sektöründe sürekli yeni bir ürün katmanın ve ürün geliştirmenin çabasını gösteriyor. Promosyon olarak ta çok farklı ürün seçeneklerine sahiptir. Tablet kılıfı ve deprem çantası firmanın promosyon çanta sektörüne kattığı yeni ürünlerdir. Ürettiği ürünler gayet kaliteli ve uzun süre kullanımına uygundur.

Promosyonel Çanta https://www.promosyonelcanta.com

Promosyon çantaları alacak olan firmalar yüklü miktarlarda çanta siparişi verirler. Yani toptan sipariş verirler. Bunun için de en uygun firmalardan biri Profesyonel çanta firmasıdır. Firma çanta imalatında profesyonel olarak çalışan bir firmadır. 15 yıllık tecrübe ile göze hoş gelen ve uzun ömürlü onlarca farklı tarzda çanta imalatı yapıyorlar.

Bursa’da Toptan Promosyon Çanta Nereden Alınır?

Hedef Çanta  https://hedefcanta.com

Promosyon çantalarda olmazsa olmazı firma logosudur. Hedef çanta firması ürettiği çantalara firmaların isteği ile görünür bir yerine uygun büyüklükte logolarını montajlıyor. Logolar çanta rengi ve modeli ile uyumlu olması gerektiği bilinci ile işlem yapan üretici firma logoyu sempatik görüneceği şekliyle montajlıyor. Bu logoların uzun bir süre yıpranma veya düşme gibi durumları da söz konusu değildir.