Markanızın fark edilmesini sağlamak amacıyla bir ticaret fuarı düzenlemeyi düşünüyorsanız, yanınızda harika logo baskılı ürünlere ihtiyacınız var. Şimdi soru şu: Ne tür bir malzeme seçmelisiniz?

Özel defterler , baskılı kalemler ve logolu anahtarlıklar gibi bariz seçeneklere başvurmak iyi, ancak markanızı öne çıkaracak mı? Müşterilerinizin markete her gittiklerinde veya birkaç iş yapmak için dışarı çıktıklarında sizi hatırlamalarını istiyorsanız, gerçekten kişiselleştirilmiş logo baskılı çantalar vermeyi düşünmelisiniz . Bu promosyon ürünleri bir sebepten dolayı en iyisi olarak kabul edilir, bu yüzden nedenini öğrenmek için okumaya devam edin!

 


Bir Sonraki Ticaret Fuarınız İçin Bunu Değerlendirin?

Çantaların harika promosyon malzemeleri yapmasının birkaç nedeni vardır. Örneğin, bir çanta hem erkekler, hem de kadınlar ve çocuklar için günlük olarak vazgeçilmez bir öğedir. Bu nedenle, herkesin ihtiyacı olduğunu söylemek güvenlidir .

Bunu akılda tutarak, promosyon çantalarını ücretsiz olarak verdiğinizde, alıcılar hediyenizi memnuniyetle kabul edecekler! Ama dahası var.


Promosyon Çantalar tüm Şekil ve Boyutlarda gelir

Ticaret fuarınız için mükemmel çantayı seçerken, hangi boyutta gideceğinizi düşünmeniz gerekir. Ancak bu tür promosyon malzemelerinin en güzel yanı, tüm şekil ve boyutlarda çanta satın alabilmenizdir!

Sonuç olarak, vermeyi planladığınız başka promosyon malzemeleriniz varsa, daha büyük boyutlu bir çanta almak isteyebilirsiniz. Böylece katılımcılar, onlara verdiğiniz her şeyi çantalarına koyabilecekler. Elinizde birkaç promosyon ürünü taşımak zorunda kalmaktan daha kötü bir şey olmadığı için müşterilerinizin size hayran kalacağını söylemeye gerek yok.



Promosyon Çantalar Birkaç Tarzda Gelir

Promosyon çantalarla ilgili bir başka şaşırtıcı şey de, çeşitli tarzlarda olmalarıdır. Bu, markanızı mümkün olan en iyi şekilde temsil edecek bir stil seçebileceğiniz anlamına gelir. Örneğin markanız sporla ilgiliyse kişiye özel bir spor çanta tercih edebilirsiniz . Bu tabii ki genel bütçenize bağlı olacaktır.

Kişiselleştirilmiş sırt çantaları , markanız ne satarsa ​​satsın da harika bir seçimdir. Bazı sırt çantaları biraz daha pahalı olsa da, kontrol edebileceğiniz daha ucuz alternatifler de var.

Ayrıca, logolu alışveriş çantaları her zaman kullanışlıdır ve sipariş vermek pahalı değildir. Kısacası, ana promosyon malzemeniz olarak çanta seçtiğinizde, inanılmaz bir stil çeşitliliği emrinizde!


Marka Adınız Dünya Tarafından Görünür

Promosyon malzemeleri söz konusu olduğunda, logonuzu mümkün olduğunca çok kişiye görünür kılmak önemlidir. Özel baskılı kupalar ve kişiselleştirilmiş takvimler  harika olabilir, ancak hiçbir şey logonuzu bir promosyon çantasına eklemekten daha iyi olamaz!

Öncelikle müşterileriniz çantayı ne zaman kullansa hemen logonuzu görecek ve çantayı nereden aldıklarını hatırlayacaktır. Ancak aynı derecede önemli olan, çantayı ne zaman kullanırlarsa diğer insanlar da logonuzu görecektir.

Kaçınılmaz olarak, ürününüzle ilgilenen yeni müşteriler edineceksiniz ve işiniz hayal edebileceğinizden daha hızlı büyüyecek!



Promosyon Çantalar Uygun Fiyatlı

Diğer şeylerin yanı sıra, promosyon malzemesi seçerken, ne kadara mal olacağını da göz önünde bulundurmalısınız. Her şeyden önce, promosyon hediyesini seçmeniz gerekir. Bunu yaptıktan sonra, bir sonraki adım şirket logosunu eklemektir. Son olarak, müşterilerinize kaç tane ürün dağıtmak istediğinize karar vermeniz gerekir. Sonuçta, bu biraz pahalıya mal olabilir.

Bununla birlikte, promosyon malzemeleriniz için çanta seçmenin en güzel yanı, inanılmaz derecede uygun fiyatlı olmalarıdır. Bu, bütçeyi aşmadan bol miktarda yapabileceğiniz anlamına gelir.

Söylemeye gerek yok, ne kadar çok çanta yaparsanız, markanızın görünürlüğü o kadar iyi olur!


Promosyon Çantalar Herkes İçindir

Promosyon ürünleri söz konusu olduğunda, evrensel olarak sevilen bir şey bulmanız gerekir. Örneğin, baskılı tişört dağıtmak harika bir fikir gibi görünebilir, ancak herkes onları giymekten hoşlanmayabilir.

Dahası, müşterilerinize hitap etmek için farklı bedenlerde gömlekler yapmayı düşünmeniz gerekecek. Bütün bunlar hem kafa karıştırıcı hem de pahalı olabilir.

Bunu akılda tutarak, promosyon çantaları oyunun kurallarını değiştirir. Farklı bedenler (istemediğiniz sürece) satın almak zorunda değilsiniz ve ücretsiz promosyon çantası almaya kim “hayır” dedi? Sonuç olarak, kaybedemezsiniz!



Logonuzu İstediğiniz Kadar Büyük Yapabilirsiniz

Özel markalı rozetler ve baskılı buzdolabı mıknatısları gibi küçük promosyon ürünleri kullanışlıdır, ancak logo yerleştirme için sınırlı alan sunarlar. Tipik olarak, tüm baskınız için yalnızca birkaç milimetreye sahip olursunuz.

Ancak promosyon malzemeleriniz için çanta seçtiğinizde bol bol çalışma alanınız olur. Öncelikle logonuzu istediğiniz kadar büyük/küçük yapabilirsiniz. Ardından, nereye yerleştirmek istediğinizi seçebilirsiniz: orta, üst, alt, sol, sağ, vb. Bu yeterli değilse, yalnızca bir tarafa mı yoksa her iki tarafa mı yazdırmak istediğinizi seçebilirsiniz.


Logonuzu Renklerle Patlatabilirsiniz

Promosyon çantalar çalışmak için harika ürünlerdir. Her şeyden önce, çantanın kendisi için seçebileceğiniz çeşitli renkler var. Logonuz oldukça renkliyse, en iyi seçeneğiniz logonuzu öne çıkaracak nötr bir çantaya yönelmektir.

Hepsinden iyisi, özel UltraHD tam renkli baskı teknikleri sayesinde, çantanın rengi ve dokusu ne olursa olsun logonuz inanılmaz derecede canlı görünecek.



İlgili içerik: Bu yazı ilginizi çekebilir. Kaliteli Toptan Çanta Nereden Alınır?


Promosyon Çantalar Hakkında Son Sözler

Promosyon çantalar şüphesiz müşterileriniz üzerinde kalıcı bir izlenim bırakacaktır. Nihayetinde, onları bu kadar harika bir reklam aracı yapan şey tam olarak budur. Bu nedenle, logonuzu hangi ürünlere ekleyeceğinize karar vermekte zorlanıyorsanız, promosyon çantaların sadece müşterileriniz için değil sizin için de harika bir çözüm olduğunu unutmayın.

Ve ister bir sergiye, konferansa, promosyon satış kampanyasına, hayır etkinliğine ev sahipliği yapıyor olun, ister teşvik ve hediyeler veriyor olun, emin olun ki promosyon çantaları dağıtmak, umduğunuz sonucu ve daha fazlasını elde edecektir!


İlgili içerik:  Bu yazı ilginizi çekebilir. Fuar İçin Promosyon Çanta Yaptırmak İçin Dikkat Edilecek Hususlar


Pamuklu çantalar , ipli çantalar , soğutucu çantalar , laptop çantaları , kongre çantalar ve seyahat çantalarını içeren promosyon çantalarımızın tamamına göz atın . Daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa veya herhangi bir özel sorunuz varsa, deneyimli ekibimizin bir üyesini 0(212) 505 13 88 - 0(212) 659 08 80 numaralı telefondan aramaktan  veya  bugün bize e-posta göndermekten çekinmeyin. Aradığınızı bulacağınızdan eminiz!