Sürdürülebilir ve çevre dostu Türkiye'deki hemen hemen her sektörde trend oluyor - Çevre dostu ve yeniden kullanılabilir promosyon çanta alternatifleri

Plastik her yıl milyonlarca hayvanın, kuşun, balığın ve diğer deniz yaşamının ölümünden sorumludur; Okyanusta bulunan mikroplastik parçacıkları yiyecek olduğunu düşünerek yutarlar ya da plastik poşetler veya henüz bozulmamış diğer ambalajlar arasında sıkışıp kalırlar.


Hem B2B hem de B2C markaları, plastik kirliliğini en aza indirmek ve önlemek için tüketiciler ve şirketler benzer şekilde daha fazla ekolojik ürünü tercih ederek sürdürülebilirliği teşvik etmeye çalışıyor.


Bununla birlikte, 2018'de hala dünya genelinde her dakika kullanıldığı tahmin edilen 2 milyon plastik torba vardı. Yalnızca Türkiye'de 2019-2020 yılları arasında perakendeciler tarafından satılan 560 milyardan fazla plastik torba vardı, bu yüzden önümüzde uzun bir yol var.


Bu blogda, markalı eko çantaların ve yeniden kullanılabilir çantaların plastik torbalara neden harika alternatifler olduğunu ve işletmeniz için hangi seçeneklerin mevcut olduğunu keşfediyoruz.



Markanızın plastik poşetten çevre dostu ve yeniden kullanılabilir poşetlere geçiş yapması için 4 neden

1. Çevreyi Koru

Plastik biyolojik olarak parçalanmaz ve ayrışması 1000 yıla kadar sürebilir. Çevre dostu çantalar genellikle biyolojik olarak parçalanabilen malzemelerden yapılır ve bozunması için gereken süreyi önemli ölçüde azaltır.

2. Marka imajınızı koruyun

Sosyal medyanın iletişim şeklimiz üzerinde önemli bir etkiye sahip olduğu bir dünyada, sürdürülebilir olmayan bir markayla ilgili tek bir olumsuz gönderi, itibarları yok edebilir.

3. Müşterinizin, müşterilerinizin ve iş arkadaşlarınızın parasından tasarruf edin

Dünya çapında yılda 500 milyardan fazla plastik torba kullanıyoruz, bu da kişi başına yıllık ortalama 150 plastik poşettir. 

4. Pratik düşünün

Yarılmaya meyilli olan plastik poşetlerin aksine, tekrar kullanılabilir poşetler, tekrar kullanılabilen daha güçlü ve daha sağlam malzemelerden yapılmıştır. Yeniden kullanılabilir ve çevre dostu çantalar genellikle plastik torbalardan daha büyüktür ve taşıması daha kolay olan daha pratik bir tasarıma sahiptir.  

 

Açıklama


Yeniden kullanılabilir ve çevre dostu promosyon çantalar, marka imajınızı iyileştirmeye yardımcı olmakla kalmayacak, çantanın üzerine göz alıcı ve eğlenceli bir tasarım ekleyerek çantanızı dikkat çeken göz alıcı bir moda aksesuarına dönüştürerek hem markanızı hem de sürdürülebilirliğe olan bağlılığınızı ortaya koyacaktır. Spot ışığında.


İşletmeler için çevre dostu çanta alternatifleri

Her tek kullanımlık plastik torba için yeniden kullanılabilir veya çevre dostu bir alternatif bulunmaya hazır!


Plastik taşıma çantası alternatifleri


Taşıma çantaları, işletmenizin günlük işleyişinde hayati bir rol oynuyor mu? İster süpermarket ister perakendeci olun, plastik poşetlerinizi patates nişastasından yapılmış taşıma poşetleriyle değiştirin!


% 100 çevre dostu ve sürdürülebilir olan bu promosyon taşıma çantaları doğal patates nişastasından yapılmıştır ve gübrelenebilir - bunları evdeki gübre yığınınıza ekleyin veya bahçenize veya yiyecek çöp kutusuna atın!


% 100 geri dönüştürülmüş ve çevre dostu bez çantalar


İster bir etkinlikte hediye etmek, ister mağazanızda satış yapmak için mükemmel bir çanta arıyor olun, aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda uygun maliyetli, yeniden kullanılabilir eko seçeneği vardır.


Bunlar arasında geri dönüştürülmüş pamuktan ve geri dönüştürülmüş plastik şişelerden yapılmış bez çantalar bulunur - tümü bir logo, tasarım veya eğlenceli bir mesajla özelleştirilebilir.


Baskılı ham bez çantalar


Ham bez çanta, dünyadaki çevre dostu ve sürdürülebilir doğal liflerden biridir. Pamuğa benzer bir bitkiden gelir, ancak daha hızlı büyür ve çok daha az suya ihtiyaç duyar ve böcek ilacı içermez.


Diğer tüm promosyon çantalar gibi, bezçantalar da bir logo veya mesajla kişiselleştirilebilir - öğle yemeğinizi ofise veya ofisten, hatta ömür boyu çanta olarak taşımak için idealdir!


İşletmem için çevre dostu markalı çantaları nasıl satın alabilirim?

Nobel Çanta, Türkiye'nin en iyi promosyon çanta tedarikçilerinden biridir. İşletmenize yeşil ışık yakmak için doğru çantayı seçmeye gelince, sürdürülebilir olan her şeyde uzmanız.


Öyleyse, markanız plastiği kesin olarak ortadan kaldırmak istiyorsa, iletişime geçin! Ekibimiz, markanızın imajını her seferinde bir çanta olarak dönüştürmenize yardımcı olmaktan mutluluk duyar.


info@nobelcanta.com adresinden bize bir e-posta bırakın veya 0(212) 505 13 88  numaralı telefondan bizi arayın.


Bu konuda daha fazla blog yazısı https://promosyoncantauretimi.blogspot.com bulabilirsiniz